NO

TOPTEMP HOSPITALITY

TRENGER DU NY MEDARBEIDER?

Enten du ønsker å ansette fast eller leie inn en vikar eller konsulent - så er vi her for å hjelpe deg. Er du usikker på hva du trenger? Kontakt oss for en helt uforpliktende prat, så finner vi den beste løsningen for deg!

536x460 Hospitality10

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?


Vi sitter på noe av den beste kompetansen innen HORECA og kan bemanne din bedrift på kort eller lang varsel, til større prosjekter eller ved korttidsbehov. Vi jobber målrettet for en forutsigbar, kvalitetssikker og fremtidsrettet arbeidshverdag, for våre kunder og ansatte.

Hos oss står mennesket i fokus og vi er opptatt av å se alle våre ansatte i sin helhet; deres erfaring, personlighet og potensiale. Det betyr at vi kan tilby alt fra kompetansetunge og faglærte kokker, ferske og læringsivrige servitører, til kreative og engasjerte bartendere. På den måten kan vi sørge for at du har de ressursene du trenger, allerede innen klokken 07:00 samme dag. 

Vi er til og med tilgjengelig fra klokken 06:00 om morgenen!

Vår ekspertise kommer både fra vår praktiske bransjeerfaring, i tillegg til lang erfaring som arbeidsgiver av utleid kompetanse. Vi forstår derfor hvilke utfordringer du og din bedrift opplever i hverdagen. Og vi vil avlaste deg så mye som mulig, gjennom en rekke grep: 

  • Vi betaler arbeidsgiveravgiften
  • Vi tar oss av hele prosessen, fra intervju til ansettelse
  • Vi tar oss av oppfølging
  • Vi tar oss av advarsler
  • Vi tar oss av drøftelse
  • Vi tar oss av oppsigelse 

Med andre ord; vi tar oss av alt! Så kan du få fullt utbytte av våre dyktige ansatte.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

toma
clarion logo2
fursetgruppen
dugurd
akershus
oslo spektrum

BEMANNING OG REKRUTTERING INNEN:

 


Kantine

Kantinekonseptet har utviklet seg drastisk over de siste årene. Med et voksende ønske om sunne og varierte tilbud i både større og mindre kantiner, har behovet for riktig kompetanse også økt. Med på laget har vi mange kunnskapsrike kokker og kantinemedarbeidere med kompetanse på behovene og utfordringene som kan oppstå i kantinen.  

Event


Du har planlagt eventet ditt helt ned i de minste detaljene. Da er det utfordrende når det oppstår problemer med bemanningen! Våre servitører, bartendere og kokker har bred event-erfaring og kan leies inn ved både kort og lang varsel. Her får du ivrige ansatte som setter seg inn i dine mål og tar utfordringer på strak arm.

Hotell


På hotell er det mange behov som skal dekkes, i synergi med hverandre. Vi ønsker derfor å være en fullskala leverandør av den arbeidskraften du trenger. Om det er kokker til kjøkkenet, servitører ute i hotell-restauranten, bartendere i loungen eller renholdspersonell, kan vi hjelpe deg. 

Restaurant


Markedet preges av at flere nå går ut for å kose seg. Dette skaper store bemanningsbehov i en konjunktur-preget bransje. Vi kan hjelpe deg med arbeidskraft i de tidene du trenger hjelpen, på lang og kort varsel. Ta kontakt med oss for positive og dyktige kokker, servitører eller bartendere! 

 

536x460 Hospitality7
536x460 Hospitality5

Catering


Som catering-bedrift er det viktig med positive og serviceinnstilte ansatte som vet å møte utfordringer. Der kan vi hjelpe deg. Våre kokker, servitører og bartendere møter opp med stor iver, innsikt i hva som skal gjøres og med en varme ovenfor gjestene.  

Renhold


Vi har muligheten til å tilpasse oss etter dine behov og kan stille med kompetanse innen hele spekteret av Facility Management.
 

Vi bemanner fra kl. 06:00


Som fagfolk som bemanner fagfolk til fagfolk, vet vi alt om utfordringene som oppstår når det er mangel på de riktige menneskene. Derfor er vi klare for å dekke dine behov allerede fra 06:00, sånn at du kan ha kompetansen du trenger innen 07:00, samme morgen.  

Ta kontakt med oss via skjemaet nederst på siden, så kan vi gi deg riktig tilbud til din situasjon. 

 

VÅRE PROSESSER 


Vi er i daglig kontakt med kokker, servitører, bartendere og all den faglige kompetansen som behøves innen HORECA. Det betyr at vi finner rett person for dine behov, raskt.
 

Dersom du har behov for bemanning tar vi i Toptemp Hospitality hele arbeidsgiveransvaret, selv om vedkommende i det daglige vil være under deres ledelse. Som arbeidsgiver er vi ansvarlig for å dekke lønn, samt sosiale kostnader som feriepenger, forsikringer, sykelønn og arbeidsgivers andel av folketrygden.

Vi jobber ikke bare med bemanning, men rekrutterer også for en rekke faste stillinger. Rekrutteringsprosessen starter med kartlegging, analyse og innsikt rundt stillingen, arbeidsmiljø, verdier, mål og kultur. Deretter starter jakten.

Passive og aktive kandidater tiltrekkes samtidig som søk blir gjort i eksisterende nettverk og databaser. Alt dette kombineres med utvikling av personas, målrettede tekster, medieplan og annonsering. Gjennom bruk av banebrytende teknologi og faglig kompetanse starter utvelgelse av kandidater, intervjuer og kvalitetssikring. Vi tar alle grepene for å sikre at du får den rette nye medarbeideren!

Ta kontakt med oss, så finner vi riktig løsning for deg!

536x460 Hospitality1

Hva sier kundene våre?


Vi er opptatt av å skape gode og transparente relasjoner. På den måten kan vi sikre at vi finner riktig person til jobben og at begge parter blir fornøyde.

Ansatt 13

CLARION AIRPORT

EMMA OLSSON - RESTAURANTSJEF

«Vi har et godt samarbeid med Toptemp Hospitality. Vi samarbeider med Toptemp for å ansette servitører og bartendere, hvor vi vet vi får gode kandidater og leveranser. Vi har hele veien god dialog og tett kontakt med Ellen Damberg, som har bidratt til et strålende samarbeid. Toptemp har god kvalitet på kandidater og er alltid først på ballen.»

coor-group-vector-logo

coor

KINE - KANTINELEDER

«Toptemp leverer alltid!.»

Hils på Hospitality


Det som er viktig for oss er å legge til rette for det som er viktig for deg. Derfor bruker vi vår ekspertise innen bemanning og rekruttering, kombinert med et fokus på fagkunnskap og lang bransjeerfaring, til å finne den riktige kandidaten for deg. Vi er ikke bare rådgivere, vi er dine rådgivere.

DETTE ER MATHIAS

Director

 

 

Med hele 8 års erfaring fra kjøkkenet har Mathias god forståelse for kompetansen som kreves. Etter å ha jobbet som kokk, sous chef og selv ha drevet 2 restauranter har han innsikten det som trengs for å drifte innenfor Hospitality segmentet. Denne bruker han til å alltid finne riktig kompetanse, enten det er rekruttering til en fast stilling, midlertidig kompetanse eller vikarer som kan stille på kort varsel.

Nå har Mathias jobbet med bemanning og rekruttering siden 2018. Han brenner for gode kundeopplevelser og gir alltid det lille ekstra.

 

«Det viktigste for meg er å alltid løse problemene for kunden».

 

mathias.paul@toptemp.no

 

404 91 150

Mathias Paul

Let's work together and make something that matters.

DU KAN STOLE PÅ OSS

Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss som om de skulle være fast ansatt hos dere. På mange måter blir vi derfor en forlengelse av dere og da kan kun det beste forventes!

Tilliten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter. For å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet. Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde kvalifikasjoner og sertifikater. To ganger i året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!

Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og tar dette ansvaret på høyeste alvor.

GDPR

DITT PERSONVERN ER VIKTIG FOR OSS.

Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

VI ER STOLTE OVER Å VÆRE EN RA-BEDRIFT.

Dette er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om hva det vil si å være en revidert arbeidsgiver her:

ISO SERTIFISERT

VI ER ISO 9001 OG ISO 14001 SERTIFISERT.

Hva betyr det? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede og effektivisere prosesser. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

SAMFUNNSANSVAR


Vi i Toptemp er opptatt av grunnleggende rettigheter og anstendighet i alle arbeidsforhold. Derfor jobber vi for å fremme mangfold og åpenhet i alle våre prosesser og rutiner.

Med et internt mangfold av religion, kultur og kjønn, der 68 % er kvinner og 32 % er menn, i tillegg til rekruttering -og bemanningsprosesser som reduserer diskriminering, jobber vi for å forsikre et mangfoldig arbeidsliv.

BEMANNING ELLER REKRUTTERING?


Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!