NO

HVEM ER VI?

Toptemp-velkommen-2

Vi hjelper deg.

Visste du at vi ikke bare er et av landet største rekrutterings- og bemanningsbyråer, men at vi også leverer tjenester innen konsulentformidling, marketing og CRM-løsninger for rekruttering?

Dette er vi stolte av, fordi det betyr at vi hvert år får mulighet til å hjelpe tusenvis av mennesker. Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innenfor de fleste fagområder; fra IT til engineering, til kontor og administrasjon, økonomi og finans, lager og logistikk, elektro, markedsføring, kundeservice, hotell, restaurant, og catering.

Vikariat

Fordelen med et vikariat eller prosjektrettet arbeid er ikke bare at det er fleksibelt. Et vikariat gir fleksibilitet i perioder med svingninger i markedet, eller det gir fleksibilitet til å utforske ulike bransjer, utvide fagkompetanse eller skaffe tiltrengt erfaring. Et vikariat er ofte et godt springbrett, enten du søker arbeidskraft eller søker nye muligheter.

Rekruttering

Om vikariat ikke passer deg eller din bedrift, blir du kanskje glad for å høre at vi også rekrutterer til en rekke ulike faste stillinger i et bredt spekter av fagområder. Med hjelp fra oss finner vi en perfekt match for både arbeidstaker og arbeidsgiver. 

Konsulentformidling

Å leie inn en konsulent i stedet for å ansette når behovet for spisskompetanse er tidsbegrenset kan gi virksomheten fleksibiliteten som trengs. Våre konsulenter kan skilte med spisskompetanse innenfor alle våre kompetanseområder, og vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss de aller beste konsulentene som kan rådgi og finne de beste løsningene for enhver bedrift.

Datadrevet rekruttering

Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke kandidater - gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette kandidatene for din bedrift. 

Rekrutterings- og bemanningsplattform

OMNI er et uvurdelig verktøy for deg som ønsker å ansette selv. Med markedets enkleste CV registrering, til automatisk matching, et fullintegrert kvalitetssystem, skreddersydde prosesser til rekruttering, bemanning og konsulentformidling, til an avansert algoritme som skanner nettet for karrieresider og nye muligheter gir vi deg de beste forutsetninger for å lykkes!

Hvorfor velge oss?

Vi som jobber i Toptemp elsker å jobbe med og for mennesker.

Hver dag får vi lov til å snakke med og interagere med herlige, interessante og sterke mennesker. Mennesker med drømmer, ambisjoner og mål. Vi er ikke bare rådgivere, vi er DINE rådgivere. Vi ser og anerkjenner faglig kompetanse og erfaring, men vektlegger samtidig drive, passion, nysgjerrighet og engasjement. Sammen åpner vi døren, for deg som bedrift eller deg som arbeidssøker.
shutterstock_1763414765 copy-3

Hvor finner du oss?

Oslo

Strandgata 19 - 0152 Oslo

Les mer

Agder

Markensgate 48, 4 etg - 4612 Kristiansand

Les mer

Bergen

Damsgårdsveien 143, 5160 Laksevåg

Les mer

Vestfold

Fayes gate 4 - 3110 Tønsberg

Les mer

Stavanger

Stokkamyrveien 13, 3.etg - 4313 Sandnes

Les mer

Toptemp Sverige

Första Långgatan - Göteborg, Sverige

Les mer

Romerike

Torvet 3 - 2000 Lillestrøm

Les mer

Kontakt oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Les mer

Du kan stole på oss.


Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og vi tar dette ansvaret på høyeste alvor. Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter
svært høyt, og for å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet.
Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde
kvalifikasjoner og sertifikater, og to ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner, og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!
Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell, som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss, som om de skulle
jobbet fast hos dere.
På sett og vis anser vi oss selv som en del av dere. Og da kan kun det beste forventes!

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.


Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.


Et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om dette her:

 

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.

Hva betyr dette? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede prosesser og blir mer effektiv i det man driver med. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

 

Kontakt oss

Ønsker du å bli kunde, eller på leting etter nye muligheter i jobbmarkedet? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!