NO

ENERGY

ØNSKER DU EN KARRIERE I ENERGISEKTOREN?

Da har du kommet til rett plass! Vår ekspertise ligger i å finne de riktige mulighetene for deg, enten du er elektriker, automatiker, mekaniker, ingeniør eller ønsker en mer administrativ rolle i en av landets mest spennende bransjer. Med en grunnmur bygget på dyptgående bransjeforståelse, lang fartstid og sterke relasjoner til noen av de største aktørene i bransjen, kan vi sette fart på din karriere. Er du klar for å koble deg på?

Nyeste stillinger

Vi fant dessverre ingen stillinger
Kontor / Administrasjonx
Kundeservicex
Innkjøpx
HR / Personalx
Horecax
Ingeniørfagx
Bygg & Anleggx
Elektrofagarbeiderx
Salg og markedsføringx
Lager & Logistikkx
Økonomi & Regnskapx
Lønnx
Bank & Finansx
Forsikringx
IT-Administrasjonx
IT-Utviklingx
IT-Driftx
Subseax
Geosciencex
Lov og rettx
Mekanikerx
Offshorex

Vi fant dessverre ingen stillinger

Dessverre er det foreløpig ingen aktive stillinger

Let's work together and make something that matters.

MULIGHETENE ER MANGE


I en sektor som står ovenfor en rekke utfordringer ønsker vi å være en del av løsningen. På veien mot en grønnere fremtid skal vi derfor levere kompetansen som får oss dit. For vi er ikke de som følger strømmen, men rett og slett de som styrer skuta. Det er én av mange grunner til at hele 83 % av våre ansatte sier de ville anbefalt oss videre til andre fagfolk.

Vi ønsker å ha med oss folk om bord som har erfaring fra industrien og som ønsker å bygge karriere. For hos oss er det nettopp det du får. Vi kan tilby nyskapende prosjekter, spennende oppdrag og kjente arbeidsplasser til havs, på verft, i Nordsjøen og på kontoret.

Visste du at vi også gjør det knakende enkelt? Du kan enten registrere en kandidatprofil, bruke kontaktskjema eller søke på en relevant stilling – vi gjør resten!

536x460 Engineer3
536x460 OnOffShore23
536x460 OnOffShore12

STORE KOMPETANSEBEHOV I ÅRENE SOM KOMMER

 

Videreutvikling og synergi i energisektoren blir avgjørende for industrien og gir en tydelig pekepinn på dine karriereutsikter i årene som kommer.

Utvinning


På 50-tallet var det få som trodde på energiutvinning i Norge. Lite visste vi da at onshore/offshore skulle bli vår aller største næring. I dag ser vi mange spennende muligheter innen elektrifisering og olje -og gass. Her er vi allerede i gang med elektrifiseringsprosjektene Kårstø og Oseberg, og med gassutvinning på Penguin -og Jotun prosjektene. Med andre ord er dette et område der behovet for kompetanse bare vil vokse i årene som kommer.

Optimalisering


I en verden som trenger energi, men samtidig står ovenfor store klimautfordringer, blir energioptimalisering et avgjørende tiltak for å nå klimamålene. Med et ønske om høy energieffektivitet og lavt utslipp, blir det viktig med forskning og utvikling av ny teknologi som optimaliserer hvordan vi utvinner og bruker energien.

Lagring


Når forbruket er høyt suppleres energien med fleksible, forurensende og dyre energikilder. Veien fremover betinger derfor smartere løsninger for energiforsyningen, både økonomisk og for miljøet. Det er her energilagring kommer inn.

Fornybar


Vindkraft, vannkraft og solenergi peker seg ut som viktige satsningsområder innenfor energisektoren. Som leveransepartner til havvindprosjektene DolWin og Doggerbank ser fremtidsutsiktene gode ut, også for våre ansatte som ønsker å bidra til det grønne skiftet.

Les mer om veien videre for energisektoren og hvordan det påvirker dine karrieremuligheter her.

Dine rådgivere


Det som er viktig for oss er å legge til rette for det som er viktig for deg. Derfor bruker vi vår ekspertise innen bemanning og rekruttering, kombinert med et fokus på fagkunnskap og lang bransjeerfaring, til å finne den riktige jobben for deg. Vi er ikke bare rådgivere, vi er dine rådgivere.

DETTE ER VILDE

Recruiting & Staffing Consultant

Med en master innen strategisk HR sitter Vilde på knallsterk kompetanse som hun bruker til å matche kandidater med de beste prosjektene for dem, i tillegg til å sikre god oppfølging av alle mekanikerne i Toptemp Energy. Vilde er dyktig på å møte kandidatenes behov og matcher mekanikere med spennende prosjekter de føler seg trygge på og som bidrar til utvikling.

 

«Det beste med jobben er alle menneskene jeg får gleden av å bli kjent med!»

 

Vilde.wangsteen@toptemp.no

 

456 57 384

MicrosoftTeams-image (21)

spør om det er noe du lurer på

Hannah Hansen Dalen Hannah Hansen Dalen Operations Director +4799252563
Vilde Brevik Wangensteen Vilde Brevik Wangensteen Recruiting & Staffing Consultant +4745657384
Vilde Ramleth Sveine Vilde Ramleth Sveine Recruiting & Staffing Assistant +4747692114
Lene Skogland Larsen Lene Skogland Larsen Recruiting & Staffing Manager +4748606864

For deg som er mer nysgjerrig

Fra hjemmeværende husmor til formann på verft

Hils på energimontør og formann, Lill Veronica!For bare 5 år siden var Lill Veronica hjemmeværende husmor. Nå er hun utdannet energimontør og har jobbet i energisektoren siden 2020.

- Det hele startet egentlig med at strømmen gikk ved et lynnedslag på gården min. Det kom noen energimontører for å fikse en trafoforsikring på nedsiden av huset jeg...

Les mer

En generalformann og familiemann

I energisektoren finner du spennende karrieremuligheter og i noen tilfeller; unike utfordringer. Spesielt for de med barn og familie kan rotasjonsordningene i industrien være utfordrende, men heldigvis ikke umulig å kombinere.

Én av de som har knekt koden, og kombinerer et hektisk familieliv med en karriere i energisektoren, er 57 år gamle...

Les mer

Betydninger for din karriere i sektoren

Den 11. februar 2023 la Energikommisjonen frem sin rapport til regjeringen. Med et tydelig budskap om «mer av alt, raskere» har de sett på hvordan vi kan sikre energiforsyningen samtidig som vi jobber mot klimamålene de neste ti årene. For retningen er satt. Den er satt gjennom et mål om lavere utslipp og gjennom et ønske om oppbygging av en ny...

Les mer