NO

lei en konsulent

KONSULENTFORMIDLING

Vi tilbyr spesialister innenfor alle våre kompetanseområder, IT, Engineering og Telekom. Vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss de beste konsulentene så du kan føle deg trygg på at konsulenten du får har den kompetansen og forretningsforståelsen som kreves for å levere de beste rådene og løsningene for din bedrift.

HVorfor bør du leie en konsulent?


Når behovet for spesialistkompetanse er tidsbegrenset kan en konsulent være den perfekte løsningen. Gjennom konsulentformidling får du tilgang til uavhengige spesialister, på en fleksibel og gunstig måte.

Kompetansekrav endrer seg fort og det kan være vanskelig å holde bedriften oppdatert på alle områder. Gjennom konsulenttjenester kan du raskt få tilgang til kompetansen og rådgivningen du trenger. Konsulentene våre har bred erfaring fra ulike bedrifter, og kan bidra med et friskt blikk på din drift.

Når du leier inn en konsulent gjennom oss i Toptemp tar vi ansvaret for administrative oppgaver i forbindelse med innleieforholdet. Dersom behovene gjenstår etter avsluttet innleie-periode kan konsulenten utvide sin oppdragsperiode. Og om behovet skulle bli permanent kan vi også hjelpe deg med rekrutteringstjenester. Sammen finner vi løsningen som blir best for deg og din bedrift.

 

536x460 Office8
536x460 Office6

TRYGG SAMARBEIDSPARTNER


Vi kvalitetssikrer og har personlig kontakt med alle våre konsulenter. Det som er viktig for oss er å levere den riktige personen til din bedrift. Derfor kartlegger vi personlige egenskaper, relevant erfaring, verdier, motivasjon og engasjement.

Gjennom et godt nettverk og grundig arbeid finner vi markedets beste konsulenter.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Huawei logo
Evry logo
Amesto logo

Let's work together and make something that matters.

KONTAKTPERSONER

Monika Myrvang Monika Myrvang Sr. Recruiting & Consultant Manager +4795818986

DU KAN STOLE PÅ OSS


Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss som om de skulle være fast ansatt hos dere. På mange måter blir vi derfor en forlengelse av dere og da kan kun det beste forventes!

Tilliten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter. For å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet. Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde kvalifikasjoner og sertifikater. To ganger i året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!

Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og tar dette ansvaret på høyeste alvor.

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.

Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.

Dette er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om hva det vil si å være en revidert arbeidsgiver her:

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.

Hva betyr det? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede og effektivisere prosesser. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

SAMFUNNSANSVAR


Vi i Toptemp er opptatt av grunnleggende rettigheter og anstendighet i alle arbeidsforhold. Derfor jobber vi for å fremme mangfold og åpenhet i alle våre prosesser og rutiner.

Med et internt mangfold av religion, kultur og kjønn, der 68 % er kvinner og 32 % er menn, i tillegg til rekruttering -og bemanningsprosesser som reduserer diskriminering, jobber vi for å forsikre et mangfoldig arbeidsliv.

Innleie av kompetanse innenfor IT, Engineering eller telekom?


Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!