NO

KLAR FOR NYE MULIGHETER?

VELKOMMEN TIL JOBBJAKTEN

På utkikk etter ny jobb, men usikker på hvor du skal starte? Da er du ikke alene! Derfor har vi samlet all innsikten du trenger for å lykkes i jobbjakten. Kanskje du er i startgropa av karrieren og trenger oppdaterte råd for hvordan du skriver en god CV? Kanskje du har CV-en på plass, men sliter med å få søknaden din til å skille seg ut i mengden? Eller kanskje du ikke helt vet hvordan du bør forberede deg til jobbintervjuet?

536x460 Office8

Hva vil jeg?


Vi vil hjelpe deg å navigere arbeidsmarkedet slik at du kan få den jobben du vil ha.
Og når vi vet hva du vil, kan vi hjelpe deg dit. Vi rekrutterer til faste stillinger, prosjekter og vikariater, i tillegg til å matche konsulenter med de riktige arbeidsplassene for dem.

Vårt motto er «Life is now, work somewhere awesome», men hvordan kan du jobbe et awesome sted hvis du ikke helt vet hva som passer for deg? Livet blir enklere når du vet hva som faller deg naturlig, og hva du kanskje må jobbe med. Da blir det også lettere å finne riktig jobb.

Hvordan finne jobben for meg?

Det kan være vanskelig å vite hva som er dine sterke og mindre sterke sider, og ikke minst hva du kommer til å trives med. Det er helt normalt, og en personlighetstest kan hjelpe deg på veien. En personlighetstest kan gi deg en grunnleggende forståelse for hvem du er, hva som gir deg energi, hvordan du forholder deg til andre mennesker - rett og slett hva som blir viktig for at du skal finne riktig plass for deg. En slik gratis test finner du her.

Ønsker du en mer dyptgående analyse av din personlighet i jobbsammenheng? Kontakt oss, så kan vi hjelpe deg med alt du lurer på rundt arbeidslivet. 

Lykke til med jobbjakten!

4 tips for å bli den beste jobbsøkeren


Det er mye som skal klaffe når du er på jakt etter nye muligheter. Vi jobber alltid for å gjøre det enklere for deg å ta ditt neste karrieresteg.

1. HA EN GOD CV


Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon.

Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene som gjør at nettopp din CV blir plukket ut av bunken.

2. SKRIV EN JOBBSØKNAD SOM SKILLER SEG UT


Du har skrevet en rekke søknader som adresserer erfaring og kvalifikasjoner, styrker og svakheter, men likevel kommer du ikke helt frem til intervjuet. Hvorfor?

En søknad bør alltid være tilpasset den stillingen du søker på. Identifiser nøkkelkompetansen arbeidsgiveren ser etter og fokuser på hvordan dine kvalifikasjoner svarer på disse.

3. VÆR FORBEREDT PÅ INTERVJUET


De aller fleste av oss kjenner på nerver i forkant av jobbintervjuet. Da hjelper det ofte å være forberedt!

Undersøk bedriften du søker hos og reflekter over hvorfor du ønsker å jobbe hos akkurat dem.

4. ANDRE VIKTIGE TING Å TENKE PÅ


Man skulle tro at med en god CV og søknad, så er intervjuet rett rundt hjørnet. Det kan likevel være en andre hindre langs veien mellom deg og drømmejobben.

Kanskje det finnes noe uheldig i ditt digitale fotavtrykk? Kanskje du ønsker å bytte beite, men sliter med å finne en stilling som vekker interessen? Eller kanskje du finner den perfekte stillingen, men er usikker på om du oppfyller kravene?

Få innsikten du trenger for en god jobbjakt-strategi, her:

For deg som er mer nysgjerrig

7 steg til drømmejobben

Som nyutdannet eller helt i starten av karrieren, er du kanskje usikker på hvordan du skal klatre den berømte karrierestigen. Kanskje har du allerede tanker om hvor du vil og hva du skal, eller kanskje tenker du at veien blir litt til mens du går. Uansett kan det være greit å være bevisst på hva du bør gjøre for å sikre drømmejobben litt lenger...

Les mer

7 tips til videosøknaden

Fra tid til annen mottar vi videosøknader fra våre kandidater, hvilket vi synes er veldig gøy. Men; å sende inn videosøknad fordrer at du behersker formatet og evner å vekke nysgjerrigheten på riktig måte.

Er du typen som liker å stå foran kamera og prate til mange mennesker? Er du generelt bekvem med oppmerksomhet? Da har du et klart fortrinn...

Les mer

Fremtidens jobber

For bare få år siden var både smarttelefoner, sosiale medier, performance managers og cyberagenter ganske gresk for de fleste av oss. I dag er de en del av hverdagen. 

Det grønne arbeidsskiftet

Verden er i konstant endring og kommer ikke til å slutte å bevege seg; på samme måte som karriereveiene våre stadig endres. Ifølge World Economic...

Les mer

Lurer du på noe?


Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.