NO

STILLINGSANNONSE

STILLINGSANNONSE SOM TREFFER

En stillingsannonse er ikke ment å treffe flest mulig mennesker, men flest mulig riktige kandidater. En god annonsetekst skal gjøre det uimotståelig for den rette personen å ville lese videre, lære mer og ikke minst søke på stillingen. Det handler om å treffe rett person, midt i hjertet - samtidig som teksten svarer ut de rasjonelle behovene. Vi hjelper deg gjerne med nettopp denne balansekunsten.
big image general 1

5 kjappe tips

Det å skrive en god stillingannonsetekst krever innsikt og forståelse for både arbeidsplassen og stillingen som skal utlyses.

Vi lever i en tid hvor jobben er mer enn bare en inntekt. Jobb er identitet. Vi ønsker å kunne identifisere oss med verdiene, ambisjonene og omdømmet til selskapet vi jobber i, og sånn sett kan vi si at arbeidsplassen er en forlengelse av vår personlige merkevare.

Undersøkelser viser at det mest avgjørende for oss når vi skal bytte jobb, er nettopp kulturen og verdiene til bedriften, og det betyr at dette bør gjennomsyre hele teksten.

Her kommer våre fem beste tips til hvordan du kan skrive en stillingsannonse som svarer ut forventningene til dagens kandidater. 

1. Gi en ærlig fremstilling av hvordan det er å jobbe hos dere. Hva er positivt og hva er mindre positivt?

2. Hva slags mennesker jobber hos dere? Ingen ønsker å se "glansbildeversjonen".

3. Hva er ambisjonene deres? Hvordan planlegger dere å gjøre ting annerledes, og hva skiller dere fra konkurrentene?

4. Snakk med deres egen fortellerstemme - altså det som i marketingfaget kalles "tone of voice".

5. Få tydelig frem hva stillingen innebærer på en levende måte. Prøv å løsrive deg fra den tradisjonelle punktlisten full av klisjéer.

 

Stillingsannonsetekst


Vi hjelper deg gjerne med å skrive din neste stillingsannonse, slik at du kan tiltrekke den rette kandidaten. Vi starter med en kartlegging av deres behov, selve stillingen, kulturen deres, verdiene og ikke minst ambisjonene dere har for fremtiden. Med utgangspunkt i denne innsikten vil vår tekstforfatter utforme en annonsetekst som skal treffe den rette personen midt i hjertet, samtidig som den appellerer til den rasjonelle hjernen. På den måten skal vi gjøre det uimotståelig for kandidaten å søke eller vise sin interesse. Teksten søkemotoroptimaliseres og oversendes til dere. Inkludert i prisen er også to (2) korrektur-runder. Annonsen publiseres på toptemp.no, om ønskelig.

Annonsere stillingsannonsen i sosiale medier?


Med målrettet annonsering setter vi opp en reklamekampanje til sosiale medier, som gjennom et nøye utvalgt publikum skal tiltrekke seg den rette kandidaten for din bedrift. Gjennom tekst og bilde, eller eventuelt video fra dere, skal vi vekke interesse for stillingen, for deretter å trekke kandidaten videre til stillingsannonsen eller landingssiden.

536x460 Office7

Lurer du på noe?


Har du spørsmål rundt stillingsannonse eller rekruttering/bemanning?  Vi er her for deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du ønsker hjelp til å finne din neste medarbeider - uavhengig av om du trenger full pakke, eller bistand til deler av prosessen. Vi svarer deg så snart vi kan. Haster det? Ring oss på telefon 23 36 55 00