NO

HOSPITALITY

HOSPITALITY

HOSPITALITY

HOLDER DU HODET KALDT NÅR DET KOKER?


Da er du kommet til rett plass. Vi søker dyktige, entusiastiske og service-innstilte folk til kjøkken, restaurant, hotell, kantine og arrangementer over hele landet. Enten du ønsker å bygge en karriere som sous chef, en jobb som kantinesjef eller tjene noen slanter ved siden av studiene, kan vi finne den riktige jobben for deg. Her kan du søke på de stillingene som vekker din interesse, lære mer om mulighetene og få innsyn i bransjen fra andre som jobber der.
Klar for å skru på plata?

Nyeste stillinger

Vi fant dessverre ingen stillinger
Kontor / Administrasjonx
Kundeservicex
Innkjøpx
HR / Personalx
Horecax
Ingeniørfagx
Bygg & Anleggx
Elektrofagarbeiderx
Salg og markedsføringx
Lager & Logistikkx
Økonomi & Regnskapx
Lønnx
Bank & Finansx
Forsikringx
IT-Administrasjonx
IT-Utviklingx
IT-Driftx
Subseax
Geosciencex
Lov og rettx
Mekanikerx
Offshorex

Vi fant dessverre ingen stillinger

Dessverre er det foreløpig ingen aktive stillinger

Let's work together and make something that matters.

DSC02986

MohamEd ali

SERVITØR

«Når jeg jobber på oppdrag gjennom Toptemp Hospitality får jeg velge vaktene og arbeidstidene mine selv. Jeg får verdifull erfaring og får møte masse nye mennesker hele tiden, så det er veldig gøy. Fordelene er mange og selv om vi jobber mange forskjellige steder, har vi en stor tilknytning til Toptemp som arbeidsplass. Og det er på grunn av rådgiverne våre!»

formatnettside

ALMIRA GARCIA

KOKK

«Jeg prøver å samle all erfaring jeg kan få. Jeg ser at kjøkkenet fungerer så forskjellig på de ulike plassene jeg har vært innom, så det å variere arbeidsplass gir meg mye god erfaring. Gjennom Toptemp får jeg prøvd meg på forskjellige ting, samtidig som jeg får godt betalt! Jeg har også et godt forhold til rådgiveren min, som jeg alltid kan snakke med hvis det er et problem og som er flink til å finne de riktige jobbene for meg.»

Tatjana

TATJANA GIAGOURTAS

SERVITØR

«Nå har jeg jobbet for Toptemp i ca. 1 år og jeg har hatt stor glede av utviklingen min her. Da jeg startet hadde jeg ganske lite erfaring, men i dag føler jeg at jeg har lært og vokst masse. Teamet som har ansvar for meg har alltid vært opptatt av meg og hvordan jeg har det, og jeg opplever at jeg blir sett og hørt når det har vært ting jeg har lurt på. Tanta mi har blant annet fått fast jobb som følge av Toptemp-oppdrag, så jeg ser på det som en perfekt måte å få arbeidserfaring og bygge opp karriere ved siden av studier eller under et friår. Jeg vil anbefale venner og kjente å søke Toptemp også! Det er en veldig kul gjeng å jobbe med.»

Martin Conradi

martin conradi

kokk

«Jeg fant Toptemp på nett og har jobbet her i rundt 6 måneder. Jeg er en familiefar og trengte oppdrag tilpasset min hverdag. Toptemp har vært veldig imøtekommende for mine behov og vi har hele veien hatt en god dialog. Jeg har jobbet for mange forskjellige vikarbyrå, men jeg liker veldig godt hvordan jeg blir ivaretatt av mine kontakter i Toptemp. Jeg vil anbefale alle som vil ha jobb som kokk å søke hos Toptemp. Jeg føler at mine talenter blir god anvendt og at jeg har gode muligheter til å videreutvikle min egen karriere.»

MULIGHETENE ER MANGE


Som spesialister på bemanning innen HORECA jobber vi målrettet for en forutsigbar, kvalitetssikker og fremtidsrettet arbeidshverdag for våre ansatte.

Med mennesket i fokus ser vi ikke bare på erfaring og utdannelse, men på deg som person. Ditt potensiale, din personlighet og din motivasjon for å få det til!

Om du ønsker å jobbe som servitør, kantinesjef, kelner, catering-sjef, sjenkeansvarlig eller sous chef bestemmer du selv. Det viktige for oss er at du takler arbeidsdager med høyt tempo, at du klarer å omstille deg raskt og at du kommuniserer godt på engelsk i tillegg til et av de skandinaviske språkene.

Du må være over 20 år, gjerne ha fagbrev, kunnskap om mat og vin, eller annen relevant erfaring.

536x460 Hospitality8
536x460 Hospitality6
536x460 Hospitality2

JOBBEN FOR DEG!

 

Kantine


Kantinekonseptet har utviklet seg drastisk over de siste årene. Med et voksende ønske om sunne og varierte tilbud i både større og mindre kantiner, har behovet for riktig kompetanse også økt. Derfor ser vi hele tiden etter kunnskapsrike kokker og dyktige kantinemedarbeidere med kompetanse på behovene i en kantinedrift. 

Hotell


Er du en bartender, kokk eller servitør som ønsker å jobbe på hotell? Med noen av Norges fresheste hoteller som samarbeidspartnere vil du få den jobben du ønsker deg. 

Event


Våre ansatte får kombinert jobben med gøyale opplevelser året rundt. Med arrangementer som Karpe sine Spektrum konserter i 2022, fotballkamper på Ullevål og en rekke banketter på CV-en, kan vi tilby jobber på noen av landets kuleste arrangementer!

Restaurant

Dersom du ønsker et fleksibelt liv, kan restaurantbransjen være riktig plass for deg. Vi ser alltid etter kokker, servitører og bartendere som er motiverte for å yte god service!

Catering

Vi jobber også med catering! Dersom du trenger litt ekstra cash, kan dette være veien for deg.

Fagfolk som rekrutterer fagfolk, til fagfolk


Det som er viktig for oss er å legge til rette for det som er viktig for deg. Derfor bruker vi vår ekspertise innen bemanning og rekruttering, kombinert med et fokus på fagkunnskap og lang bransjeerfaring, til å finne den riktige jobben for deg. Vi er ikke bare rådgivere, vi er dine rådgivere.

DETTE ER ELLEN

SENIOR RECRUITING & STAFFING CONSULTANT

Ellen har mange år bak seg som leder i en rekke ulike bransjer, i tillegg til en lengre bakgrunn innen rekruttering. Dette bruker Ellen inn i arbeidet sitt for å finne de riktige stillingene til de som tar kontakt og er på jakt etter nye muligheter. Hun er en sterk menneskekjenner og evner å se potensialet i de hun jobber med, og hva de trenger for å maksimere dette.  

 

Ellen har også den store fordelen med å ha jobbet i restaurantbransjen selv, både som servitør og daglig leder. Dette gjør at hun har forståelse for hvordan det er å jobbe innen Hospitality og hva som er viktig for bedriftene som søker kompetanse.

 

Ellen.damberg@toptemp.no

 

918 69 025

Ellen Danberg

DETTE ER MAGDALENA

SENIOR RECRUITING & STAFFING CONSULTANT

Med fagbrev som kokk har Magdalena mange år bak seg innen Hospitality-bransjen, spesielt innen kantinedrift. Derfor har hun god forståelse for bransjen, men også for hva som er viktig for deg som jobbsøker.

 

De siste seks årene har Magdalena jobbet med rekruttering, personell, HR og administrasjon, før hun i starten av 2023 ble en del av laget vårt. Nå jobber hun hver dag for å hjelpe folk å komme i riktig jobb.

 

Magdalena.johansson@toptemp.no

 

456 56 456

MicrosoftTeams-image (16)

HVA KAN DU FÅ JOBBE MED?


Vi i Toptemp Hospitality er spesialister på HORECA og kan tilby en rekke muligheter som ikke bare favner bredt, men som gjør at du kan finne en stilling som passer for deg! Du velger selv om du vil jobbe korte eller lengre vikariat, eller kanskje du finner en stilling hvor vi rekrutterer for fast ansettelse. Dette mener vi gir deg som arbeidssøker fleksibilitet.

312x380 Hospitality5
RESTAURANT
312x380 Hospitality16
KANTINE
312x380 Hospitality1
SERVITØR
312x380 Hospitality15
KONSERTER
312x380 Hospitality8
ARRANGEMENTER

KONTAKTPERSONER - HOSPITALITY

Mathias Paul Mathias Paul Director Hospitality +4740491150
Magdalena Johansson Magdalena Johansson Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4745656456
Ellen Damberg Ellen Damberg Sr. Recruiting and Staffing Consultant +4791869025

For deg som er mer nysgjerrig

Livet som kantinemedarbeider

En kantinemedarbeider kan ha ansvar for så mangt, avhengig av størrelsen på kantina. Du vil selvfølgelig jobbe med matlaging, men vil også kunne ha ansvar for å betjene kunder, rydding og rengjøring, varebestilling og planlegging av menyer. Det er en sosial jobb med varierte oppgaver og muligheten til å utforske forskjellige matkulturer. Det er...

Les mer

Hils på vår servitør Mohamed

Hvis du liker å jobbe med service, er Toptemp Hospitality stedet for deg. Her får du muligheten til å opparbeide deg mye god erfaring og kunnskap om mat og drikke, blant annet som kokk, servitør eller bartender. En av de som bruker denne muligheten, er 38 år gamle Mohamed Ali.

Mohamed kommer opprinnelig fra Irak, men er oppvokst i Värmland,...

Les mer

Hils på en av våre kokker

Hver dag jobber Toptemp Hospitality med mange ulike, flotte mennesker der fellesnevneren er en entusiasme for service. Her får de prøvd seg på forskjellige arbeidsplasser og ulike sider av serviceyrket, og på den måten skaffet seg arbeidserfaring og bygget CV raskt.

En av de som gjør nettopp dette er 23 åringen fra Lillehammer, Almira. Som...

Les mer