Hvem er vi?

I snart 30 år har vi matchet kandidater og virksomheter. Suksessfaktoren tror vi skyldes vårt ufravikelige krav om kompetanse og vår evne til å følge opp både kunder og medarbeidere, samt vår motiverte, entusiastiske og imøtekommende tilnærming. Et samarbeid med oss skal være givende for alle parter!

VI ÅPNER DØREN

VI HJELPER DEG.

Visste du at vi er et av landets største rekrutterings- og bemanningsbyråer? Dette er vi selvfølgelig stolte av, fordi det betyr at vi hvert år hjelper tusenvis av mennesker. Vi har et bredt spekter av jobber innenfor de fleste fagområder. Vi jobber med alt fra ingeniører, IT, elektrikere og andre tekniske stillinger, til økonomi, finans, regnskap, for ikke å snakke om markedsføring og kommunikasjon, eller kundeservice, hotell, restaurant og catering. Les mer om våre fagområder her.

 

VIKARIAT.

Fordelen med et vikariat eller prosjektrettet arbeid er ikke bare at det er fleksibelt, men at det også gir deg en rekke muligheter. Du kan utforske ulike bransjer, samtidig som du utvider fagkompetanse og skaffer deg tiltrengt erfaring. Ditt nettverk utvides fra dag til dag og du øker muligheten for å lande drømmejobben i fremtiden.

 

REKRUTTERING.

Om vikariat ikke er noe for deg, blir du forhåpentlig lykkelig av å vite at vi  også rekrutterer til en rekke ulike faste stillinger i et bredt spekter av fagområder. Med hjelp fra oss finner vi en perfekt match for både deg og arbeidsgiver. Alt vi ber om er at vi får bli bedre kjent med deg. #vigledeross

 

HVORFOR VELGE OSS?

Hos oss blir du aldri «en på samlebåndet». Vi bryr oss om deg. Det høres kanskje ut som en salgsklisje, men vi mener det helt oppriktig.

Vi som jobber i Toptemp elsker å jobbe med og for mennesker. Hver dag får vi lov til å snakke med og interagere med herlige, interessante og sterke mennesker. Mennesker med drømmer, ambisjoner og mål. Og de drømmene, de ambisjonene og de målene, de får vi VI hjelpe med å realisere.

Vi er ikke bare rådgivere, vi er DINE rådgivere. Vi ser og anerkjenner din faglige kompetanse og din erfaring, men viktigst av alt; vi ser deg. Dine drivere, din passion, din nysgjerrighet og ditt engasjement. Alt det som gjør deg til den stjerna vi vet du er.

Til syvende og sist er det du som skal gjøre jobben.

Men vi åpner døren.

 

#youarewelcome

OSLO – LILLESTRØM - VESTFOLDKRISTIANSANDBERGEN - STAVANGER

38
Talentjegere
3
Markedsføringshelter
25
Bransjespesialister

Her finner du oss.

Vi har spennende stillinger hos virksomheter over hele landet. Trykk på din nærmeste lokasjon og les mer.

La oss ta en prat!

Er du på jakt etter din neste medarbeider - enten det gjelder en fast ansettelse, prosjekt eller vikar? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra oss snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00.

*
*
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke