NO

TOPTEMP HOSPITALITY

Kokk-pan
shutterstock_1255733854

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi sitter på noe av den beste kompetansen innen HORECA og kan bemanne din bedrift på kort eller lang varsel, til større prosjekter eller ved korttidsbehov. Vi jobber målrettet for en forutsigbar, kvalitetssikker og fremtidsrettet arbeidshverdag, for våre kunder og ansatte. Hos oss står mennesket i fokus og vi er opptatt av å se alle våre ansatte i sin helhet; deres erfaring, personlighet og potensiale. Det betyr at vi kan tilby alt fra kompetansetunge og faglærte kokker, ferske og læringsivrige servitører til kreative og engasjerte bartendere. På den måten kan vi sørge for at du har de ressursene du trenger, allerede innen klokken 07:00 samme dag. 

Vi er til og med tilgjengelig fra klokken 06:00 om morgenen!

Vår ekspertise kommer både fra vår praktiske bransjeerfaring, i tillegg til lang erfaring som arbeidsgiver av utleid kompetanse. Vi forstår derfor hvilke utfordringer du og din bedrift opplever i hverdagen. Og vi vil avlaste deg så mye som mulig, gjennom en rekke grep: 

  • Vi betaler arbeidsgiveravgiften 
  • Vi tar oss av hele prosessen, fra intervju til ansettelse 
  • Vi tar oss av oppfølging 
  • Vi tar oss av advarsler 
  • Vi tar oss av drøftelse 
  • Vi tar oss av oppsigelse 

Med andre ord; vi tar oss av alt! Så kan du få fullt utbytte av våre dyktige ansatte.

 

Vi kan hjelpe deg med bemanning og rekruttering innen:

 

Kantine

Kantinekonseptet har utviklet seg drastisk over de siste årene. Med et voksende ønske om sunne og varierte tilbud i både større og mindre kantiner, har behovet for riktig kompetanse også økt. Med på laget har vi mange kunnskapsrike kokker og kantinemedarbeidere med kompetanse på behovene og utfordringene som kan oppstå på kantinen.  

Event

Du har planlagt ditt event helt ned i de minste detaljene. Da er det utfordrende når det oppstår problemer med bemanningen! Våre servitører, bartendere og kokker har bred event-erfaring og kan leies inn ved både kort og lang varsel. Her får du ivrige ansatte som setter seg inn i dine mål og tar utfordringer på strak arm! 

Hotell

På hotell er det mange behov som skal dekkes, i synergi med hverandre. Vi ønsker derfor å være en fullskala leverandør av den arbeidskraften du trenger. Om det er kokker til kjøkkenet, servitører ute i hotell-restauranten, bartendere i loungen eller renholdspersonell du trenger, kan vi hjelpe deg. 

Restaurant

Markedet peker mot at flerer ut for å kose seg. Dette skaper store bemanningsbehov i en konjunktur-preget bransje. Vi kan hjelpe deg med arbeidskraft i de tidene du trenger hjelp, på lang og kort varsel. Ta kontakt med oss for positive og dyktige kokker, servitører eller bartendere! 

Catering

Som catering-bedrift er det viktig med positive og serviceinnstilte ansatte som vet å møte utfordringer med strak arm. Og der kan vi hjelpe deg. Våre kokker, servitører og bartendere møter opp med stor iver, innsikt i hva som skal gjøres og med en varme ovenfor gjestene.  

Renhold

Vi har muligheten til å tilpasse oss etter dine behov og kan stille med kompetanse innen hele spekteret av Facility Management. 

 

Vi bemanner fra kl. 06:00

Som fagfolk som bemanner fagfolk, til fagfolk, vet vi alt om utfordringene som oppstår når det mangler folk Derfor er vi klare for å dekke dine behov allerede fra 06:00 om morgenen, sånn at du kan ha kompetansen du trenger innen 07:00, samme morgen.  

Ta kontakt med oss via skjemaet nederst på siden, så kan vi gi deg riktig tilbud til din situasjon. 

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

gastro-logo2
Nordic-Choice1
thon
scandic

Hva sier kundene våre?

Vi er opptatt av å skape gode og transparente relasjoner til våre kunder. Slik kan vi sikre at vi finner riktig person til rett jobb, og at begge parter blir fornøyde.

CLARION AIRPORT

EMMA OLSSON - RESTAURANTSJEF

«Vi har et godt samarbeid med Toptemp Hospitality.

Vi samarbeider med Toptemp for å ansette servitører og bartendere, hvor vi vet vi får gode kandidater og leveranser.

Vi har hele veien god dialog med tett kontakt med Ellen Damberg, som har bidratt til et strålende samarbeid.

Toptemp har god kvalitet på kandidater og er alltid først på ballen.
»

KONTAKTPERSONER - HOSPITALITY

Mathias Paul Mathias Paul Director Hospitality +4740491150
Magdalena Johansson Magdalena Johansson Sr. Recruiting & Staffing Consultant +45656456
Daniel Per Ivars Daniel Per Ivars Recruiting & Staffing Manager +4745737037
Ellen Damberg Ellen Damberg Recruiting & Staffing Consultant +4791869025
Nora Eliassen Nora Eliassen Recruiting & Staffing Consultant +4746628868
Maria Smith-Sivertsen Maria Smith-Sivertsen Recruiting & Staffing Assistant +4745417918

Du kan stole på oss.


Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og vi tar dette ansvaret på høyeste alvor. Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter
svært høyt, og for å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet.
Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde
kvalifikasjoner og sertifikater, og to ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner, og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!
Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell, som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss, som om de skulle
jobbet fast hos dere.
På sett og vis anser vi oss selv som en del av dere. Og da kan kun det beste forventes!

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.


Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.


Et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om dette her:

 

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.


Hva betyr dette? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede prosesser og blir mer effektiv i det man driver med. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!