Finn ledig stilling

For en av våre kunder i sentrum av Kristiansand søker vi etter en Administrasjonskoordinator. Vi ser etter deg som har erfaring innen administrativt arbeid og som trives med å ha mange baller i luften samtidig. Du har gjerne utdannelse innen samfunnsfaglige fag og har et høyt samfunnsengasjement.  Stillingen er ca 50% med stor fleksibilitet til arbeidstid og dager. Stillingen har oppstart snarest.
Kristiansand
Engasjement
Vi har vokst raskt og mye, og skal vokse videre. Dette blir en spennende reise for deg som liker å ha stålkontroll, men samtidig være fleksibel og trives med endringer. Du som ønsker å arbeide i en organisasjon med flat struktur, og liker å ta ansvar uten at du kan eller må ta alle de store avgjørelsene.
Dyrskueveien 26, 2040 Kløfta
Fast
For en av våre kunder innenfor olje og gass leter vi etter to dyktige mekaniske design ingeniører til deres produktgruppe - Rotating Equipment.
Kristiansand
Engasjement
LIFE is short. WORK somewhere awesome!
Strandgata 19, 0152 OSLO
Fast
På grunn av stor pågang på lager trenger vi din hjelp. En robust og kvikk lagermedarbeider med erfaring. Et arbeidsjern uten like som jobber effektivt og nøyaktig. Vi er sikre på at dine gode samarbeidsevner kommer godt med hos oss.
Oslo
Engasjement
For en av våre kunder søker vi en robust og kvikk vikar til lager. Vi ser for oss at du har erfaring fra lignende arbeid. Du har truckbevis, og kanskje du i tillegg har god erfaring med truckkjøring? Du kommuniserer godt på norsk og har erfaring med bruk av data som arbeidsverktøy. 
Vikariat
Som følge av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å styrke vår tekniske avdeling med en prosjektleder som er faglig engasjert og har en tverrfaglig forståelse av byggetekniske fag.
Romerike
Engasjement
Financial controller
Lillestrøm/Romerike/Nedre Romerike
Engasjement
For our client within the oil and gas sector, we are seeking senior Structural Work Pack Engineer for a project position at Stord (Hordaland). 
Stord
Prosjekt
Duration: 03.01.19 - 1 year with possible extention
Stavanger
Engasjement
Vår kunde er en ledende leverandør av kraft- og automatiseringsprodukter, systemer og serviceløsninger. De opplever nå sterk økning i oppdragsmengden innen kraftproduksjon og distribusjon. 
Oslo
Prosjekt
Øvre Romeriket Prosjektering (ØRP) søker etter geotekniker til å styrke sitt team på Jessheim. Hos ØRP er du selv med og påvirker hva slags oppdrag bedriften påtar seg, og blir del av et uformelt arbeidsmiljø med varierte faglige utfordringer.
Jessheim
Fast
At du er en IT-guru (eller på vei til å bli det) vet vi allerede, men at du i tillegg kan by på suveren kundeservice på en serviceinnstilt og strukturert måte, er vi utrolig glade for, og vil du skal vite at vi ikke tar et spirende talent som deg for gitt.Som ambisiøs og målrettet IT-helt vet vi nemlig at faglig og personlig utvikling er viktig for deg, og tilrettelegger for dette så godt det lar seg gjøre.
Drammen
Engasjement
Ønsker du å jobbe hos en av Norges ledende rådgivende virksomhet? Vår kunde opplever økt oppdragsmengde, og søker nå etter erfarne eller nyutdannede ingeniør/sivilingeniør som vil være med og utvikle selskapet videre!
Oslo
Engasjement
Er du et ja-menneske med en genuin interesse for å finne løsninger på tekniske utfordringer? Trives i krysningen mellom mennesker, kompetanse og teknologi og brenner for problemløsning?
Oslo
Engasjement
Vi tror du har høyere utdannelse, høy faglig kompetanse og gjerne erfaring. Du ønsker en arbeidsplass med spennende utfordringer, gode karrieremuligheter og konkurransedyktige betingelser. I tillegg ønsker du kanskje å bli vurdert til de stillingene som aldri blir utlyst?
Bergen
Engasjement
Som driftskonsulent vil du ha følgende arbeidsoppgaver:
Drammen
Fast
Gjennom 2018 har vi rekruttert til stillinger som Markedskoordinator, Content Editor, SOME Specialist, Digital Marketing Specialist og Webdesigner for å nevne noen. Vi ønsker nå å tiltrekke oss DEG! Du som ser på et prosjekt eller et engasjement som en spennende start på karrieren. Du som ser at mulighetene er mange og at flere kommer så lenge man er åpne for dem!
Oslo/Akershus
Engasjement
Vi søker deg som digger å yte service og vil være en del av et team hvor du nyter å bidra til fellesskapet. Her bretter vi alle opp armene og bidrar når det trengs og vi ønsker oss en kollega med samme mentalitet som dette! 
Rolf Wickstrøms Vei 15, 0484 Oslo
Fast
Bank Norwegian er en digital bank som startet driften i november 2007 og tilbyr forbrukslån, kredittkort og innskudd til personkunder i det nordiske markedet. Bank Norwegian har over 1,3 millioner kunder. Virksomheten baseres på ledende digitale løsninger, synergier med flyselskapet Norwegian, attraktive betingelser til kundene, kostnadseffektiv drift og effektiv risikoseleksjon. Selskapet har rundt 76 ansatte som alle sitter sammen i moderne kontorlokaler på Fornebu, Oslo. Bank Norwegian er notert på Oslo Børs.
Snarøyveien 36, 1364 Fornebu
Engasjement
Vi i Toptemp er stadig på jakt etter elektrikere, og denne gang leter vi etter deg med industrierfaring.
Lindås
Engasjement
Varighet: 02.01.19 - 31.12.19 med mulighet for forlengelseDette er en unik mulighet for deg med teknisk bakgrunn som ønsker å videreutvikle deg innen administrasjon og ledelse.Vi ser for oss at du har  administrativ tilleggsutdannelse innen prosjektledelse/økonomi, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. 
Stavanger
Engasjement
 For REMA 1000 i Norge AS søker vi etter en erfaren lønnskonsulent til et års vikariat i 50% stilling.  Vi ser etter deg med solid kompetanse på lønn, som er trygg i din faglige rolle. Med din erfaring setter du deg raskt inn i rollen.   Vi krever bare at du får en innføring i «The REMA 1000 way to do it»!
Gladengveien 2, 0661 Oslo
Vikariat
For REMA 1000 i Norge AS søker vi etter en erfaren lønnskonsulent til et års svangerskapsvikariat. Vi ser etter deg med solid kompetanse på lønn, som er trygg i din faglige rolle. Med din erfaring setter du deg raskt inn i rollen.   Vi krever bare at du får en innføring i «The REMA 1000 way to do it»!
Gladengveien 2, 0661 Oslo
Engasjement
Varighet: 02.01.19 - 30.06.20  - Med mulighet for forlengelse
Stavanger
Engasjement
Vår kunde er et ledende rådgivende firma innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Deres forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Bedriften holder til på Lilleaker.
Lilleaker
Prosjekt
Arbeidsoppgaver:
Lillestrøm
Engasjement
Har du erfaring med prosjektering av elektriske anlegg og ønsker nye utfordringer? Da har vi en spennende stilling for deg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Vår kunde er et ledende rådgivende firma innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Deres forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Bedriften holder til midt i Lillestrøm sentrum.
Lillestrøm
Prosjekt
Duration: 02.01.19 - 1 year with possible extention
Stavanger
Engasjement
Interessant? Da er det bare å lese videre! Som Regnskapsansvarlig hos oss i Accon AS vil du ha en svært sentral rolle i bedriften, og selv om du allerede er en kløpper i regnskapsføring, vil de faglige utfordringene stå i kø.
Vestfold
Fast
Vil du være med på en spennende reise? Element Logic, Nordens ledende aktør innen automatiserte lagerløsninger, vokser kraftig og søker nå ytterligere en løsningsarkitekt. Selskapet opererer i en bransje med kraftig vind i seilene drevet av E-commerce bølgen og stadig økende behov for automatisering, og er særdeles godt posisjonert for fremtiden.  
Kløfta
Fast
Du er vant med eller kjenner til mekanismer bak innholdsmarkedsføring, digital markedsføring, merkevare og strategi arbeid. Typiske arbeidsoppgaver kan ofte være å produsere tekst og innhold til ulike kommunikasjonskanaler, skape innhold til sosiale medie-kanaler, pitche inn markedskampanjer og/eller merkevarebygging på tvers av plattformer.
Norge
Fast
Har du erfaring med prosjektering av elektriske anlegg og ønsker nye utfordringer? Da har vi en spennende stilling for deg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Vår kunde er et ledende rådgivende firma innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Deres forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Bedriften holder til på Lilleaker.
Lilleaker
Prosjekt
Varighet: 02.01.19 - 1 år med mulighet for forlengelse
Stavanger
Engasjement
Vi tror nemlig du har både brains, høyere IT-relatert utdannelse, og operativ driftserfaring. Du forstår samspillet mellom ulike infrastrukturerte teknologier, applikasjoner og forretningsmessig verdi for kundene, og jobber målrettet, systematisk og strukturert. Du er rå på daglig drift men ønsker samtidig å videreutvikle eksisterende tjenester. Om du liker deg i front end, back end, på drifts- eller supportsiden er helt opp til deg, vi holder døren åpen!
Norge
Fast
Grunnet stor etterspørsel fra våre kunder ser vi etter flere elektrikere til spennende prosjekter!
Vest- og Aust-Agder
Engasjement
Med stålkontroll på web og business, baner du vei for nye og innovative løsninger innen e-handel. Ditt kommersielle hode evner å se behov fra kundenes ståsted, og du er rå på både utvikling og forvaltning. Noe av det vi digger ved deg er at du raskt setter deg inn i komplekse webteknologiske utfordringer, og alltid ligger i forkant hva teknologiske nyvinninger angår. #multitalentHeldigvis for både oss og oppdragsgiver kjenner du allerede til en rekke ulike type systemer og programvare, som for eksempel CMS, ERP, PIM, SAP, ECC, CRM og SCRUM. Du snakker sjelden om A-Å, men ofte om B2B og B2C og gjennom analyser, planlegging, spesifisering og integrering har du fullt fokus på å forbedre prosesser. Du fungerer gjerne som en rådgiver, både operativt og strategisk og har utpregede kommunikasjonsevner. #flaksfoross for du vil jobbe tett opp mot ulike miljøer, som test og produksjon, samt andre som måtte synse noe om dine arbeidsområder. (folk ass)
Norge
Fast
Varighet: Januar 2019 - 1 år med mulighet for forlengelse
Stavanger
Engasjement
DU ER EN EKTE LAGERSPILLERIkke sjelden blir du spottet på lagergulvet med en råtass av en truckmobil, eller sittende bøyd over logistikklister med en boks sprudelvasser i hånda. (brus altså, ikke sprudel-sprudel) God lagerstyring er viktig for deg, og du legger din ære i å sørge for optimal lagerdrift.
Norge
Fast
Vi er alltid på leting etter toppkandidater som deg til våre ledige HR-stillinger. Om du vil jobbe strategisk og operasjonelt med rekruttering, personal, HMS, opplæring og kunnskapsutvikling, er du garantert på rett hylle i livet. Om du i tillegg trigges av å forebygge og følge opp sykefravær, følge opp lover og forskrifter, foreta lønnsjusteringer, foreta intervju, og jobbe med pensjons- og forsikringsordninger, ja da tror vi nesten det er jul, påske og 17.mai på en og samme gang.
Norge
Fast
Vi elsker at du kommuniserer lekende lett med mennesker fra ulike miljøer og tilpasser deg de du snakker med. Som kundeservicemedarbeider vil du nemlig få gleden av å snakke med mange herlige mennesker. Med glimt i øyet besvarer du spørsmål fra kundene med inngående kunnskap og dyp respekt, og vinner raskt tillit. Du trigges av den gode samtalen, og har alltid fokus på det beste for de rundt deg.
Norge
Fast
Kunne du tenkt deg en jobb på dagtid? 
Brynsalléen 4, 0667 Oslo
Vikariat
Varighet: 02.01.19 - 1 år med mulighet for forlengelse
Stavanger
Engasjement
Vår kunde er et ledende rådgivende firma innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Deres forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Bedriften holder til på Lilleaker.
Oslo
Prosjekt
For en av våre store kunder innenfor olje og gass ser vi ett er en Prosjektkoordinator som skal assistere Prosjektlederne. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet bestå i å vedlikeholde dokumentasjon og følge opp med oppdaterte kundekommentarer, ha daglig dialog med ingeniørene og gi tilbakemelding vedrørende for eksempel avvik, spørsmål til prosjektet og/eller utstyr. Du vil også være ansvarlig for å lage rapporter etter behov, delta i møter og skrive møtereferat, samt koordinere, vedlikeholde og distribuere FAT-tidsplaner.
Engasjement
 Fast and furious? 
Grorud, Skøyen, Drammen, Rud og Lillestrøm
Engasjement
For our client within the oil and gas sector, we are seeking senior Surface Fabrication Engineers for project positions at Stord (Hordaland). 
Stord
Prosjekt
Har du erfaring med veiprosjektering i Novapoint, og ønsker nye utfordringer? Da har vi en spennende stilling for deg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Vår kunde er et ledende rådgivende firma innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Deres forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Bedriften holder til på Lilleaker.
Oslo
Prosjekt
Vår kunde er et ledende rådgivende firma innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Deres forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Bedriften holder til på Lilleaker.
Lilleaker
Prosjekt
LIFE IS NOW. WORK SOMEWHERE AWSOME. Amesto Solutions er Nordens største leverandør av logistikksystemene Visma Business og Visma Global. I tillegg utvikler og leverer selskapet Amesto Clockwork – et logistikk- og produksjonssystem tilpasset større virksomheter med komplekse behov. Nå ønsker vi oss en Visma Business-logistikkonsulent som liker utfordringer og varierte hverdager. Hos oss vil du få være med å utvikle og påvirke kunder til å ta de riktige beslutningene som vil effektivisere og forenkle hverdagen deres. Her vil du få muligheten til å jobbe med alle bransjer, innsikt i forskjellige bransjer og varierte arbeidsprosesser.
Oslo
Fast
Så kult at du klikket deg inn her. Vi søker nemlig en dyktig backendutvikler med forkjærlighet for gode CRM-løsninger som fungerer for kundene. Du trives like godt med kode som med kunde, du greier og forstå begge deler. Eeexcellent. (Courtesy of Mr.Burns)
Oslo
Fast
Er du en problemløser med konkurranseinstinkt? En menneskekjenner som jobber best med personlig ansvar og kompetansebygging? Da bør du lese videre.
Oslo
Fast
Vi ønsker å ha med deg på laget på vår spennende reise! Element Logic, Nordens ledende aktør innen automatiserte lagerløsninger, vokser kraftig og søker etter to prosjektledere i Norge. Vi? Opererer i en bransje med kraftig vind i seilene drevet av E-commerce bølgen og med stadig økende behov for automatisering er vi særdeles godt posisjonert for fremtiden.
Dyrskueveien 26, 2040 Kløfta
Fast
Vi søker en vikar til lager som trives med en aktiv hverdag og liker å jobbe skift. Er dette noe for deg? Les videre! 
Skedsmokorset
Vikariat
Start date: 4/2-2019End date: 3/2 - 2020Site: Asker
Asker
Engasjement
På grunn av økende etterspørsel ser vi etter deg som har lønnskompetanse til ulike typer vikariater. Arbeidsoppgaver innbefatter typisk alt som inngår i arbeidet rundt lønnskjøring; herunder bearbeidelse av lister, utlegg og kjøregodtgjørelser, feriepenger, arbeidsgiveravgift. Sykefraværsoppfølging, OTP, A-meldinger m.m.
Norge
Fast
For flere av våre kunder her i vestfold ser vi etter ekte produksjonshelter, med teknisk forståelse og forkjærlighet for elektronikk og tekniske duppeditter.
Vestfold
Engasjement
Lønnskonsulent
Strandgata 19
Engasjement
Grunnet stadig økende etterspørsel etter engasjerte og flinke regnskapsmedarbeidere, så leter vi etter profiler som deg! Som brenner for faget. Som ser løsninger der andre ser utfordringer. Som plotter så raskt på kalkulatoren at selv Northug skjelver i buksa.
Norge
Fast
Roxtec er verdensledende innen gjennomføringsløsninger for kabler og rør. Våre fleksible systemer blir brukt i prosjekter over hele verden for å beskytte liv og verdier og for å ivareta sikkerhet og pålitelig drift. Konsernet omsetter årlig for ca. 2 mrd. SEK og har hovedkontor i Karlskrona, sør i Sverige.
Grinidammen 4, 1359 Eiksmarka
Fast
ARBEIDSOPPGAVER. Som kursholder vil du få gleden av å holde kurs, samt jobbe aktivt med nettverksbygging i kommune-Norge. Reising vil dermed være en stor del av din arbeidsuke.
Haakon Viis Gate 9, 0111 Oslo
Fast
Gjennom ti år har ice levert unik arealdekning med vår mobile bredbåndstjeneste. Siden 2015 har vi også etablert oss som en fullverdig mobiloperatør i både privat- og bedriftsmarkedet. I tillegg til å ta markedsandeler i historisk fart med våre mobilabonnement, bygger vi også Norges tredje mobilnett. Et topp moderne 4G- nett som skal gi kundene de beste opplevelsene, og bidra til sunn konkurranse i et telekom-marked hvor Telia og Telenor har operert alene til nå.
Nydalsveien 18B, 0484 Oslo
Fast
Vi trenger deg som vill jobbe med installasjon/nybygg/renoveringsprosjekter.
Oslo
Prosjekt
Vi søker nå elektrikere til et større byggeprosjekt lokalisert i Ås kommune.
Ås
Prosjekt
Vi søker stadig etter sterke kandidater til våre stillinger innen systemutvikling. Vi søker deg som med engasjement og proaktivitet bidrar til utvikling av systemer, tjenester og integrasjoner. Du som fungerer som det viktige bindeleddet mellom forretning og drift. Du hiver deg målrettet over utfordringer og jobber for å forbedre prosess og kode.
Norge
Fast
Vi søker svensk- og dansktalende kundeservicemedarbeidere, som trives med en hektisk arbeidshverdag. 
Tønsberg
Engasjement
Er du klar for spennende utfordringer i et av verdens raskest voksende selskap?
Oslo
Prosjekt
YES! Vi søker nemlig en kvikk og profesjonell Account Manager med sterk forretningsforståelse. En som ser verdien i gode digitale produkter og som vil være med å drive et voksende selskap til nye høyder. En med teknisk interesse, og passion for salg og kommunikasjon. En som er dyktig på å bygge nye relasjoner, som trigges av å jobbe med mennesker og som drives av resultater. En som deg!
Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo
Fast
Vi ser etter en råtass som deg, som ser viktigheten av å yte god kundeservice og som ønsker å jobbe i et team med dedikerte, engasjerte og positive kollegaer. For å sikre god flyt på kontoret trenger vi en som er like strukturert, fleksibel og proaktiv som deg. En som takler å håndtere flere parallelle oppgaver samtidig, og som trives med høyt tempo. I tillegg må du snakke og skrive flytende svensk!
Lysaker/Vika
Engasjement
For our client we are looking for somebody to plan and design manufacturing processes in a virtual facility environment. You will be responsible for improve production methods and support in the set-up of production schedules. Also, you will provide support in the design, fabrication, modification and evaluation in support of manufacturing operation, as well as assist in time and cost estimates.
Engasjement
For our client we are looking for somebody to plan, Schedule and release manufactured and purchased parts and assemblies in efficient manner while supporting company objectives regarding inventory. You will be responsible for sales volume, product cost, scheduling and customer demands. Also, you will be Oracle super user support to local SCM groups.
Engasjement
På vegne av vår kunde i Kristiansand sentrum søker vi Storkundeansvarlig. I denne stillingen vil du være ansvarlig for egen kundeportefølje og håndtere alle henvendelser fra egne kunder. Stillingen hører til under avdeling Kundeservice og medfører en rekke back-office oppgaver. Stillingen er fulltid og arbeidstid fra kl. 08.00 - 16.00 mandag til fredag.   
Kristiansand
Engasjement
Kiwa Inspecta øker stadig sin markedsposisjon innen akkreditert inspeksjon i Norge og har i den forbindelse behov for økt bemanning. Vi søker nå etter en heiskontollør til vår avdeling for kran og løft, som kan være med å videreutvikle avdelingen både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.
Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Fast
I Avella har vi gjennom 10 år bygget opp Norges ledende miljø på integrasjon og arkitektur. Nå søker vi etter spesialister innenfor integrasjon og digitalisering til miljøet vårt innenfor innovasjon og utvikling.
Dronningens gate 6, Oslo
Fast
1 Mekanisk design ingeniør og 1 Struktur Design IngeniørFelles for begge rollene er at de rette kanidatene har solid erfaring med SolidWork
Auglendsdalen 78, 4017 Stavanger
Engasjement
Avida er et finansieringsselskap underlagt den svenske Finansinspeksjonens tilsyn. Avida tilbyr moderne finansielle løsninger til foretak gjennom kjøp og belåning av fakturaer, samt forbruksfinansiering og innskudd. Avida har ca. 120 ansatte med virksomhet i Stockholm, Oslo og Helsingfors. Vår forretningsidé er å tilby bedrifter og privatpersoner finansielle tjenester gjennom enkle og moderne løsninger. Vi vil skape fornøyde kunder ved å være innovative, nytenkende, engasjerte og kompetente. Vi har høyt fokus på å ha moderne tekniske løsninger som kommer våre kunder til gode.
Grenseveien 92, 0663 Oslo
Engasjement
Our client is on of the most successful Oil MMO companies in Norway and the right candidate will get the chance to join an innovative, challenging, exciting and international organization.
Bergen
Engasjement
Varighet: ASAP - løpende behov
Stavanger
Engasjement
Som person er du tillitsskapende, lyttende og rådgivende. Du er likefullt tydelig og handlekraftig, og kombinasjonen av dette gjør deg til en foretrukken samtalepartner. Din faglige tyngde og solide kompetanse gir dessuten ytterligere trygghet og verdi, til vår voksende virksomhet.
Vestfold
Fast
Vår kunde er et mellomstort entreprenørselskap i Oslo og omegn som utfører alle typer entrepriseoppdrag innen bygg, som total- eller hoved entreprenør. Vår kunde har i det siste 10-året utført en rekke entrepriseprosjekter mot private og offentlige byggherrer og har løpende rammeavtaler med flere av disse. Grunnet stor oppdragsmengde søker vi nå etter en anleggsleder for snarlig oppstart.
Fast
I 2018 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen.
Nydalsveien 18B, 0484 Oslo
Fast
I 2018 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen.
Nydalsveien 18B, 0484 Oslo
Fast
I 2018 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. 
Nydalsveien 18B, 0484 Oslo
Fast
I 2018 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. 
Nydalsveien 18B, 0484 Oslo
Fast
Gjennom ti år har ice levert unik arealdekning med vår mobile bredbåndstjeneste. Siden 2015 har vi også etablert oss som en fullverdig mobiloperatør i både privat- og bedriftsmarkedet. I tillegg til å ta markedsandeler i historisk fart med våre mobilabonnement, bygger vi også Norges tredje mobilnett. Et topp moderne 4G- nett som skal gi kundene de beste opplevelsene, og bidra til sunn konkurranse i et telekom-marked hvor Telia og Telenor har operert alene til nå.
Nydalsveien 18B, 0484 Oslo
Fast
Vi tror at du i likhet med oss har høy faglig kompetanse, gjerne med relevant utdannelse, samt flere års arbeidserfaring. Relevant erfaring kan kompensere for krav til utdannelse men sikkerhetskrav må innfris i ethvert tilfelle.
Norge
Prosjekt
Light Structures AS is a world leading supplier of fiber optic condition monitoring systems to the Shipping, Navy/Coast Guard and Offshore markets. The patented SENSFIB product range is based on Fiber Bragg Grating technology (FBG) and includes Hull Stress Monitoring, Ice Load Monitoring, Sloshing Monitoring and FPSO Monitoring with customized software. The company was established in 2001, has HQ in Oslo and sales agents in many parts of the world. In 2017 Light Structures bought Global Maritime Engineering in South Korea and added shaft torque meters and ship performance monitoring to the portfolio. Arbeidsoppgaver:
Nils Hansens Vei 2, 0667 Oslo
Engasjement
Ambisiøs, engasjert og erfaren leder med teknisk interesse? Kan du vise til erfaring innen produksjon? Da er du kanskje den vi trenger for å løfte oss fra nå til rå.
Brobekkveien 107, 0516 Oslo
Fast
YES! Vi søker nemlig en kvikk og profesjonell Sales Manager med sterk forretningsforståelse og stort pågangsmot som vil være med å drive et voksende selskap til nye høyder. En med teknisk interesse, og passion for salg og kommunikasjon. En som er dyktig på å bygge nye relasjoner, som trigges av å jobbe med mennesker og som drives av resultater. En som akkurat deg!
Dronning Eufemias gate 16, 0191 Oslo
Fast
Du er klar for et karriereløft i et av de største organisasjonene i olje- og gassindustrien, i et spennende og innovativt firma. Du er også klar for å trå til fra 2. januar og å bli værende i samme stilling helt ut 2020. Helst vil du også ha gode betingelser, dyktige kollegaer og spennende utfordringer. Fortrinnsvis har du fem års erfaring i olje- og gassindustrien, og kjenner til de andre hovedområdene innenfor rørfaget. Har du i tillegg en utdannelse som mekanisk ingeniør og kjenner til gjeldende lover og regler i fagområder, da vil vi ihvertfall høre fra deg.
Stavanger
Engasjement
Avdeling Geo, Vann & Miljø er en grunnpilar i Multiconsult og skal nå ytterligere styrke sin kapasitet og kompetanse til disse tjenesteområdene. På vegne av Multiconsult søker vi derfor nå etter en markedsorientert leder med gode gjennomføringsevner til deres kontor på Ryen (noe tilstedeværelse på deres kontor på Skøyen vil forekomme). Stillingen inngår i ledergruppe i avdeling VA-teknikk.
Plogveien 1, 0679 Oslo
Fast
Duration: Jan. 2019 - Aprox. 2 years
Stavanger
Engasjement
Du evner å jobbe selvstendig, men er samtidig en rå teamplayer som backer opp de rundt deg. I våre øyne er du en superhelt. Og superhelter, de får de aller beste jobbene!
Norge
Fast
Duration: Jan 2019 - Aprox. 2 years
Stavanger
Engasjement
Duration: Jan 2019 - Aprox 2 years
Stavanger
Engasjement
Duration: Jan 2019 - aprox 2 years
Stavanger
Engasjement
Duration: Jan 2019 - Aprox 2 years
Stavanger
Engasjement
Duration: Januar 2019  - Aprox 2 years
Stavanger
Engasjement
For vår kunde søker vi nå etter en motivert og selvstendig prosjektleder innen bygg! Virksomheten består i dag av ca 20 dyktige medarbeidere, og driver primært med nybygg og rehabilitering av alle typer boliger, næringsbygg og offentlige bygg. Et godt arbeidsmiljø og utvikling av den enkelte er viktig for vår kunde, nettopp fordi de har visshet om at erfarne og kunnskapsrike medarbeidere er deres beste ressurs.
OSLO
Prosjekt
Long Duration: Jan 2019 - Aprox 2 years
Stavanger
Engasjement
Med vår målsetting om flere friske folk, skal vi sammen bidra til økt produktivitet og styrket økonomi for bedrifter; bedre helse og økt livskvalitet for individet samt reduserte helsekøer og sparte midler for samfunnet.
Larvik / Vestfold
Fast
 
Stavanger
Engasjement
Stillingen vil være et prosjekt med varihet fra 02.01.2019 til 31.12.2020 
Stavanger
Engasjement
Procano vokser, derfor trenger de flere til å bidra til den gode kundereisen. Vi ser at serviceinnstilling, forståelse for kundens behov og evne til å løse dem, er essensielt for at Procano skal lykkes. Dette er en holdning du også vil møte hos dine nye kolleger.
Hoffsveien 21-23, Skøyen, Oslo
Fast
Prosjektet vil ha oppstart 01.01.2019 og var til 30.06.2020. 
Stavanger
Engasjement
På grunn av stor pågang på lager trenger vi din hjelp. En robust og kvikk lagermedarbeider med erfaring. Et arbeidsjern uten like som jobber effektivt og nøyaktig. Vi er sikre på at dine gode samarbeidsevner kommer godt med hos oss.
Lillestrøm/Romerike
Engasjement
Er du en faglig flink elektriker som drømmer om offshore? Da kan dette være billetten! Toptemp søker nå fleksible elektrikere til et onshoreprosjekt med varighet ut året. Rotasjonen er enten 14-14 eller 12/9.
Oslo
Prosjekt
Vår kunde er et ledende rådgivende firma innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Deres forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Bedriften holder til midt i Lillestrøm sentrum.
Lillestrøm
Prosjekt
Prosjektstillingen vil ha oppstart 01.01.2019 og vare til 30.06.2022.
Stavanger
Engasjement
Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.
Oslo
Fast
For vår oppdragsgiver, et internasjonalt konsern med hovedkontor Nordøst i Oslo, ser vi etter deg som har erfaring fra håndtering av sykefravær og reiseregninger. Du må også trives med administrative oppgaver. Kontoret er lokalisert med kort vei til både t-bane og buss.
Strandagata 19, 0152 Oslo
Engasjement
Vi söker elektriker till ett elmätarbyte i centrala Stockholm. I detta projekt kommer på egen hand med servicebil jobba efter ett digitalt system där man får bokningar, köra till de olika ställena arbetet ska utföras på och utföra elmätarbytena. För att du ska känna dig trygg inför uppstart i projektet kommer alla montörer gå en 2-dagarskurs i hur man genomför installationerna.
Stockholm
Prosjekt
Har du fagbrev som kokk, og flere års erfaring innen restaurantEr du klar for nye utfordringer, og opptatt av mat med høy kvalitet?Da har vi jobben for deg.
Tjuvholmen
Prosjekt
For en av våre oppdragsgivere, som holder til på Romerike, kan by på spennende arbeidsoppgaver og et inkluderende arbeidsmiljø hvor alle får bruke sin kompetanse, og utvikle seg både faglig og personlig.
Lillestrøm/Romerike/Akerhus
Fast
Vi søker en stjerne til vår ny opprettede stilling som Service Manager i konsumgruppen Huawei Norge. Er det deg?
Snarøyveien 30, C 3E, 1331 Fornebu
Engasjement
Vi er på jakt etter deg som ønsker utfordringer innen samferdsel i Trondheim. Vår kunde, ACCIONA, trenger deg som kan ta ansvar for ledelse og koordinering av alle aspekter av miljø i prosjektet.
Trondheim
Fast
For one of our clients within oil and gas we are searching for a Software Engineer.
Kristiansand
Engasjement
For our client, ACCIONA, we are looking for an Environmental Manager for their project in Trondheim.
Trondheim
Fast
For our client, ACCIONA, we are looking for an Environmental Manager for their project in Trondheim.
Trondheim
Fast
For en av våre kunder innen olje og gass ser vi etter en Process & System Specialist, Global Supply Chain.
Kristiansand
Engasjement
For en av våre kunder innen olje og gass ser vi etter en kandidat som skal jobbe med onboarding av leverandører i kundens nye Global Supplier Lifecycle Management system.
Kristiansand
Engasjement
For en av våre store kunder innenfor olje og gass ser vi etter utadvendte og serviceinnstilte Lagermedarbeidere!
Kristiansand
Engasjement
Vår kunde sitt mål er å bygge bransjens mest attraktive og profesjonelle selskap, og levere de beste prosjektene. I den forbindelse søker vi 2-3 fremragende prosjektledere med spisskompetanse fra gjennomføring av store og komplekse bygg- og anleggsprosjekter. Selskapet er norskeiet og er et av de få selskapene i Norge med rendyrket spisskompetanse innenfor prosjekt- og prosjekteringsledelse.
Oslo
Prosjekt
For our client in the oil&gas busines we are now looking for a positive and engaged electrical design engineer who can strengthen their team. This is a project for 12 months with possible extension.
Midsund
Engasjement
For our client in the oil&gas business we are looking for  a positive and engaged Senior Engineer Electro who can strengthen their team. This is a project for 12 months, with possible extension.
Trondheim
Prosjekt
For en av våre kunder i Bergen, leter vi nå etter en rådgivende byggingeniør (RIB).
Bergen
Engasjement
Vi i Toptemp syns det er kjempespennende å bli kjent med nye mennesker. Vi liker å se på kunnskap, kompetanse og personlighet opp mot hva våre kunder ønsker. Det beste vi vet er når vi klarer å levere drømmejobben til kandidat, og kandidat til drømmejobben. Derfor trenger vi deg, og kanskje du trenger oss?
Oslo
Engasjement
Vår kunde er et ledende rådgivende firma innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Deres forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Bedriften holder til på Lilleaker.
Nedre Skøyen Vei 2, 0276 Oslo
Fast
På vegne av Multiconsult søker vi nå etter en erfaren geotekniker. Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker en stilling hvor du får brukt din spisskompetanse i en virksomhet som utgjør landets største fagmiljø innen geoteknikk!
Nedre Skøyen Vei 2, 0276 Oslo
Fast
Vår kunde er en av Norges mest spennende og innovative bedrifter innen byggautomasjon med fremtidsrettede løsninger som overgår de fleste systemer på markedet.Kunden arbeider tett med større byggeiere, forvaltere og sluttbrukere og har mange store, faste direktekunder. Alle tekniske anlegg visualiseres på en unik 3D plattform som kommuniserer med de aller nyeste og egenutviklede systemer innen styring, regulering og overvåking.
Oslo
Prosjekt
Vi har funnet en, men på utkikk etter en til, som vet at transport er en presis bransje.
Industriveien 6, 2020 Skedsmokorset
Engasjement
Brenner du for byggautomasjon og ønsker å utvikle SD-anlegg?
Oslo
Prosjekt
Vi ser nå etter en dyktige medarbeider til 1.linje support for en av våre kunder innen IT. Ønsker du en deltidsjobb og muligheten til å bygge CV er dette en ypperlig mulighet. Spesifiser gjerne i din CV/søknad hvor mye du kan jobbe pr. uke. Er du spesielt interessert i nettverk har vi også stillinger innen dette og vil gjerne høre om din motivasjon for fagområdet.
Oslo
Engasjement
Vår kunde har hovedfokus på montering av alle typer innvendige stål og gipsvegger, klimavegger, fastehimlinger og systemhimlinger. De utfører også andre typer tømrerarbeider som innsetting av vinduer og dører, montering av listverk, utvendigfasadekledninger, tak etc. Eksempelvis kan det nevnes Aker brygge, Oslo Spektrum, Nye Rikshospitalet, Byporten, Akerselva sykehjem og Ullevål stadion
Oslo
Engasjement
Har du nylig fullført din IT-utdannelse og er klar for å briljere?
Asker
Engasjement
Vi söker elektriker till ett elmätarprojekt i centrala Stockholm. I detta projekt får man en egen servicebil och kommer på egen hand ta sig till de olika ställena arbetet ska utföras på. För att du ska känna dig trygg inför uppstart kommer alla montörer gå en 2-dagarskurs i hur man genomför installationerna.
Stockholm
Prosjekt
Er du nysgjerrig, løsningsorientert og kreativ? Ja da tror vi dette er stillingen for deg! Phonero har ett av Sørlandets største og mest spennende utviklingsmiljøer. Vi ser etter en utvikler som skal være med å videreutvikle eksisterende systemer, samt forvalte Phoneros egenutviklede løsninger. 
Kristiansand
Fast
Vi er sikre på at du er en helt rå person. Du er proaktiv og tar tak der det trengs, du er en teamplayer av rang, og samarbeider godt med ulike type mennesker. Dessuten er du selvfølgelig et ekte kokketalent; rå på sammensetninger, stødig på tilberedning og med et øye for det estestiske. Om du tilbereder blodig biff, banket mør eller flambert fisk spiller ingen rolle.
Oslo
Vikariat
Duration: ASAP - Aprox. 1 year
Stavanger
Engasjement
Duration: ASAP - aprox. 1 year
Stavanger
Engasjement
Et av Norges ledende konsulentfirmaer har for tiden store, utfordrende og langsiktige prosjekter. Vi søker derfor etter flere ressurser innen prosjektadministrative tjenester til følgende stillinger/fagfelt:
Nannestad
Prosjekt
Et av Norges ledende konsulentfirmaer har for tiden store, utfordrende og langsiktige prosjekter. Vi søker derfor etter flere ressurser innen prosjektadministrative tjenester til følgende stillinger:
Oslo
Prosjekt
Vi ønsker å ha med deg på laget på vår spennende reise! Element Logic, Nordens ledende aktør innen automatiserte lagerløsninger, vokser kraftig og søker etter to prosjektledere i Norge. Vi? Opererer i en bransje med kraftig vind i seilene drevet av E-commerce bølgen og med stadig økende behov for automatisering er vi særdeles godt posisjonert for fremtiden.
Dyrskueveien 26, 2040 Kløfta
Fast
Godt du klikket deg inn her, for du skjønner at på grunn av stadig økende etterspørsel etter engasjerte og flinke regnskapsførere, så leter vi etter profiler som deg! Som brenner for faget og som ser løsninger der andre ser utfordringer.
Vestfold
Fast
Geomatikk er på utkikk etter en ny medarbeider som trives med å være ute uansett vær og vind. 
Lillehammer
Engasjement
Geomatikk er på utkikk etter en ny medarbeider som trives med å være ute uansett vær og vind. 
Eidsvoll
Engasjement
For vår kunde søker vi etter en maskin konstruktør som kan utvikle deres maskiner, komponenter og utstyr for offshore virksomhet! 
Arendal
Engasjement
Vi søker motiverte og proaktive elektrikere som kan bistå på ulike prosjekt(er), både uerfarne og erfarne - er du interessert?
Bergen, O.J Brochs gate 16 A
Engasjement
Due to a massive increase in workload, we are now looking for a Instrument Specialist Engineer for a long-term position in Oslo.
Asker
Prosjekt
Due to a massive increase in workload, we are now looking for a Automation Specialist Engineer for a long-term position in Oslo.
Asker
Prosjekt
Due to a massive increase in workload, we are now looking for a Senior Cable Design Engineer for a long-term position in Oslo.
Asker
Prosjekt
Due to a massive increase in workload, we are now looking for a Senior Automation Engineer for a long-term position in Oslo.
Oslo
Prosjekt
For en av våre største kunder ser vi etter Prosjektleder innen elektro og vi ønsker å komme i kontakt med deg med lignende prosjekt eller leder erfaring. 
Bergen
Engasjement

Finn en ledig stilling som passer deg, kanskje det er her du finner drømmejobben?

Trenger du hjelp til jobbsøknad, skrive CV, finn en jobb for studenter eller for gubber, eller bare lurer du på hva du bør ha på deg i jobbintervjuet? Les mer om søknadsprosessen og hva du kan forvente:

BYTTE JOBB?  JOBBSØKNADEN   CV-TIPS   JOBBINTERVJUET   SOSIALE MEDIER   INTERVJUSPØRSMÅL


Savner du noe, eller finner du ingen ledige stillinger?
Kontakt oss for hjelp

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke