NO

TRENGER DU KONSULENTER?

hjem bilder-41

Hvorfor bør du benytte deg av konsulentinnleie?

Vi tilbyr konsulenter med spisskompetanse innenfor alle våre kompetanseområder.

Vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss de beste kandidatene og konsulentene og du skal kunne føle deg trygg på at våre konsulenter har den kompetansen og forretningsforståelsen som kreves for å kunne rådgi og finne de beste løsningene for din bedrift. Kombinasjonen av metodikk, teknologi og forretning vil gi de beste forutsetningene for at du skal lykkes.

Ved å benytte en konsulentformidler får du uavhengig kompetanse. Å leie inn en konsulent i stedet for å ansette når behovet for spisskompetanse er tidsbegrenset kan gi deg fleksibiliteten du trenger.

Krav til kompetanse endrer seg fort, og gjennom konsulenttjenester kan du raskt få tilgang til kompetanseoverføringen du trenger og den profesjonelle rådgivningen du trenger til dine prosjekter. Konsulentene har gjerne bred arbeidserfaring fra flere ulike bedrifter og bransjer, noe som igjen minimerer risiko for å havne i gamle vaner og tankesett.

Fordelene med innleie av konsulenter er mange, men at du ikke trenger å ansette om du har et midlertidig behov for arbeidskraft eller rådgivning er kanskje det som trigger mest. En fin side-effekt kan tilskrives den entusiastiske startfasen i ethvert konsulentoppdrag, dette er noe av drivkraften til de som velger å jobbe som konsulent.

Vi tar dessuten hele ansvaret for administrative oppgaver rundt innleieforholdet, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Vi tilbyr spisskompetanse innen IT (teknisk, rådgivning og forretning) og Engineering.

Les mer Lukk

Trygg samarbeidspartner

Våre konsulenter er kvalitetssikret og vi møter de personlig. Det er viktig for oss at konsulentene har gode verdier som sammenfaller med kunden. Personlige egenskaper, relevant erfaring, riktig motivasjon og engasjement er viktig. Nettverk. DNV-GL-sertifiseringer. Slik finner vi markedets beste konsulenter.

Våre konsulenter er erfarne og har bred kunnskap innen sine fagfelt. De har erfaring, kunnskap og innsikt.

Les mer her: https://www.toptemp.no/sertifisert-kompetanse

Les mer Lukk

Hva skjer etter endt innleieperiode?

Om du fortsatt har behov etter endt innleie-periode kan konsulenten utvide sin oppdragsperiode.

Konsulentene som formidles kan ikke ansettes av kunden, men dersom dette blir et permanent behov kan vi bistå med en rekruttering.

Dette er noe vi finner løsning på underveis i oppdraget, til det beste for deg og din bedrift.

Les mer Lukk

3 gode grunner til å velge konsulent fra Toptemp:

 

1.Fleksibilitet

Få tilgang til kompetansen du trenger, i perioden du trenger. 

2.Kompetanse

Velg kompetansen du har behov for. Gjennom oss får du kontakt med de som jobber spesifikt med ditt fagområde.

3. Kvalitet

Alle våre konsulenter er kvalitetssikrede gjennom personlige møter og referanser. Vi lager gjerne en arbeidsprøve i samarbeid med kunden, slik at det blir rettet mot oppgavene som skal løses.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Huawei logo
Evry logo
Amesto logo

KONTAKTPERSONER - KONSULENTINNLEIE

Monika Myrvang Monika Myrvang Sr. Recruiting & Consultant Manager +4795818986
+

Du kan stole på oss.


Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og vi tar dette ansvaret på høyeste alvor. Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter
svært høyt, og for å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet.
Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde
kvalifikasjoner og sertifikater, og to ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner, og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!
Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell, som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss, som om de skulle
jobbet fast hos dere.
På sett og vis anser vi oss selv som en del av dere. Og da kan kun det beste forventes!

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.


Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.


Et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om dette her:

 

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.

Hva betyr dette? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede prosesser og blir mer effektiv i det man driver med. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

Innleie av kompetanse innenfor IT eller Engineering?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!