NO

infrastructure

infrastructure

infrastructure

JOBB MED INSTALLASJON OG TEKNISKE LØSNINGER

Er du en elektriker, servicetekniker eller fibermontør som ønsker å bygge karriere innenfor digital infrastruktur? Da kan jobbjakten stoppe her. Vi jobber med mange store oppdragsgivere og spennende prosjekter. Her kan du søke på de stillingene som vekker din interesse, lære mer om mulighetene og få innsyn i bransjen fra andre som jobber her.

Nyeste stillinger

Vi fant dessverre ingen stillinger
Kontor / Administrasjonx
Kundeservicex
Innkjøpx
HR / Personalx
Horecax
Ingeniørfagx
Bygg & Anleggx
Elektrofagarbeiderx
Salg og markedsføringx
Lager & Logistikkx
Økonomi & Regnskapx
Lønnx
Bank & Finansx
Forsikringx
IT-Administrasjonx
IT-Utviklingx
IT-Driftx
Subseax
Geosciencex
Lov og rettx
Mekanikerx
Offshorex

Vi fant dessverre ingen stillinger

Dessverre er det foreløpig ingen aktive stillinger

big image network 2

Digital infrastruktur og dine karrieremuligheter

Med prosjekter og arbeidsgivere innen telekom, fiber, datasentere og el-installasjon er karriereutsiktene gode for deg som ønsker å jobbe som montør, elektriker, fibertekniker, servicetekniker eller felttekniker.

Enten du ønsker fast stilling eller bygge erfaring gjennom prosjekt, kan vi hjelpe deg å finne den rette jobben. Har du fagbrev Gr.L.? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi kan by på konkurransedyktige betingelser, et bredt nordisk arbeidsnettverk og god oppfølging fra våre dedikerte rådgivere.

Visste du at vi også gjør det knakende enkelt? Du kan enten registre en kandidatprofil, bruke kontaktskjema eller søke på en relevant stilling – vi gjør resten! 

Spør hvis det er noe du lurer på

Kjellaug  Bøhn Kjellaug Bøhn Recruiting & Staffing Consultant +4795144388
Elisabeth Osa Vikenes Elisabeth Osa Vikenes Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4796946860

For deg som er mer nysgjerrig

Telekomtrender i 2023 og kompetansebehovene i din bedrift

Forfatter og anerkjente AI-ekspert Bernard Marr forutså i sin artikkel i Forbes Magazine at AI, skyen, cybersikkerhet og ekte 5G ville være blant de viktigste telekomtrendene i 2023. I år har IKT Norge også startet sitt prosjekt som blant annet ser på klimaavtrykket ved utrullingen av fiber, og teknologien som kan begrense sporene bransjen...

Les mer

Datasenterets rolle og betydningen for kompetansebehovet fremover

Data utgjør en verdifull ressurs i dagens digitaliserte samfunn. Det er derfor behov for moderne, robuste, effektive og trygge måter å håndtere disse dataene på. Et datasenter brukes til å samle, lagre, behandle og distribuere store mengder data. Datasentrene kan være små, som noen få utstyrskap eller et rom, eller de kan være store, som en...

Les mer

Osloguiden for elektrikere

Vurderer du å jobbe i Oslo? Å jobbe i Oslo som elektriker kan koble deg på en strøm av muligheter for å bygge karriere. Ikke bare byr hovedstaden på uteliv, aktiviteter og nærhet til naturen. Det er her du kommer når mulighetene føles for små der du er. Her får du utviklet deg i rollen som elektriker, og bygget CV ved å jobbe på ulike prosjekter...

Les mer