NO

TOPTEMP ENERGY

VI HJELPER DEG MED DINE KOMPETANSEBEHOV

Enten du ønsker å ansette fast, trenger å bemanne til et prosjekt, eller leie en vikar eller konsulent - er vi her for å hjelpe deg. Er du usikker på hva du trenger? Kontakt oss for en helt uforpliktende prat, så finner vi den beste løsningen for deg!

 

536x460 Electrician6

HVORFOR VELGE OSS?


Vi vet at energisektoren står ovenfor store behov for ressurser og kompetanse, nå og i årene som kommer. Vi er en del av løsningen.
Ut fra deres kravspesifikasjoner og gjennom gode systemer som lar oss jobbe dynamisk og agilt, samtidig som vi fokuserer på de individuelle prosessene, kartlegger vi raskt kritisk kompetanse. Vi setter oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø for å finne de rette kandidatene – raskt og effektivt. Sammen kommer vi i mål.

Med over 30 års erfaring har vi bygget opp en sterk faglig tyngde. Det er én av mange grunner til at hele 83 % av våre ansatte sier de ville anbefalt oss videre til andre fagfolk. Og med ekspertise i rekrutteringsprosessene og i å tiltrekke de rette menneskene til energisektoren, sitter vi på en stor database med kompetansen nødvendig for å løse utfordringene bransjen vil møte. Vi har rekrutteringsrådgivere som er spesialister innen egne fagfelt, tariffavtaler med alle relevante fagforbund og ISO-sertifisering. Som arbeidsgiver er vi derfor godt rustet til å ikke bare levere de ressursene som behøves, men ivareta og gi den beste oppfølgingen av de ansatte ute på prosjekt.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Oneco_logo
Rosenberg
R2S-logo-01-1
eureka logo

VÅRE PROSESSER


Fordi behovet for ressurser kan oppstå på kort varsel jobber vi kontinuerlig med å rekruttere kandidater med de riktige sertifiseringene og erfaringen i påvente av en bestilling fra dere.

Gjennom kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter opprettholder vi en oppdatert og faglig sterk kandidatdatabase. Vi tar intervju og referansesjekk, i tillegg til personlighet -og evnetester når det er nødvendig. På den måten kan dere være trygge på at dere får den riktige personen for jobben.

Når dere sender bestillingen, mobiliser vi teamet for å kunne levere raskt. Dere får en liste over navn på de beste kandidatene for jobben, CV-en deres og dato for når de kan starte på prosjektet. Dere kan velge de ressursene dere ønsker og vi bekrefter deretter til kandidaten at jobben er deres.

Kandidaten blir ansatt hos oss og vi tar hele arbeidsgiveransvaret. Vi klargjør den ansatte for prosjektet og dere blir fakturert for arbeidstimene brukt på prosjektet.

536x460 OnOffShore23

Hils på Energy


Det som er viktig for oss er å legge til rette for det som er viktig for deg. Derfor bruker vi vår ekspertise innen bemanning og rekruttering, kombinert med et fokus på fagkunnskap og lang bransjeerfaring, til å finne den riktige kandidaten for deg. Vi er ikke bare rådgivere, vi er dine rådgivere.

DETTE ER HANNAH

Project manager director

 

 

Hannah har jobbet med bemanning og rekruttering siden 2017. Med en master innen offentlig administrasjon og styring, er hun en person som elsker å jobbe med store prosjekter og tilrettelegge så alt skal gå så smidig som mulig. Hannah trives best med å være en sparringspartner for kundene sine. Ingen utfordring er for liten eller stor.

 

«Jeg jobber for at vi skal være den lette telefonen å ta, der du alltid er trygg på at vi finner løsningen.»

 

 

hannah.dalen@toptemp.no

 

969 43 127

MicrosoftTeams-image (48)

DETTE ER THOMAS

Chief commercial officer

 

 

Som en dreven leder med hele 25 års erfaring innen rekruttering- og bemanning, finner Thomas alltid riktig løsning for både kunder, samarbeidspartnere, ansatte og kandidater. I rollen som CCO jobber han for å drive og utvikle virksomheten videre, i tillegg til å tilpasse tjenestene vi tilbyr etter behovene i markedet. Han drives av å matche riktig kandidat til riktig jobb, og skape en arbeidsplass preget av utvikling og glede.

 

«Jeg har en misjon om å skape en skandinavisk arbeidsplass innenfor energimarkedet!»

 

 

thomas.paul@toptemp.no

 

990 23 000

DSC01314

Let's work together and make something that matters.

DU KAN STOLE PÅ OSS


Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss som om de skulle være fast ansatt hos dere. På mange måter blir vi derfor en forlengelse av dere og da kan kun det beste forventes!

Tilliten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter. For å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet. Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde kvalifikasjoner og sertifikater. To ganger i året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!

Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og tar dette ansvaret på høyeste alvor.

GDPR

DITT PERSONVERN ER VIKTIG FOR OSS.

Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

VI ER STOLTE OVER Å VÆRE EN RA-BEDRIFT.

Dette er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om hva det vil si å være en revidert arbeidsgiver her:

ISO SERTIFISERT

VI ER ISO 9001 OG ISO 14001 SERTIFISERT.

Hva betyr det? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede og effektivisere prosesser. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

SAMFUNNSANSVAR


Vi i Toptemp er opptatt av grunnleggende rettigheter og anstendighet i alle arbeidsforhold. Derfor jobber vi for å fremme mangfold og åpenhet i alle våre prosesser og rutiner.

Med et internt mangfold av religion, kultur og kjønn, der 68 % er kvinner og 32 % er menn, i tillegg til rekruttering -og bemanningsprosesser som reduserer diskriminering, jobber vi for å forsikre et mangfoldig arbeidsliv.

BEMANNING ELLER REKRUTTERING?


Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!