Trenger du en ny medarbeider?

Enten du ønsker å ansette fast eller leie inn en vikar eller konsulent - så er vi her for å hjelpe deg. Er du usikker på hva du trenger? Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss for en helt uforpliktende prat.

OLD WAYS WON'T OPEN NEW DOORS

EN GOD MEDARBEIDER ER EN INVESTERING.

Det er ingen overraskelse at en feilansettelse koster både tid og penger - og ikke minst frustrasjon for alle parter. Årsaken til at feil person blir ansatt er mange - en forhastet prosess, eller at nettverket ditt kanskje ikke er stort nok. 

En anbefaling fra en du stoler på, som har god innsikt i bedriftskulturen og arbeidsplassen og som kanskje har jobbet direkte med personen selv - er uvurderlig. Vi er stolte over nettverket vi har og hvordan vi bruker dette for å finne beste kandidat til deg som vår kunde. Og de gangene nettverket vårt ikke leverer, jobber vi strategisk og systematisk for å tiltrekke oss de beste kandidatene - gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter.

 

VI HJELPER DEG.

Vi hjelper deg å finne drømmekandidaten - enten det gjelder vikariat på korte og lange oppdrag, bemanning eller rekrutteringer til fast stilling. Gjennom vår nysgjerrige, teknologisk nytenkende og engasjerte tilnærming legger vi til rette for å oppdage, forvalte og utvikle talenter. Dette mener vi utgjør forskjellen.

Vi har en ydmyk holdning til et samarbeid med dere. Dere kjenner best deres styrker og kompetansebehov. Vår jobb blir å kartlegge og systematisere dette, slik at vi har det beste grunnlaget for å finne den rette kandidaten. Vår styrke ligger ikke i å finne mennesker som kan utføre jobben. Vår styrke ligger i å finne de rette menneskene.

 

FAGOMRÅDER.

Visste du at Toptemp er et av landets største rekrutterings- og bemanningsbyråer? Ikke bare er det noe vi er rimelig stolte av, men det gjør også at vi kan tilby kandidater innen et bredt spekter av fagområder. Våre fagområder består blant annet av markedsføring, elektro, kundeservice, IT, finans og økonomi, elektro, engineering, onshore/offshore, HR, rekruttering, kommunikasjon, hotell, restaurant og kantine.

Les mer om våre fagområder.

 

METODIKK.

Uavhengig av hvilken kandidat vi leter etter, benytter vi et spekter av metoder og kanaler for å identifisere og tiltrekke oss kandidater med riktig kompetanse og bakgrunn. Våre rådgivere har solid kompetanse fra sine fagfelt og har bygget seg opp solide bransjenettverk. Vi har stor tro på at fagspesialister tiltrekker seg fagspesialister og at det å snakke samme fagspråk er av stor betydning.

Før iverksettelse av kandidatsøk, gjennomfører vi kartleggingsmøter sammen med dere, slik at vi har en grunnleggende og solid forståelse av virksomheten, deres målsettinger og verdisett, og selvfølgelig kunnskap og forståelse for hva dere ser etter i en potensiell kandidat.

Når det gjelder selve intervjuprosessen benytter vi et egenutviklet system, hvor vi enkelt kan utføre søk og følge opp kandidater på en god og effektiv måte. I systemet kan vi segmentere på bestemte krav som erfaring, regioner og utdannelse, samt sørge for at alle krav og interne retningslinjer er oppfylt før intervjuprosess. Alle våre kandidater må inn på intervju og valideres av minimum 2 relevante referanser, i tillegg til at vi gjør omfattende og grundig bakgrunnssjekk.

 

Ansette fast, konsulentoppdrag eller leie inn? 

Vi tilpasser oss alltid dine behov. Rekrutteringsprosessen vil vanligvis være tilnærmet lik. Hvordan vi gjennomfører et søk og kvalitetssikrer en kandidat handler mer om hvilken rolle kandidaten skal fylle, enn hvordan du som kunde ønsker å tilknytte deg kandidaten. Ved sykdom eller andre perioder med ekstra trykk må vi kunne bemanne på kort varsel, da kan vi benytte oss av vårt egenlagde lean-system og vår kandidatbuffer.  

 

TRYGG SAMARBEIDSPARTNER.

Toptemp er sertifisert under NHO Services sertifiseringsordning «Revidert Arbeidsgiver» som betyr at vi etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven og opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver. Vi er videre en del av Amesto, et norskeid konsern som jobber med outsourcing av regnskap og lønn, rekruttering, forretningssystemer og oversettelser, og har god og stabil økonomi.

 

HVORFOR VELGE OSS?

Vi som jobber i Toptemp elsker å jobbe med og for mennesker. Hver dag får vi lov til å snakke med og interagere med herlige, interessante og sterke mennesker. Mennesker med drømmer, ambisjoner og mål. Og de drømmene, de ambisjonene og de målene, de ønsker vi å konvertere til verdier for DEG!

Vi er ikke bare rådgivere, vi er DINE rådgivere. Vi ser og anerkjenner faglig kompetanse og erfaring, men viktigst av alt ser vi mennesket bak. Vi ser passion, nysgjerrighet og engasjement. Vi ser kvaliteter som vil passe din bedrift og din kultur.

Vi tror på en enkel og smidig prosess som gjør bedriftslivet enklere for deg. Vi tror på våre kandidater og deres kunnskap og kompetanse. Men mest av alt tror vi på oss.


Sammen er vi best!

 

Oslo – Lillestrøm - VestfoldAgderBergen - Stavanger


Les om våre forretningsvilkår

Hvordan gjør vi livet ditt bedre?

OPPFØLGING

VI TAR ANSVARET PÅ ALVOR.

Å følge opp alle kandidater, deg som kunde - hele veien fra oppstart til mål, er et ansvar vi ikke kjimser av. Vi vet at jobben ikke stopper når drømmekandidaten har signert. Vi passer på at alle kandidater blir behandlet med respekt og at de blir fulgt opp med rikelig kommuikasjon. I tiden etter oppstart har vi en løpende dialog med deg og kandidaten, slik at vi sammen kan finne løsninger på eventuelle utfordringer som måtte oppstå.

ERFARING

VI HAR OPPLEVD DET MESTE.

Vi er stolte over å ha åpnet dører for våre kandidater i snart 30 år. Vi brenner for bransjen din, faget vårt og vi vet at det å finne en kandidat ikke kun dreier seg om riktig faglig bakgrunn. I dagens arbeidsmarked er arbeidskultur, -miljø og sammenfallende verdier viktige faktorer for at kandidaten skal trives over tid. 

TRYGGHET

VI ER HER FOR DEG.

At du skal føle deg trygg på oss og på prosessen vår er helt essensielt. Hver år matcher vi 3000-ish kandidater med drømmejobben. Med et egenutviklet rekrutteringsverktøy, gjør vi det enkelt både for deg og kandidaten. Dette er en plattform vi er svært stolte av, og vi gir deg gjerne en demo ved anledning. Som selskap er vi ISO-sertifisert, våre konsulenter er DNV-sertifisert, vi er også sertifisert som revidert arbeidsgiver. 

TID

Frigjør tiden din.

I en hektisk hverdag er det ikke alltid nok tid til å jakte på din neste kollega. Så vår gave til deg er helt enkelt mer tid. Vi vet hvor essensielt det er for deg og din virksomhet å skulle finne drømmekandidaten, men også hvor stort et tidsluk det kan være. Vi hjelper deg gjerne med hele prosessen, eller kanskje du kun trenger hjelp til å utforme stillingsannonsen og lage en mediaplan for hvordan du tiltrekker den rette, eller har du fått inn mange kvalifiserte søkere og trenger hjelp til utvelgelsen? Vi er her for deg, så ta kontakt med oss!

La oss bidra med det vi er best på - slik at du kan bruke tid på det som er viktigst for deg. 

Nøytral part

Vi er og blir mennesker - med følelser, som lar oss påvirke av førsteinntrykk, håndtrykk og kjemi. Noe av det vi ofte hører fra våre kunder, er at de opplever at vi er en mer nøytral part i rekrutteringsprosessen. Ved hjelp av personlighets- og evnetester, lang erfaring med intervjuteknikk, stor dose pedagogikk og riktig teknologi - avdekker vi talenter, egenskaper, kompetanse og personlighet. På den måten holder vi hodet kaldt, i en krevende og spennende prosess med å finne riktig person for jobben.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Behov for en medarbeider? Bemanningsbehov eller full rekrutteringsprosess, bistand med tekst og annonsering, eller kun hjelp med utvelgelsen? Fortell oss hva utfordringen din er - så skal vi fortelle deg hvordan vi kan hjelpe deg! Send oss en melding, så hører du fra oss snarlig. 

*
*
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke