Lagermedarbeider Terminalarbeid Utlast Varemottak Vareutlevering Plukk Ordrebehandling Førerkort T1 Logistikkmedarbeider Førerkort T2 Logistikkkordinator Førerkort T3 Førerkort T4 Lasting Lossing Truckførerkort Transport / Logistikk / Lager Produksjonsmedarbeider Sjauing Førerkort B Førerkort C

Flere av våre kunder trenger nye talenter. Vi ser etter logistikkmedarbeider stjerner som kan bistå på lager, kontor og på veien. Stillingene er varierte, og du kan blant annet plukke og pakke varer med truck eller distribuere til kunder i Oslo regionen. Trives du best med å losse og laste biler eller registrere varer i varemottaket, ønsker vi også høre fra deg.

Vi brenner for å levere drømmejobben til kandidat, og kandidat til drømmejobben! Derfor trenger vi deg, og kanskje du trenger oss?  

Vi ser etter deg som føler eierskap overfor dine ansvarsområder og for deg er ingen oppgave for liten eller for stor. Din ordenssans er det heller ingenting å utsette på. Fleksibilitet og nøyaktighet klinger like godt i dine ører som våre. Du viser iver og arbeidsglede samtidig som du sprer den positive energien din omkring deg. Du ønsker en karriere innen lager og logstikk og brenner virkelig for faget. 

Stillingene varierer fra:

  • Plukk og pakk av ordre
  • Distribusjon i Oslo regionen
  • Varemottak og påfyll av varer
  • Lasting og lossing
  • Truckkjøring 

Har du noen av følgende kvalifikasjoner?

  • Erfaring med lagerarbeid
  • Truckførerbevis for T1 T2 T3 T4
  • Førerkort Kl B og/eller C
  • Engasjert lagspiller med gjennomføringsevne og mye energi
  • God til å håndtere stress, press og har et naturlig konkurranseinstinkt


Det er ideelt om du er åpen og fleksibel når det gjelder stillinger og arbeidsoppgaver, og helst er tilgjengelig på kort varsel. Vi har et bredt spekter av kunder og oppdrag, og vi er overbevisst om at du vil finne trygghet i å søke jobb gjennom oss. Du vil få god oppfølging av dyktige rådgivere som vil følge deg hele veien og som jobber for at du som kandidat skal opparbeide deg det du ønsker av erfaring og utvikling. 

Du ønsker kanskje en fremtid innom logistikk, eller en tilkallingsjobb ved siden av studiene eller fast arbeid. Håper å høre fra deg!

OBS! Dette er en generell stillingsutlysning. Det betyr at vi dessverre ikke har mulighet til å besvare alle henvendelser, selv om vi gjerne skulle pratet med alle og enhver.

Vi kontakter fortløpende aktuelle kandidater. Skulle du oppleve å ikke høre fra oss, håper vi likevel du fortsetter å søke og holder CV'n din på www.toptemp.no/min-side oppdatert - for plutselig kan det være deg vi søker!

 

Merk at dette er en generell stillingsutlysning. Det betyr at vi dessverre ikke har mulighet til å besvare alle henvendelser, selv om vi veldig gjerne skulle pratet med hver og en av dere.
Vi kontakter fortløpende aktuelle kandidater til konkrete stillinger. Skulle du oppleve å ikke høre fra oss, håper vi likevel du fortsetter å søke og holder CV’en din på www.toptemp.no/min-side oppdatert – for plutselig kan det være deg vi søker.
Lykke til i jobbsøkerprosessen!

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!