Hvem er vi?

Er du ferdig med studiene og søker relevant jobb? Ønsker du forandring i nåværende arbeidssituasjon? Eller kanskje større utfordringer og mer cash i kassa? Fear not my friend; Vi hjelper deg å finne drømmejobben, enten det gjelder vikariat med kort eller lang tidshorisont, eller rekruttering til fast stilling. Som din personlige rådgiver legger vi til rette for å avdekke, forvalte og utvikle ditt talent, slik at de attraktive arbeidsgiverne raskt innser at det er DEG de vil ha.

VI ÅPNER DØREN

VI HJELPER DEG.

Vi har siden 1990 hjulpet tusenvis av arbeidssøkere ut i arbeid. Suksessfaktoren tror vi skyldes vårt ufravikelige krav om kompetanse og vår evne til å følge opp både kunder og medarbeidere, samt vår motiverte, entusiastiske og imøtekommende tilnærming. Et samarbeid med oss skal være givende for begge parter, og ikke minst GØY!

 

FAGOMRÅDER.

Visste du at Toptemp er et av landets største rekrutterings- og bemanningsbyråer? Ikke bare er det kult, men det gjør også at vi kan tilby jobber innen et bredt spekter av fagområder. Vi tilbyr stillinger i blant annet markedsføring, elektro, kundeservice, IT, finans og økonomi, elektro, engineering, onshore/offshore, HR, rekruttering, kommunikasjon, hotell, restaurant og kantine and the list goes on and on and on. Les mer om våre fagområder her.

 

VIKARIAT.

Fordelen med et vikariat eller prosjektrettet arbeid er ikke bare at det er fleksibelt, men at det også gir deg en rekke muligheter. Du kan utforske ulike bransjer, samtidig som du utvider fagkompetanse og skaffer deg tiltrengt erfaring. Ditt nettverk utvides fra dag til dag og du øker muligheten for å lande drømmejobben i fremtiden.

 

REKRUTTERING.

Om vikariat ikke er noe for deg, blir du forhåpentlig lykkelig av å vite at vi  også rekrutterer til en rekke ulike faste stillinger i et bredt spekter av fagområder. Med hjelp fra oss finner vi en perfekt match for både deg og arbeidsgiver. Alt vi ber om er at vi får bli bedre kjent med deg. #vigledeross

 

HVORFOR VELGE OSS?

Hos oss blir du aldri «en på samlebåndet». Vi bryr oss om deg. Det høres kanskje ut som en salgsklisje, men vi mener det helt oppriktig.

Vi som jobber i Toptemp elsker å jobbe med og for mennesker. Hver dag får vi lov til å snakke med og interagere med herlige, interessante og sterke mennesker. Mennesker med drømmer, ambisjoner og mål. Og de drømmene, de ambisjonene og de målene, de får vi VI hjelpe med å realisere.

Vi er ikke bare rådgivere, vi er DINE rådgivere. Vi ser og anerkjenner din faglige kompetanse og din erfaring, men viktigst av alt; vi ser deg. Dine drivere, din passion, din nysgjerrighet og ditt engasjement. Alt det som gjør deg til den stjerna vi vet du er.

Til syvende og sist er det du som skal gjøre jobben.

Men vi åpner døren.

 

#youarewelcome

OSLO – LILLESTRØM - VESTFOLD – KRISTIANSAND – BERGEN - STAVANGER

72
Super heroes
1
Farmen kjendis
838
Latterkramper

La oss ta en prat!

Er du på jakt etter din neste medarbeider - enten det gjelder en fast ansettelse, prosjekt eller vikar? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra oss snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00.

*
*
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke