Trenger du en ny medarbeider?

Enten du ønsker å ansette fast eller leie inn en vikar eller konsulent - så er vi her for å hjelpe deg. Er du usikker på hva du trenger? Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss for en helt uforpliktende prat.

OLD WAYS WON'T OPEN NEW DOORS

EN GOD MEDARBEIDER ER EN INVESTERING


Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke oss de beste kandidatene - gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Våre rådgivere har solid kompetanse fra sine fagfelt og har bygget seg opp solide bransjenettverk. Vi har stor tro på at fagspesialister tiltrekker seg fagspesialister og at det å snakke samme fagspråk er av stor betydning.

Ikke minst er vi opptatt av å bli kjent med deg som kunde, for å skape et solid fundament for et godt samarbeid. Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette kandidatene, enten det gjelder vikariat på korte og lange oppdrag, bemanning eller rekrutteringer til fast stilling.

Vi forstår samtidig at pris er viktig for ditt valg av rekrutteringspartner, og har derfor lagt opp til en fleksibel prismodell, slik at du kan velge å betale for hele eller deler av prosessen. Våre løsninger passer dermed uavhengig av om du er liten familiebedrift eller global aktør.

Det viktige for oss, er å legge til rette for det som er viktig for deg.

 

Rekruttering eller bemanning? La oss hjelpe

Toptemp er et av landets største rekrutterings- og bemanningsbyråer, noe som gjør at vi kan tilby kandidater innen et bredt spekter av fagområder. Les mer om fagområdene våre:

Kunder

I snart 30 år har vi matchet kandidater og virksomheter. Suksessfaktoren tror vi skyldes vårt ufravikelige krav om kompetanse og vår evne til å følge opp både kunder og medarbeidere. Et samarbeid med oss skal være givende for alle parter, noe våre kunder er veldig enige i.

 

Noen av våre kunder:

 

Related image          Image result for bank norwegian          Related image           Image result for multiconsult logo

 

 

Vi hjelper deg!

At du skal føle deg trygg i rekrutteringsprosessen er viktig for oss. Med en egenutviklet rekrutteringsplattform, gjør vi det enkelt både for deg og kandidaten. Dette er en plattform vi er svært stolte av, og vi gir deg gjerne en demo ved anledning. Som selskap er vi ISO-sertifisert, våre konsulenter er DNV-sertifisert, vi er også sertifisert som revidert arbeidsgiver. 

Vi brenner for faget vårt, og vet at det å finne en kandidat ikke bare dreier seg om riktig faglig bakgrunn. I dagens arbeidsmarked er arbeidskultur, -miljø og sammenfallende verdier viktige faktorer for at kandidaten skal trives over tid. 

Kort oppsummert legger vi til rette for å oppdage, forvalte og utvikle talenter, gjennom en nysgjerrig, teknologisk nytenkende og engasjert tilnærming. Dette mener vi utgjør forskjellen.

Kontakt oss

Rekruttering eller innleie?

Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!

*
*
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke