NO

CONSULTING

JOBBE SOM KONSULENT?

Er du en freelancer med hode for tekniske løsninger eller ansatt i et konsulentselskap, men mindre interessert i å jobbe med salg? Da kan vi hjelpe! Vi knytter kontakt med passende kunder for din kompetanse.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!

REGISTRER DEG SOM KONSULENTPARTNER


Ønsker du å registrere deg som konsulentpartner hos oss? Herlig!
Fyll inn org. nummeret til din bedrift dette skjemaet, så hører du fra oss snarlig.

Vi forsøker alltid å svare innen samme eller neste arbeidsdag.

536x460 Office15

HVORDAN ER DET Å VÆRE KONSULENT HOS TOPTEMP?

 

Toptemp er en konsulentformidler med 30 års erfaring i bransjen. Vi har egne avdelinger som utelukkende jobber med å finne de beste oppdragene for deg og ditt firma. Det innebærer at vi fungerer som en åpen og tilgjengelig plattform for begge parter. Plattformen gir deg tilgang til oppdrag hos våre kunder og er gratis å være en del av.

Toptemp tilbyr oppdrag innenfor både IT (teknisk, rådgivning og forretning) og Engineering. Vi har en bred kundeportefølje, både etablerte og oppstartsselskaper. Vi har fornøyde kunder som har vært med oss i årevis.

Hos oss får du stadig tips om interessante oppdrag fra seriøse og relevante oppdragsgivere. Vi jobber daglig med å finne nye muligheter til deg, og så fort det dukker opp noe, får du beskjed.

Toptemps egenutviklede partnerplattform forenkler arbeidsflyten og gir våre kunder rask og enkel tilgang til våre tilknyttede konsulenter. Vi har egne avdelinger som utelukkende jobber med oppdrag innenfor IT (teknisk, rådgivning og forretning) og Engineering.

Har du spørsmål når det gjelder det å drive for seg selv, enten du har begynt å tenke tanken, er i oppstartsfasen eller er mer erfaren. Vi i Toptemp tar oss alltid tid til en prat med deg om hvilke type oppdrag du ønsker og andre preferanser.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilke typer konsulentoppdrag har Toptemp?

Vi har kunder som er etablert gjennom Toptemps historie med over 30 år i markedet.

Oppdragene hos kundene våre er innenfor IT og Engineering. Det er stor variasjon i oppdragene innenfor disse to fagdisiplinene. De fleste oppdragene har en varighet på 3-12 måneder, men kan være både kortere og lengre også.

Oppdragenes omfang er i de fleste tilfeller 100%, men også her er det fleksibilitet hos kundene våre.

Se svar Se mindre

Hvor raskt går det å finne oppdrag?

Det varierer og har både med kompetanse å gjøre og markedssituasjon innenfor det enkelte fagområde.

Dersom du har en oppdatert CV, som godt reflekterer din bakgrunn og kompetanse, kan vi kontakte våre kunder og sjekke muligheter for oppdrag. Vi gjør aldri dette uten å ha dialog med den enkelte konsulent om dette.

Se svar Se mindre

Hvor holder oppdragsgiverne til?

Toptemp har kontorer i Oslo, Lillestrøm og i Sverige.

Oppdragstilgangen for konsulenter er størst i Oslo-området.

Se svar Se mindre

Hvordan er man tilknyttet til Toptemp?

Som konsulent registrerer du firmaet ditt i den grønne boksen du finner her: https://www.toptemp.no/blikonsulentpartner

Da får du tilsendt relevante forespørsler, og dette styres ut fra hvilke arbeidsområder du har valgt som aktuelle for ditt firma.

Som konsulent er du bundet til oss i den perioden du har oppdrag for oss, dette regulerer vi i en avtale. For neste oppdrag står du fritt til å velge samarbeidspartner.

Se svar Se mindre

Er det mulig å jobbe remote?

De fleste av våre kunder ønsker tilstedeværelse hos seg, men vi kan ha oppdrag hvor det er mulig å ha en hybrid løsning.
Det er ikke ofte vi har oppdrag som kan løses 100% fra et annet sted.

Se svar Se mindre

Kan konsulentselskap knytte seg til Toptemp?

Ja, vi har flere konsulentselskap i vår partnerdatabase. Vi bruker gjerne konsulenter som er ansatt i et selskap til våre oppdrag. Her inngår vi en samarbeidsavtale som styrer hvordan samarbeidet fungerer for det enkelte oppdrag.

Se svar Se mindre

Hvem tar seg av det administrative?

Vi tar oss av alt det administrative. Det eneste du må huske på er å føre timer.

Se svar Se mindre

Vurderer du å etablere selskap og starte som konsulent?

Vi har lang erfaring med konsulentformidling og du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat. Vi kan gi deg råd om hva du bør tenke på ifm å starte eget selskap.

Se svar Se mindre

Hvordan lykkes som konsulent?

 
Å være konsulent kan være mer krevende enn en «vanlig» jobb. Kunden leier deg inn for å løse et problem, få tilgang til kompetanse de ikke har eller mangler tid i egen organisasjon til å løse oppgavene. Faglig dyktighet er noe av det viktigste, og det betyr relevant utdanning og erfaring. Det forventes at konsulenten har spisskompetanse innen sitt felt. Som konsulent er det derfor viktig at du holder deg faglig oppdatert ved å ta etterutdanning, lese fagartikler, følge med på utviklingen i fagfeltet osv. Det er viktig for oss at konsulenten har gode verdier og evner å tilpasse seg. Personlige egenskaper, relevant erfaring, riktig motivasjon og engasjement er viktig for å bli en attraktiv konsulent.
 
 
536x460 Office4

RÅDGIVERE CONSULTING

Monika Myrvang Monika Myrvang Sr. Recruiting & Consultant Manager +4795818986
Anders Bro Anders Bro Sales Director +4799303799

For deg som er mer nysgjerrig

En arbeidsdag som Test & Validation konsulent

Når du jobber med testing og validering av telekommunikasjon er din hovedoppgave å sørge for at selskapets telesystemer og tjenester fungerer som de skal før de kommer på markedet. Dette innebærer både testing og verifisering av maskinvare og programvare, med mål om å minimere sikkerhetsrisiko og sikre en god brukeropplevelse.

En av de som jobber...

Les mer