NO

Jobb som elektriker?

Med store og ettertraktede prosjekter innen tjenesteområder som offshore, onshore, infrastruktur, skipsindustri og nybygg har vi et konstant behov for kompetente elektrikere, og søker deg som ikke er redd for å støte på utfordringer. #gazing!

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
shutterstock_1108281167

Nye utfordringer?

Arbeidsoppgavene er like varierte som våre oppdragsgivere og spenner fra å montere elektriske anlegg, til reparasjon og service på eksisterende systemer, feilsøking, gassinstallasjoner, og til alarm- og sikkerhetsanlegg. Elektrikere jobber typisk med boliger og andre type bygninger, kraftproduksjonsanlegg, industri, landbruk og skip.

Du har de faglige og formelle kvalifikasjoner til å arbeide med elektriske høy og/eller lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner som brukes til distribusjon og forbruk av elektrisk energi, herunder fagbrev, godkjente FSE-kurs, fagbrev Gr.L og/eller DSB Gr.L.

I Norge er det bare elektrofagarbeidere som har anledning til å arbeide på elektriske installasjoner og utstyr. Tilsynsmyndighetene i Norge stiller bestemte el-sikkerhetskrav for at du skal få lov til å jobbe selvstendig med utførelse, reparasjon og service av elektriske lavspennings- og høyspenningsanlegg. Du må ha fagbrev for å kunne jobbe selvstendig.

Noe av det vi digger med deg er din iver og ditt engasjement, som praktisk talt slår gnister når du får lov til å jobbe med elektriske systemer. Du feilsøker med lynets hastighet og yter service som en ekte superhelt. Få en jobb som er dine talenter verdig!

Men frykt ikke, om du ikke var en av de som ble født med kappe på skulderen. Det viktigste for oss er at du trives med en variert hverdag, at du elsker å møte nye mennesker og er læringsvillig. Du er nysgjerrig av natur og holder deg oppdatert på den nyeste teknologien. At du i tillegg er opptatt av å dele din kompetanse og korresponderer lekende lett med samarbeidspartnere, ser vi som et stort pluss.

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer, og du velger selv om du ønsker korte eller lengre oppdrag. Og du? Vi dekker arbeidsklær, verktøy og bolig i mange av våre stillinger.

#dontmentionit

Les mer Lukk

Vi har prosjektene

Vi jobber med en rekke spennende kunder og prosjekter på flere forskjellige fagområder.

Hvis du kommer rett fra videregående skole eller om du har lang erfaring med å arbeide selvstendig er mulighetene mange.

Vi kan hjelpe godkjente elektrikere inn i flere spennende fagområder, som for eksempel;

Rehabilitering og nybygg

Leiligheter og kontor

Næringsbygg og datahaller

Sykehus og omsorgssentre

Serviceoppdrag

AMS-målerbytte

Infrastruktur og jernbane

Tele-/dataspredenett

Offshore, onshore

Skipsindustri

Industri Høyspenning

Om du lurer på hva du er kvalifisert til, eller hvordan du kan bruke dine kvalifikasjoner på de ulike områdene, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi en rolle som passer deg. Du kan også lese mer om våre ledige stillinger innen elektrofaget på denne siden. Check it out!

Les mer Lukk
Top_elektriker

Prosjektene vi har jobbet med.

Vi har lang erfaring fra de fleste typer prosjekter og har hver dag et hundretalls elektrikere ute hos våre samarbeidspartnere, det være seg onshore/offshore, i næringsbygg, maritim og/eller samferdsel. Her finner du noen av prosjektene vi har jobbet med den siste tiden. 
HubSpot Video

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Hør hva kandidatene våre sier under!

HVORDAN ER MILJØET?


«Jeg fikk raskt jobb i et omfattende AMS-prosjekt gjennom Toptemp. Kunderådgiver var effektiv, imøtekommende og positiv, og ikke minst fremoverlent. Allerede flere måneder før prosjektet mitt avsluttes var hun i kontakt i forhold til å skaffe meg videre jobb, og det har gjort at jeg har følt meg trygg og ivaretatt. Det beste med å ha jobbet på dette prosjektet gjennom Toptemp er at jeg har fått verdifull erfaring på CV’en, samt at jeg også er blitt tilbudt sikkerhetskurs for offshore etter endt prosjekt. Jeg er strålende fornøyd med Toptemp og anbefaler flere å ta kontakt.» 
/Hallgeir Sæther, Montør AMS-Prosjekt

HVORFOR VALGTE DU TOPTEMP SOM DIN ARBEIDSGIVER?


«Jeg hadde vært arbeidsledig i over 1 måned, da jeg fikk kontakt med Toptemp. Kort tid etter var jeg ansatt på rotasjonsordning i AMS-prosjektet, hvilket passet meg perfekt! Fri annenhver uke, i tillegg til halv dag lørdag og hel dag fri søndag i arbeidsuka. I tillegg har jeg bolig gjennom jobb, og får bo med de jeg faktisk jobber med. Min kunderådgiver er både veldig på og veldig energisk, og har i tillegg jobbet hardt med å prøve å sikre meg videre jobb i byen jeg egentlig bor i – Bergen. Etter AMS håper jeg på jobb i Offshore, og håper Toptemp kan hjelpe meg inn der. Nøler ikke med å anbefale Toptemp til andre!»
/Martin Johanson, Montør AMS-Prosjekt.

HVORDAN ER DET Å JOBBE HOS OSS?


«Känns professionellt. Jag har jobbat för andra firmor här och där, grejer som att lönen kommer i tid är jätteviktigt. Rakt på sak, får svar. Att få möjligheten att se Norge på ett plan där lokala medarbetare har visat mej den riktiga versionen av hur det är. Som att få en glimt av hur storfiskaren fiskar i Nord-Norges fjordar eller hur man hänger i linor och bygger en oljerigg i Grimstad. Det är för intressant för att jag ska kunna förklara. Det måste upplevas.» – Kristofer

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Oneco_logo
R2S-logo-01-1
Rosenberg

KONTAKTPERSONER - ELEKTRO

Lene Skogland Larsen Lene Skogland Larsen Recruiting & Staffing Manager +4748606864
Matilda Lindqvist Matilda Lindqvist Recruiting & Staffing Manager +4747692114
Frida Skindlo Frida Skindlo Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4797154187
Louise Ohren Sletta Louise Ohren Sletta Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4745605120
Anniken Sæther Nilsen Anniken Sæther Nilsen Recruiting & Staffing Assistant +4740633743
Marthe Elise Halvorsen Fuglesang Marthe Elise Halvorsen Fuglesang Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4795111368
Vår Benedikte Fjeld Ludvigsen Vår Benedikte Fjeld Ludvigsen Recruiting & Staffing Consultant +4745616866

Nyttig lesestoff 

Osloguiden for elektrikere

Vurderer du å jobbe i Oslo? No surprise there! Å jobbe i Oslo som elektriker kan koble deg på en strøm av muligheter for å bygge karriere. Ikke bare byr hovedstaden på et gnistrende uteliv, flust av aktiviteter og nærhet til naturen.

Les mer

Drømmer du om å jobbe offshore?

Har du lenge drømt om å jobbe offshore? Gunstige rotasjonsordninger, gode lønnsbetingelser og kompetente kollegaer? Fullt forståelig. Men har du vurdert onshore som et reellt alternativ?

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.