NO

TRENGER DU EN NY MEDARBEIDER?

shutterstock_1492617746
Toptemp-velkommen-2

Old ways won't open new doors.


Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke kandidater - gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Våre rådgivere har solid kompetanse fra sine fagfelt og har bygget seg opp brede bransjenettverk. Vi har stor tro på at fagspesialister tiltrekker seg fagspesialister og at det å snakke samme fagspråk er av stor betydning.

Ikke minst er vi opptatt av å bli kjent med deg som kunde, for å skape et fundament for et godt samarbeid. Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette kandidatene - raskt og effektivt, enten det gjelder vikariat på korte og lange oppdrag, bemanning eller rekrutteringer til fast stilling.

Vi forstår samtidig at pris er viktig for ditt valg av rekrutteringspartner, og har derfor lagt opp til en fleksibel prismodell, slik at du kan velge å få hjelp til hele eller deler av prosessen. Våre løsninger passer dermed uavhengig av om du er liten familiebedrift eller global aktør.

Det viktige for oss, er å legge til rette for det som er viktig for deg.

Flinke folk?

Toptemp er et av landets største rekrutterings- og bemanningsbyråer, noe som gjør at vi kan tilby kandidater innen et bredt spekter av fagområder. Om du trenger ny medarbeider eller har behov for å bestille arbeidskraft har vi personellet du søker!

Hvor finner du oss?

Oslo

Strandgata 19 - 0152 Oslo

Agder

Markensgate 48, 4 etg - 4612 Kristiansand

Les mer

Bergen

O. J. Brochs gate 16A - 5006 Bergen

Les mer

Vestfold

Fayes gate 4 - 3110 Tønsberg

Les mer

Stavanger

Stokkamyrveien 13, 3.etg - 4313 Sandnes

Les mer

Toptemp Sverige

Första Långgatan - Göteborg, Sverige

Les mer

Romerike

Torvet 3 - 2000 Lillestrøm

Les mer

Kontakt oss

Aldri nøl med å ta kontakt, så slår vi av en prat!

For deg som skal ansette

Stillingsannonse

En stillingsannonse er ikke ment å treffe flest mulig mennesker, men flest mulig riktige kandidater. En god annonsetekst skal gjøre det uimotståelig for den rette personen å ville lese videre, lære merog ikke minst søke på stillingen.

Les mer

Markedspakker

Det kan være lurt. Vi lever i en tid der alle vil ha tak i de passive talentene. Arbeidsledigheten er under 4% og er forventet å droppe ytterligere. Kun 6% søker aktivt, og minst 70% er passive.Så hvordan får du oppmerksomhet fra potensielle søkere?

Les mer

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!