NO

TOPTEMP LOGISTICS

hannes-egler-nT4k2JDtwTQ-unsplash
chuttersnap-BNBA1h-NgdY-unsplash

Suksess starter med rett person på rett plass.

I over 30 år har vi levert den rette lagerkompetansen til større og mindre virksomheter i hele Oslo og Omegn. Vi har hjulpet kundene våre med alt fra en enkelt lagermedarbeider til et fullt team med alle de nødvendige funksjonene, og kompetansen, til enhver lagerdrift.

Vi jobber med en rekke dyktige lagermedarbeidere, lagersjefer, team ledere, produksjonsmedarbeidere og sjåfører som kan stille opp enten du har akutte, planlagte, kortsiktige eller langsiktige behov. På den måten kan vi skreddersy de gode løsningene for deg. 

Gjennom bemanning eller rekruttering kan vi utvikle og vokse din lagerdrift sammen!

 

Hvorfor velge oss?

Er det én ting vi har peiling på, så er det hvilke behov og utfordringer som kan oppstå når man drifter et lager. Vi skjønner at alle lager er unike og starter hver prosess med et besøk hos dere. Det er slik vi finner de riktige personene til akkurat deres bedrift.

Vårt mål er å gjøre hverdagen din enklere!

  • Bruk oss som din sparringpartner

  • Vi tar oss av hele prosessen, fra kartlegging og annonsering, til intervju og ansettelse

  • Vi gjennomfører tester og bakgrunnssjekker hvis ønskelig

  • Vi følger kandidaten tett gjennom oppstart og under oppdraget

  • Du får en rekrutteringsgaranti ved fast ansettelse

  • Vi tilbyr HR-støtte og tar oss av medarbeidersamtaler

  • Vikaren vil være fast ansatt i Toptemp med alle rettigheter og plikter det innebærer

Med andre ord; vi tar oss av alt!

HubSpot Video

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Bauhaus_logo.svg
Heidenreich_logo

Hva sier kundene våre?

Vi er opptatt av å skape gode og transparente relasjoner til våre kunder. Slik kan vi sikre at vi finner riktig person til rett jobb, og at begge parter blir fornøyde.

Bauhaus

ANNE METTE BRAATHEN - ADM. OG DRIFTSANSVARLIG

«Toptemp var og er til stor hjelp for oss med sin kompetanse på å finne rett bemanning med rett kompetanse. Spesielt ved oppstarten av Bauhaus sitt første weblager i Norge ble de rette personene med lager- og distribusjonserfaring håndplukket av Toptemp, og disse har siden vært store ressurser i oppbyggingen av driften. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og setter stor pris på hvor effektive, profesjonelle og ikke minst hyggelige de er. Kan trygt anbefale Toptemp til andre som trenger hjelp med rekruttering og bemanning, innen lager og logistikk».

 

Logistikkhuset

JENS ERIK FODSTAD - SELGER

"Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet vi har. Gjennom flere år har vi hatt behov for å øke kapasiteten, med bortimot 50 % fast bemanning, i store deler av to halvår. Detaljert gjennomgang i forkant av prosjekter gir Toptemp et godt grunnlag for utvelgelse av «riktige» kandidater. Noe som fører til raske prosesser med høy kvalitet vedrørende kandidater inne til intervju. Portal for gjennomgang av timelister medfører minimal tidsbruk på godkjenning av faktura..

Vi kan anbefaler Toptemp og deres konsulenter på det varmeste."

 

KONTAKTPERSONER - LOGISTICS

Linda Skagerberg Linda Skagerberg Sr. Account Manager +4740453117
Lin Athea Chan Lin Athea Chan Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4797768399

Du kan stole på oss.


Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og vi tar dette ansvaret på høyeste alvor. Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter
svært høyt, og for å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet.
Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde
kvalifikasjoner og sertifikater, og to ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner, og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!
Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell, som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss, som om de skulle
jobbet fast hos dere.
På sett og vis anser vi oss selv som en del av dere. Og da kan kun det beste forventes!

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.


Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.


Et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om dette her:

 

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.


Hva betyr dette? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede prosesser og blir mer effektiv i det man driver med. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!