NO

trenger du en ny medarbeider?

ER DU PÅ JAKT ETTER KOMPETANSE?

Enten du har behov for en fast ansatt, en vikar eller en konsulent kan vi hjelpe deg å finne den riktige personen. Usikker på hva du trenger? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så finner vi ut av det sammen.

Bransjeområder

Som et av landets største rekruttering -og bemanningsbyråer holder vi fingeren på pulsen i arbeidsmarkedet. På denne måten kan vi tilby de ressursene du trenger og hele spekteret av kompetanse, innen våre bransjeområder.

536x460 Office12

Vi hjelper deg


Det kan være utfordrende å finne riktig person, enten det dreier seg om fast ansettelse, vikariat, innleie eller en konsulent. Med en samarbeidspartner som forstår seg på ambisjonene, verdiene og behovene i din bedrift øker du kvaliteten i prosessen og sjansen for at du ender opp med rett ressurs.

Det viktigste for oss er å tilrettelegge for det som er viktig for deg. Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke kandidater, gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Uavhengig av om behovet ditt er langvarig eller kortsiktig, kan vi finne den riktige løsningen for deg.

Let's work together and make something that matters.

Sammen finner vi riktig løsning


Vi vet at fagspesialister tiltrekkes av fagspesialister. Våre rådgivere sitter derfor på lang erfaring og sterk kompetanse innen sine respektive fagområder.

VIKARIAT

Med spisskompetanse innen en rekke fagfelt kan vi hjelpe deg å finne den riktige vikaren til dine kompetansebehov. En vikar vil ikke bare få løst dine ressursutfordringer, men gir deg både fleksibilitet og friske øyne på egen drift.

540x600 Logistics1

REKRUTTERING

Vår ekspertise ligger også i rekruttering. Vi rekrutterer til en rekke faste stillinger innen alle våre bransjeområder. Sammen finner vi en perfekt match for deg og din bedrift. 

540x600 Network1

KONSULENTFORMIDLING

Når behovet for spisskompetanse er tidsbegrenset kan en konsulent være riktig løsning. Våre konsulenter kan skilte med spesialistkompetanse innenfor alle våre fagområder, og vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss de aller beste konsulentene for enhver bedrift.

540x600 Office1

Din løsning

Med troen på at suksess starter med rett person på rett plass, og forståelsen for at ingen prosess er lik, vil vårt samarbeid starte med å bli kjent. 

540x600 Energy1
536x460 Office1

stillingsannonse som treffer


En stillingsannonse er ikke ment å treffe flest mulig mennesker, men flest mulig riktige kandidater. En god annonsetekst skal gjøre det uimotståelig for den rette personen å ville lese videre, lære mer
og ikke minst søke på stillingen. Det handler om å treffe rett person, midt i hjertet - samtidig som teksten svarer ut de rasjonelle behovene. Vi hjelper deg gjerne med nettopp denne balansekunsten.

Vi gir deg 5 kjappe tips til hvordan du kan skrive en stillingsannonse som svarer ut forventingene til dagens kandidater. 

For deg som skal ansette

Hvordan ser en god rekrutteringsprosess ut?

Her er 5 steg for å finne din nye medarbeider!

1. Forstå

For å fiske fram riktig person er det viktig å gjøre et godt forarbeid. Derfor starter prosessen med å kartlegge hva det er du trenger. Du må analysere bedriften din og stillingen du utlyser for, arbeidsplassen og arbeidsmiljøet som lever der, og de verdiene og målsetningene en eventuell...

Les mer

4 steg til en bedre stillingsannonse

Å skrive en stillingsutlysning kan virke som en relativt enkel affære, men å skrive en utlysning som skiller seg fra andre stillingsannonser, og som samtidig evner å appellere til kandidatens hjerte og hode, kan være en krevende prosess.

En god stillingsannonse krever tid, innsikt, forarbeid og skriveferdigheter, og du må sette deg godt inn i...

Les mer

Du har én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk

Vi har alle kjent på følelsen av det å være den nye på jobb. Nye inntrykk skal bearbeides, systemer og kollegaer skal utforskes, og mye skal læres. Som arbeidsgiver er det viktig å anerkjenne at denne fasen er en viktig del av ansettelsen, og at mye kan gå galt om du overlater oppstarten til tilfeldighetene.

Undersøkelser viser at en god...

Les mer

DU KAN STOLE PÅ OSS


Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss som om de skulle være fast ansatt hos dere. På mange måter blir vi derfor en forlengelse av dere og da kan kun det beste forventes!

Tilliten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter. For å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet. Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde kvalifikasjoner og sertifikater. To ganger i året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!

Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og tar dette ansvaret på høyeste alvor.

GDPR

DITT PERSONVERN ER VIKTIG FOR OSS.

Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

VI ER STOLTE OVER Å VÆRE EN RA-BEDRIFT.

Dette er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om hva det vil si å være en revidert arbeidsgiver her:

ISO SERTIFISERT

VI ER ISO 9001 OG ISO 14001 SERTIFISERT.

Hva betyr det? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede og effektivisere prosesser. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

SAMFUNNSANSVAR


Vi i Toptemp er opptatt av grunnleggende rettigheter og anstendighet i alle arbeidsforhold. Derfor jobber vi for å fremme mangfold og åpenhet i alle våre prosesser og rutiner.

Med et internt mangfold av religion, kultur og kjønn, der 68 % er kvinner og 32 % er menn, i tillegg til rekruttering -og bemanningsprosesser som reduserer diskriminering, jobber vi for å forsikre et mangfoldig arbeidsliv.

Rekruttering eller innleie?


Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!