NO

TOPTEMP NETWORK

BEHOV FOR KOMPETANSE?

Enten du ønsker å ansette fast eller leie inn en vikar eller konsulent - så er vi her for å hjelpe deg. Er du usikker på hva du trenger? Kontakt oss for en helt uforpliktende prat, så finner vi den beste løsningen for deg!

Ansatt hoved-1

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?


Som en del av norsk næringsliv der innovasjon og utvikling skjer i et hurtig tempo, er det avgjørende å finne riktig kompetanse. Det er her vi kommer inn.
Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette menneskene – raskt og effektivt. Ut fra deres kravspesifikasjoner og gjennom gode systemer som lar oss jobbe dynamisk og agilt, samtidig som vi fokuserer på de individuelle prosessene, kartlegger vi raskt kritisk kompetanse. Sammen når vi målene deres – så smidig og effektivt som mulig.

Med over 30 års erfaring har vi opparbeidet oss en sterk faglig tyngde. I tillegg til ekspertise innen rekrutteringsprosessene og lang erfaring med å tiltrekke de rette menneskene, sitter vi på en stor database med kompetansen nødvendig for å løse utfordringene bransjen vil møte. Med rekrutteringsrådgivere som er spesialister innen egne fagfelt, tariffavtaler med alle relevante fagforbund og ISO-sertifisering som arbeidsgiver er vi godt rustet til å ikke bare levere de ressursene som behøves, men ivareta og gi den beste oppfølgingen av de ansatte.

HVORFOR VELGE OSS?


Vårt mål er å gjøre hverdagen din enklere!

  • Bruk oss som din sparringpartner
  • Vi tar oss av hele prosessen, fra kartlegging og annonsering, til intervju og ansettelse
  • Vi gjennomfører tester og bakgrunnssjekker hvis ønskelig
  • Du får en rekrutteringsgaranti ved fast ansettelse
  • Vi følger kandidaten tett gjennom oppstart og under oppdraget ved bemanning
  • Vi tilbyr HR-støtte og tar oss av medarbeidersamtaler

Med andre ord; vi tar oss av alt!

536x460 Network14

VÅRE PROSESSER


Vi er i daglig kontakt med ingeniører, montører og all den faglige kompetansen som behøves innen IT, telekom, IoT, digitalisering, samferdsel, bygg og anlegg. Det betyr at vi finner rett person for dine behov, raskt.

Dersom du har behov for bemanning, tar vi i Toptemp Network hele arbeidsgiveransvaret. Som arbeidsgiver er vi ansvarlig for å dekke lønn, samt sosiale kostnader som feriepenger, forsikringer, sykelønn og arbeidsgivers andel av folketrygden.

Vi jobber ikke bare med bemanning, men rekrutterer også for en rekke faste stillinger. Rekrutteringsprosessen starter med kartlegging, analyse og innsikt rundt stillingen, arbeidsmiljø, verdier, mål og kultur. Deretter starter jakten. Passive og aktive kandidater tiltrekkes samtidig som søk blir gjort i eksisterende nettverk og databaser. Alt dette kombineres med utvikling av personas, målrettede tekster, medieplan og annonsering. Gjennom bruk av banebrytende teknologi og faglig kompetanse starter utvelgelse av kandidater, intervjuer og kvalitetssikring. Vi tar alle grepene for å sikre at du får den rette nye medarbeideren!

Visste du at vi også tilbyr konsulentformidling? Ta kontakt med oss, så finner vi riktig løsning for deg!

 

536x460 Network7
536x460 Network6

Hva sier kundene våre?


Vi er opptatt av å skape gode og transparente relasjoner. På den måten kan vi sikre at vi finner riktig person til jobben og at begge parter blir fornøyde.

Ansatt 10

telia

SIRI SJAASTAD


"Toptemp kan rekruttering! De kjennetegnes av tett dialog og personlig oppfølging. Gode kandidater presenteres på kort varsel. Samarbeidet med Toptemp er derfor svært nyttig for Telia."

image001-2

norselab

maria g. de perlinghi

"Vi jobber i et startup-miljø der behovene for rekruttering kan oppstå veldig raskt, og der det samtidig er ekstremt viktig å treffe "riktig" med rekrutteringen. Vi samarbeidet med Toptemp i forbindelse med rekrutteringen av en digital markedsfører, og hele prosessen var både smidig og rask. Vi fikk på plass en person som egnet seg perfekt for stillingen på svært kort varsel og er meget fornøyd med samarbeidet."

bracom

bracom

elisabethde forland

"Toptemp er vårt foretrukne rekrutteringsselskap av flere grunner: de leverer gode kandidater raskt, sørger for at alle parter er oppdaterte gjennom prosessen og har en proaktiv kommunikasjon fra start til slutt. De har tatt seg tid til å forstå bedriftskulturen vår og sikrer dermed at kandidatene ikke bare har de nødvendige ferdighetene, men at de også passer godt inn i teamet. Vi er storfornøyde med samarbeidet!"

Hils på Network


Det som er viktig for oss er å legge til rette for det som er viktig for deg. Derfor bruker vi vår ekspertise innen bemanning og rekruttering, kombinert med et fokus på fagkunnskap og lang bransjeerfaring, til å finne den riktige kandidaten for deg.

 

Vi er ikke bare rådgivere, vi er dine rådgivere.

DETTE ER ANDERS

Sales director

 

 

Etter flere år som leder, og med en tyngre bakgrunn innen salg og markedsføring, er Anders en person som virkelig brenner for kundene sine. Derfor gjør han seg selv alltid tilgjengelig for en prat.

 

Med et stort fokus på å finne de riktige løsningene, evner Anders å se enhver kundes fremtidige behov. Arbeidet hans er preget av en genuin forståelse for kunden og hvilke kandidater som passer inn i rollen, bedriftskulturen og teamet.

 

Spør han også om flagg i Europa – han kan alle!

 

anders.bro@toptemp.no

 

993 03 799

Anders Bro

DETTE ER Sara

Senior project manager

 

 

Med en lengre bakgrunn innen bemanning- og rekrutteringsbransjen har Sara jobbet og lykkes sterkt på både kandidat- og kundesiden. Erfaringen hun har opparbeidet seg i bransjen over de siste årene gjør at hun alltid finner de gode løsningene for kundene sine. Det er dette hun brenner for. Som Senior project manager på Infrastructure sørger hun for god flyt og kvalitet på avdelingen.

 

Sara setter seg alltid inn i kundenes behov, har fokus på samarbeid og gjennomfører oppdrag med nøyaktighet, mye tillit og et lite glimt i øyet.

 

"Kundene mine er alltid første prioritet."

 

sara.westerberg@toptemp.no

 

466 44 596

Sara-1

DETTE ER LARS

RECRUITING & STAFFING MANAGER

 

 

Det tiltagende grå håret vitner om erfaring og solid kompetanse.

 

Årelang fartstid i bransjen, hvorav de siste 11 år i Toptemp er et vitnesbyrd på at man har vært gjennom en rekke markedssvingninger og omveltende endringer i bransjen.

 

Dette er kompetanse som er gull verdt i dialog og sparring med kunder og kandidater. Til tross for dårlig hørsel har han en oppsiktsvekkende god evne til å lytte og forstå kundens behov.

 

Omgitt av gode kollegaer, kan du være trygg på at Lars leverer på oppgaven.

 

"Livet er for kort til å drikke dårlig vin".

 

lars.hestnes@toptemp.no

 

904 78 149

Lars Thore Hestnes

Let's work together and make something that matters.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

ice-1
Huawei logo
asplan viak karusell logo
Amesto logo
Evry logo
el-tilsynet kundelogo
eureka logo
Braathen
Rema-bilde

DU KAN STOLE PÅ OSS


Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss som om de skulle være fast ansatt hos dere. På mange måter blir vi derfor en forlengelse av dere og da kan kun det beste forventes!

Tilliten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter. For å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet. Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde kvalifikasjoner og sertifikater. To ganger i året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!

Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og tar dette ansvaret på høyeste alvor.

GDPR

DITT PERSONVERN ER VIKTIG FOR OSS.

Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

VI ER STOLTE OVER Å VÆRE EN RA-BEDRIFT.

Dette er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om hva det vil si å være en revidert arbeidsgiver her:

ISO SERTIFISERT

VI ER ISO 9001 OG ISO 14001 SERTIFISERT.

Hva betyr det? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede og effektivisere prosesser. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

SAMFUNNSANSVAR


Vi i Toptemp er opptatt av grunnleggende rettigheter og anstendighet i alle arbeidsforhold. Derfor jobber vi for å fremme mangfold og åpenhet i alle våre prosesser og rutiner.

Med et internt mangfold av religion, kultur og kjønn, der 68 % er kvinner og 32 % er menn, i tillegg til rekruttering -og bemanningsprosesser som reduserer diskriminering, jobber vi for å forsikre et mangfoldig arbeidsliv.

Rekruttering eller bemanning?


Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!