NO

TOPTEMP HOSPITALITY

Kokk-pan
shutterstock_1255733854

Bartender, kokk eller servitør.

Med lav arbeidsledighet og et stadig økende behov for kokker, ser bedrifter at det kan være utfordrende å få tak i den virkelig gode arbeidskraften. Skandinavisktalende kokker med fagbrev er den nye trøffelen, og bedriftene kriger seg i mellom for å sikre seg de beste talentene.

Vi i Toptemp Hospitality er spesialister på bemanning innen hotell, restaurant og catering og jobber målrettet for en forutsigbar, kvalitetssikker og fremtidsrettet arbeidshverdag for våre kandidater. Hos oss står mennesket i fokus. Det betyr at vi ikke bare ser på erfaring og utdannelse, men på kandidaten i sin helhet. Deres potensiale, deres personlighet og deres drive.

Ønsker du å bestille servitør, er du nysgjerrig på kokkeutleie, eller skulle du hatt annet kjøkkenpersonell? Vi kan bemanne og rekruttere til et bredt spekter av servering og cateringtjenester. Bare ta kontakt med oss via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud tilpasset din situasjon.

 

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

gastro-logo2
Nordic-Choice1
thon
scandic

Hva sier kandidatene våre?

Kandidatene våre blir kvalitetssikret av fagpersonell med lang erfaring i mat- og servicebransjen. Slik kan du alltid kan være trygg på at du får personell du kan stole på.

TATJANA GIAGOURTAS

SERVITØR

«Nå har jeg jobbet for Toptemp i ca 1 år og jeg har hatt stor glede av utviklingen min. Når jeg begynte hadde jeg ganske lite erfaring, men i dag føler jeg at jeg har lært og vokst masse på arbeidserfaringene jeg har fått. Teamet som har ansvar for meg har alltid vært opptatt av meg og hvordan jeg har det, og jeg opplever at jeg blir sett og hørt når det har vært ting jeg har lurt på.

Tanta mi har blant annet fått fast jobb som følge av Toptemp-oppdrag, så jeg ser på det som en perfekt måte å få inn arbeidserfaring og bygge opp karriere ved siden av studier eller i friår. Jeg vil anbefale venner og kjente til å søke Toptemp også! Det er en veldig kul gjeng å jobbe med.»

MARTIN CONRADI

KOKK

«Jeg fant Toptemp online og har jobbet her i rundt 6 måneder. Jeg er en familiefar og trengte oppdrag tilpasset min hverdag, Toptemp har vært veldig imøtekommende for mine behov og vi har hele veien hatt en god dialog.

Jeg har jobbet for mange forskjellige vikarbyrå, men jeg liker veldig godt hvordan jeg blir ivaretatt av mine kontakter i Toptemp. Jeg vil anbefale alle som liker å jobbe å søke hos Toptemp. Jeg føler at mine talenter blir god anvendt og at jeg har gode muligheter til å videreutvikle min egen karriere.»

KONTAKTPERSONER - HOSPITALITY

Mathias Paul Mathias Paul Director Hospitality +4740491150
Daniel Per Ivars Daniel Per Ivars Recruiting & Staffing Manager +4745737037
Ellen Damberg Ellen Damberg Recruiting & Staffing Consultant +4791869025
Nora Eliassen Nora Eliassen Recruiting & Staffing Consultant +4746628868
Maria Smith-Sivertsen Maria Smith-Sivertsen Recruiting & Staffing Assistant +4745417918
Stine Stenberg Jacobsen Stine Stenberg Jacobsen Recruiting & Staffing Assistant +4747461751

Du kan stole på oss.


Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og vi tar dette ansvaret på høyeste alvor. Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter
svært høyt, og for å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet.
Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde
kvalifikasjoner og sertifikater, og to ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner, og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!
Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell, som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss, som om de skulle
jobbet fast hos dere.
På sett og vis anser vi oss selv som en del av dere. Og da kan kun det beste forventes!

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.


Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.


Et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om dette her:

 

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.


Hva betyr dette? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede prosesser og blir mer effektiv i det man driver med. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!