NO

Hvem er vi?

VI ER BINDELEDDET

Helt siden 1990 har vi fungert som bindeleddet mellom kompetansen og bransjene som trenger den, i både offentlig og privat sektor. Erfaringen vi sitter på, kombinert med vårt ufravikelige krav til kvalitet og effektivitet, har gjort oss til et av landets største rekruttering -og bemanningsbyråer, og en foretrukken kompetanseformidler.

536x460 Office20

Life is now, work somewhere awesome


Toptemp er en del av Amesto, en norsk familiebedrift eid av familien Spandow. Amesto ble opprettet i 2002, består av virksomheter i Norden, New York, London og Amsterdam, og er representert i over 50 land gjennom Amesto Global.

Amesto operer med en trippel bunnlinje: People, Planet & Profit. Vi i Toptemp representerer People. Derfor lever vi etter mottoet "Life is now, work somewhere awesome".

I kjernen av i alt vi gjør, er menneskene. Hver eneste dag får vi muligheten til å bli kjent med folk med ulike ambisjoner og drømmer. Og vi får hjelpe dem å nå sine mål. Enten det er å finne den riktige løsningen for en logistikkbedrift med bemanningsbehov, en nyutdannet elektriker som drømmer om å jobbe offshore, en senior ingeniør som ønsker å bytte beite eller en restaurant i et marked med store svingninger. Vi er ikke bare rådgivere. Vi er dine rådgivere.

hva kan du forvente?


I kjernen av alt vi gjør er folk. Men i verdiene våre ligger rettesnoren for hvordan vi gjør det. Vi er
slagkraftige i måten vi går løs på en utfordring. Vi er åpne i alle prosesser og garanterer transparens i alt vi gjør. Vi er rause med de rundt oss og hverandre, og alt dette gjør vi på en ujålete måte.

Vi gir det lille ekstra fordi vi bryr oss. Vi bryr oss om våre ansatte og vi bryr oss om kundene våre. På den måten skaper vi verdi og kvalitet i alle prosesser. 

 

536x460 Office6

For deg som skal ansette

Hvordan ser en god rekrutteringsprosess ut?

Her er 5 steg for å finne din nye medarbeider!

1. Forstå

For å fiske fram riktig person er det viktig å gjøre et godt forarbeid. Derfor starter prosessen med å kartlegge hva det er du trenger. Du må analysere bedriften din og stillingen du utlyser for, arbeidsplassen og arbeidsmiljøet som lever der, og de verdiene og målsetningene en eventuell...

Les mer

4 steg til en bedre stillingsannonse

Å skrive en stillingsutlysning kan virke som en relativt enkel affære, men å skrive en utlysning som skiller seg fra andre stillingsannonser, og som samtidig evner å appellere til kandidatens hjerte og hode, kan være en krevende prosess.

En god stillingsannonse krever tid, innsikt, forarbeid og skriveferdigheter, og du må sette deg godt inn i...

Les mer

Tar magefølelsen din høyde for mangfold?

Vi ansetter ofte folk som er like oss selv. Det høres kanskje ut som en god idé, men ansatte med likt tankesett kan ende opp med å redusere mangfoldet, kreativiteten og innovasjonskraften i teamet. Studier viser at virksomheter med bredt mangfold har 35 % større sannsynlighet for å generere avkastning. Det er fordi mangfold ofte fører til økt...

Les mer

DU KAN STOLE PÅ OSS


Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss som om de skulle være fast ansatt hos dere. På mange måter blir vi derfor en forlengelse av dere og da kan kun det beste forventes!

Tilliten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter. For å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet. Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde kvalifikasjoner og sertifikater. To ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!

Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og tar dette ansvaret på høyeste alvor.

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.

Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.

Dette er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om hva det vil si å være en revidert arbeidsgiver her:

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.

Hva betyr det? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede og effektivisere prosesser. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

SAMFUNNSANSVAR


Vi i Toptemp er opptatt av grunnleggende rettigheter og anstendighet i alle arbeidsforhold. Derfor jobber vi for å fremme mangfold og åpenhet i alle våre prosesser og rutiner.

Med et internt mangfold av religion, kultur og kjønn, der 68 % er kvinner og 32 % er menn, i tillegg til rekruttering -og bemanningsprosesser som reduserer diskriminering, jobber vi for å forsikre et mangfoldig arbeidsliv.

Rekruttering eller innleie?


Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!