NO

KLAR FOR NYE MULIGHETER?

eventyrer

Tips og råd for jobbsøkere

Det er mye som må klaffe for at det blir en match mellom deg og drømmejobben. Ikke la formaliteter og bagateller ødelegge for deg. Vi har brukt vår kompetanse og årevis med gode rekrutteringsprosesser til å gi deg som jobbsøker et bredt spekter av tips og råd, slik at du er best mulig rustet når du søker jobb.

 

 

HubSpot Video

Nyutdannet?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Vil du høre mer om nye muligheter og oppdrag for deg som er i startgropa på karrieren din?

Fagområder

 
Toptemp er et av landets største rekrutterings- og bemanningsbyråer, noe som gjør at vi kan tilby kandidater innen et bredt spekter av fagområder. Vet du hvilken sektor du vil jobbe i? Her ser du noen av våre mest populære fagområder.
hjem bilder-10

Hva vil jeg?

Lurer du på hva som er det neste riktige karrieresteget for deg? Synes du det er vanskelig å svare på spørsmål om hva som er dine sterke sider - og kanskje mindre sterke sider? Du er ikke alene, og det er helt normalt. Det krever både tid og innsats å lære om hva som gjør deg til nettopp den du er. Livet blir ganske mye enklere når du vet hva som faller deg naturlig, og hva du kanskje må jobbe med. Og det blir også lettere å finne riktig jobb.

Hvordan finne jobben for meg?

Å ta en personlighetstest kan være av stor verdi, da det kan gi deg en grunnleggende forståelse for hvem du er, hva som gir deg energi og hva som tapper deg, hvordan du forholder deg til andre mennesker - rett og slett hva som er viktig å tenke på for at du skal være din beste versjon. En slik gratis test finner du her. Resultater i personlighet- og evnetester brukes ofte sammen med kompetanse og arbeidserfaring for å øke en kandidatens sjanse til å få en jobb som passer dem. 

Ønsker du en mer dyptgående analyse av hvordan personligheten din er i jobbsammenheng? Kontakt oss og slå av en prat, så kan vi hjelpe deg med alt du lurer på rundt arbeidslivet. 


Det viktige for oss, er å legge til rette for det som er viktig for deg.

HubSpot Video

Hvor finner du oss?

Oslo

Strandgata 19 - 0152 Oslo

Agder

Markensgate 48, 4 etg - 4612 Kristiansand

Les mer

Bergen

O. J. Brochs gate 16A - 5006 Bergen

Les mer

Vestfold

Fayes gate 4 - 3110 Tønsberg

Les mer

Stavanger

Stokkamyrveien 13, 3.etg - 4313 Sandnes

Les mer

Toptemp Sverige

Första Långgatan - Göteborg, Sverige

Les mer

Romerike

Torvet 3 - 2000 Lillestrøm

Les mer

Kontakt oss

Aldri nøl med å ta kontakt, så slår vi av en prat!