NO

JOBBE ONSHORE ELLER OFFSHORE?

Gode karrieremuligheter i røffe arbeidsmiljø.

Er du elektriker, ingeniør eller mekaniker som ønsker å jobbe onshore eller offshore? Vi har spennende arbeidsmuligheter til fagarbeidere som er klare for et ekte eventyr.

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
On-Ofshore bilder-23

Gode karrieremuligheter onshore og offshore

Vi jobber med mange spennende oppdrag, nyskapende prosjekter og kjente arbeidsplasser

Vi kan også tilby god lønn og et bredt nordisk arbeidsnettverk. Din kompetanse er ettertraktet, og vi kan gi deg din neste store mulighet hvis du er på jakt etter nye muligheter.Her kan du se våre ledige stillinger for olje- og gassbransjen og søke på det som passer deg best.

Hvis du ønsker å lese deg opp på hvordan det er å jobbe på plattform finner du mer informasjon på denne siden. Flere av våre rådgivere har også plattformerfaring og er tilgjengelige til å svare på spørsmål over mail eller kontaktskjema.

Lykke til med jobbjakten!

Ønsker du å begynne på plattform, men mangler sertifiseringer? Da anbefaler vi deg å søke på andre lignende stillinger først og informere oss om at du ønsker å sertifisere deg for plattform, vi kan hjelpe deg på veien.

Les mer Lukk

Prosjektene vi jobber med.

Vi har lang erfaring fra de fleste typer prosjekter og har hver dag et hundretalls ansatte ute hos våre samarbeidspartnere, det være seg onshore/offshore, i næringsbygg, maritim og/eller samferdsel. Her finner du noen av prosjektene vi har jobbet med den siste tiden.
Maersk Interceptor
Ekofisk
Edvard Grieg plattform
Deepsea Stavanger
Johan Sverdrup

Jobb onshore & offshore

Hvordan er det egentlig?

Med relevant fagbrev, praksis eller erfaring og godkjent sikkerhetsopplæring er vi sikre på at du vil gjøre det glimrende i en av våre oppdrag onshore- eller offshore-oppdrag. Vi er nemlig stadig på utkikk etter tøffe kandidater som deg, som er motivert og gira på nye utfordringer.

Om du trives med høyt arbeidstempo, turnusordninger og interessante og varierte arbeidsoppgaver bør du definitivt sjekke ut en av våre ledige stillinger under. Der finner du en rekke utfordrende og spennende oppdrag hos små og store selskap innen olje, energi, anlegg og landbasert industri. Perfekt for deg med offshoresertifikat, elektroutdannelse, HMS kurs, fallsikringskurs, truck eller kranførerbevis, riggebevis, og/eller spirende hår på kassa.

Mulighetene er mange, men typiske arbeidsoppgaver kan bestå av å utføre service eller reparasjoner, bistå prosjekter med utarbeidelse av arbeidsprosesser, oppdatere elektroniske systemer, utføre kontroller, lede prosjekter og utføre serviceoppdrag. Kjenner du kanskje også til kjemisk rengjøring, videoinspeksjoner, oljeflushing eller makrinering? Wowza – impressivo!

Enten du er ingeniør, industrimekaniker, reparatør eller elektriker sørger du for å sikre fremdrift i dine prosjekt. Du innhenter kunnskap om arbeidsstedets rutiner og gjennomfører oppdrag etter gjeldende bestemmelser og rutiner. Du rapporterer i henhold til gitte krav og har inngående kjennskap til og kunnskap om lover og forskrifter.

Med gode skriftlige og muntlige egenskaper kommuniserer du lekende lett med dine kollegaer og er positiv, innsatsvillig og proaktiv. At du samtidig evner å jobbe like godt både selvstendig og i team, jobber strukturert, er nøyaktig, ansvarsbevisst og pålitelig, verdsetter vi høyt.

Når du nå søker nye utfordringer håper vi du vil vurdere oss som en god samarbeidspartner. Vi i Toptemp har lang fartstid innen onshore og offshore og kompetente fagpersoner med bakgrunn fra bransjen, som bistår deg med dine ønsker og behov. Vi hjelper deg gjerne i jakten på ny stilling og avslutter med disse kloke ord fra Mr.Miyagi: 

Wax on, wax off.

Shore.

Les mer Lukk
On-Ofshore bilder-32

KONTAKTPERSONER - ONSHORE & OFFSHORE

Frida Skindlo Frida Skindlo Recruiting and Staffing Manager +4797154187
Jessie Mingjing Lee Karthum Jessie Mingjing Lee Karthum Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4793835050
Anniken Sæther Nilsen Anniken Sæther Nilsen Sr. Recruiting and Staffing Consultant +4740633743
Vilde Brevik Wangensteen Vilde Brevik Wangensteen Recruiting & Staffing Consultant +4745657384
Vilde Ramleth Sveine Vilde Ramleth Sveine Recruiting & Staffing Consultant +4747692114
Lotte Soma Lotte Soma Recruiting & Staffing Assistant +4747809055

Nyttig lesestoff 

Drømmer du om å jobbe offshore?

Har du lenge drømt om å jobbe offshore? Gunstige rotasjonsordninger, gode lønnsbetingelser og kompetente kollegaer? Fullt forståelig. Men har du vurdert onshore som et reellt alternativ?

Les mer

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.