NO

NETWORK

ØNSKER DU Å JOBBE MED DIGITAL INFRASTRUKTUR?

Vi mener den digitale veien videre for samfunnet avhenger av kompetansen som finnes her. Derfor vil vi bruke vår erfaring og ekspertise til å sette deg og din kompetanse i kontakt med noen av de beste arbeidsplassene og prosjektene i bransjen innen telekom, digitalisering, IT og samferdsel. Enten du er ingeniør, montør, prosjektleder, koordinator eller sitter på annen relevant erfaring, har vi mulighetene for deg. Ready to hit the grid?

Kontor / Administrasjonx
Kundeservicex
Innkjøpx
HR / Personalx
Horecax
Ingeniørfagx
Bygg & Anleggx
Elektrofagarbeiderx
Salg og markedsføringx
Lager & Logistikkx
Økonomi & Regnskapx
Lønnx
Bank & Finansx
Forsikringx
IT-Administrasjonx
IT-Utviklingx
IT-Driftx
Subseax
Geosciencex
Lov og rettx
Mekanikerx
Offshorex

Vi fant dessverre ingen stillinger

Dessverre er det foreløpig ingen aktive stillinger

Let's work together and make something that matters.

Mulighetene er mange


Teknologisk utvikling og digitalisering skjer raskere enn noen gang. Vår jobb er å matche din kompetanse med noen av de mest innovative aktørene på denne siden av skandinavisk industri. Det får vi til på bakgrunn av lang bransjeerfaring, og en ekte entusiasme for folk og fag.

Vi jobber med faste stillinger, konsulentformidling og bemanning til en rekke spennende prosjekter og arbeidsplasser - over hele landet!

Har du erfaring med dataanalyse og maskinlæring? Kunne tenke deg å jobbe med el-installasjoner? Interesserer deg for nettverksteknologi og sikkerhet? Kanskje programvareutvikling er midt i blinken for deg? Eller kanskje du kommer fra en administrativ bakgrunn og er nysgjerrig på karrieremulighetene innen digitalisering, strøm og samferdsel?

Da vil vi høre fra deg.

 

536x460 Office8
536x460 People3_2
536x460 People3_1

VI KOBLER DEG TIL EN REKKE FAGFELT

 

Sammen skal vi være en drivkraft i digitaliseringen av samfunnet. Derfor jobber vi med et bredt spekter av prosjekter og stillinger innenfor noen av samfunnets viktigste bransjeområder.

Telekom


Telekom er ett av de områdene i norsk industri der nye teknologier og tjenester dukker opp hele tiden. Skyen, 5G og AI er blant teknologiene med stort potensiale i tiden som kommer.

Les mer om telekomtrender her:


IoT


Flere og flere enheter blir tilkoblet internett og gitt digitale muligheter. Dette skaper store behov for kompetanse, både i form av kompetanseutvikling hos de som allerede jobber med teknologien og nye ressurser inn i industrien for å takle utviklingstempoet.

Les mer om mulighetsrommet innenfor IoT i tiden som kommer her:


Datasentre


Med bruk av datasentre får bedriftene en stabil, trygg og kostnadseffektiv produksjon som kan skaleres etter behov og som baserer seg på gjenbruk. Økning i dataen som produseres og lagres gjør at datasentre vil fortsette å spille en viktig rolle i tiden som kommer.

Les mer om datasentre og kompetansen som behøves på dette området her: 

Dine rådgivere


Det som er viktig for oss er å legge til rette for det som er viktig for deg. Derfor bruker vi vår ekspertise innen bemanning og rekruttering, kombinert med et fokus på fagkunnskap og lang bransjeerfaring, til å finne den riktige jobben for deg. Vi er ikke bare rådgivere, vi er dine rådgivere.


DETTE ER NINA

Recruiting & Staffing Manager

 

Nina har jobbet med bemanning og rekruttering i Toptemp helt siden 2012. Bred erfaring innenfor økonomi, regnskap, HR, kundeservice, i tillegg til stillinger innen telekom, jobber Nina hver dag med å matche kandidater med riktig jobb. Hun trives med å jobbe på tvers av fagområder, se det store bildet og er minst like interessert i mennesket bak CV-en, som i kompetanse og erfaring. Det er sånn hun finner riktig jobb til alle, enten de er nyutdannede eller på ledernivå. 

 

Nina elsker å jobbe med mennesker og er nysgjerrig av natur.

Nina Trulson

DETTE ER AMANDA

Recruiting & Staffing Consultant


Amanda sitter på en lang erfaring med ansettelse, opplæring og oppfølging av medarbeidere og team, blant annet som en del av en ledergruppe for Tesla. Denne erfaringen bruker hun i sitt arbeid hos Toptemp Network, der hun finner og matcher kandidater og stillinger, blant annet innen business & support, i tillegg til å gjøre personlighetstesting.

 

«Helt siden jeg selv erfarte rekrutteringsprosessen i Toptemp har jeg hatt et ønske om å jobbe her selv – og jeg stortrives!»

 

Amanda Vefald

DETTE ER EIVIND

Recruiting & Staffing Consultant

 

Eivind er en mann som brenner for at så mange som mulig skal få brukt sin kompetanse og egenskaper til å bidra til arbeidslivet, og oppleve trivsel og engasjement på jobb. Med en utdannelse innen HR, arbeids- og organisasjonspsykologi fra NTNU, og en lengre erfaring med bemanning og rekruttering innenfor IT segmentet bruker Eivind sin kunnskap til å finne de riktige stillingene til sine kandidater.

 

Eivind er, og har alltid vært, en gamer og får derfor ekstra mye ut av å snakke med andre gamingentusiaster som han!

Eivind Svendsen

SPØRSMÅL? TA KONTAKT MED TEAM NETWORK

Wenche Søgaard Moen Wenche Søgaard Moen Sr. Recruiting & Staffing Manager +4792256058
Kjellaug  Bøhn Kjellaug Bøhn Recruiting & Staffing Consultant +4795144388
Lars Thore Hestnes Lars Thore Hestnes Recruiting & Staffing Manager +4790478149
Bitten Marie Ektvedt-Thon Bitten Marie Ektvedt-Thon Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4792405199
Eivind Svendsen Eivind Svendsen Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4794198079
Anders Bro Anders Bro Sales Director +4799303799
Sara Martina Westerberg Sara Martina Westerberg Sr. Project Manager +46644596
Lena Sjøttem Lena Sjøttem Director Office & Finance +4791781439

For deg som er mer nysgjerrig

En arbeidsdag som Test & Validation konsulent

Når du jobber med testing og validering av telekommunikasjon er din hovedoppgave å sørge for at selskapets telesystemer og tjenester fungerer som de skal før de kommer på markedet. Dette innebærer både testing og verifisering av maskinvare og programvare, med mål om å minimere sikkerhetsrisiko og sikre en god brukeropplevelse.

En av de som jobber...

Les mer

Telekomtrender i 2023 og kompetansebehovene i din bedrift

Forfatter og anerkjente AI-ekspert Bernard Marr forutså i sin artikkel i Forbes Magazine at AI, skyen, cybersikkerhet og ekte 5G ville være blant de viktigste telekomtrendene i 2023. I år har IKT Norge også startet sitt prosjekt som blant annet ser på klimaavtrykket ved utrullingen av fiber, og teknologien som kan begrense sporene bransjen...

Les mer

Tilkoblede enheter og smarte systemer

Vi så det med datamaskinen og mobilen. Deretter med bilen, kjøleskapet og TV-en. Nå er det anslått at hele 43 milliarder enheter vil kunne kobles til nettet i 2023. Det kan bety store muligheter, men det er også en rekke behov bransjen må imøtekomme.

IoT står for Internet-of-Things, og referer til enheter som kan kommunisere og dele data uten...

Les mer