FINN LEDIG STILLING

Kontor / Administrasjonx
Kundeservicex
Innkjøpx
HR / Personalx
Horecax
Ingeniørfagx
Bygg & Anleggx
Elektrofagarbeiderx
Salg og markedsføringx
Lager & Logistikkx
Økonomi & Regnskapx
Lønnx
Bank & Finansx
Forsikringx
IT-Administrasjonx
IT-Utviklingx
IT-Driftx
Subseax
Geosciencex
Lov og rettx
Mekanikerx
Offshorex

Vi fant dessverre ingen stillinger

Hei supertalent! Så kult at du er nysgjerrig på våre ledige stillinger! Vi i Toptemp er ikke et helt alminnelig bemanning- og rekrutteringsbyrå, men så er du kanskje ikke en helt alminnelig arbeidssøker heller? Det er faktisk helt innafor! Vi er nemlig alltid på utkikk etter unike mennesker. Mennesker med ekte, spennende og interessante talenter. Med bakgrunn i dine ønsker, dine behov og din kompetanse finner vi stillingen som passer deg.

Ta gjerne en titt på våre ledige stillinger og søk på jobben du liker best. Ser vi at du er en god match, kommer vi snarlig tilbake til deg med jobbtilbud eller kanskje forslag til andre spennende bedrifter eller stillinger.

Er du usikker på hva du vil bli, eller hvordan du bør gå frem for å sikre drømmejobben? Les mer om våre ulike muligheter under fagområder, og se om du finner noe som passer for deg? Vi jobber innen en rekke ulike bransjer, og hvem vet? Kanskje du finner en jobb du ikke engang hadde tenkt på?

Om du synes det er vanskelig å skrive søknad, eller lurer på hvordan du best bør gå frem for å gjøre et godt inntrykk i intervjuet? Ja da bør du la deg inspirere av våre tips og råd til jobbsøkerprosessen i artiklene under. Hvis det er noe annet du lurer på så send oss gjerne en mail, eller sleng oss en melding på sosiale medier, så hører du fra oss.

Lykke til på jobbjakt!

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer
ledig_image

Intervjuspørsmål du kan forberede deg med

Skal du i jobbintervju, got the shakes og lurer på hva i all verden du kan få spørsmål om? Vi har samlet et knippe vanlige spørsmål til deg, så du kan gjøre deg opp noen tanker og refleksjoner i forkant av intervjuet.

Les mer
Kvadratisk 466x466 christina-wocintechchat-com-eF7HN40WbAQ-unsplash