NO

ENGINEERING

ENGINEERING

ENGINEERING

JOBB SOM INGENIØR

Er du en ingeniør som er på jakt etter nye muligheter? Da har du kommet til rett plass. Med over 30 års erfaring med å finne de riktige prosjektene og arbeidsplassene til ingeniører innen samferdsel, automasjon, bygg og anlegg, og prosjektledelse, er vi trygge på at vi finner riktig jobb til deg.

Hos oss kan du søke på de stillingene som vekker din interesse, lære mer om mulighetene og få innsyn i bransjen fra andre som jobber i den. Vi i Toptemp er ikke bare rådgivere, vi er dine rådgivere.

Møt Wenche 


Det som er viktig for oss er å legge til rette for det som er viktig for deg. Derfor bruker vi vår ekspertise innen bemanning og rekruttering, kombinert med et fokus på fagkunnskap og lang bransjeerfaring, til å finne den riktige jobben for deg. 

 

Wenche Moen

SENIOR RECRUITING & STAFFING MANAGER

 

 

Wenche  har  god bredde innen rekruttering og bemanning siden 1985. Erfaring med lederskap, salg og rekruttering av ingeniører, innen alle fagområder og ut til næringslivet. 

 

Jeg trives i bransjen og vet hvor mye det betyr, derfor ligger mitt engasjement i at du finner din drømmekandidat eller drømmejobb.

 

«Å være rådgiver for mine kunder og kandidater,  og finne den beste løsningen er min lidenskap.»

 

wenche.moen@toptemp.no

 

 +47 92 25 60 58 

Wenche Moen
KarlOtto_Ingenior 2

CARL OTTO SKJELBRED

RÅDGIVENDE INGENIØR | SAMFERDSEL

 

«Etter å ha sendt inn en generell søknad, ble jeg kontaktet av Toptemp. De hjalp meg inn i min nåværende stilling hos Electronova. Prosessen gikk overraskende raskt og jeg opplevde den som svært positiv. Oppfølgingen fra rekrutteringsrådgiveren min var enestående, og jeg føler meg fortsatt ivaretatt, flere måneder etter oppstarten av oppdraget.

Toptemp har gitt meg muligheter til å jobbe i bedrifter der kompetansen jeg hadde fra universitet ikke har dekket fullstendig. I en stillingsutlysning er det ofte meget spesifikke krav til kompetanse og dersom man ikke har alt blir man gjerne ikke vurdert. Dette evnet Toptemp å se forbi. De så mitt potensiale og læringsvillighet.

Toptemp har gitt meg en muligheten til å jobbe hos bedrifter som ville ha forkastet søknaden min tidlig i prosessen og har bidratt til mine videre kompetanseutvikling. De har hele tiden jobbet på lag med meg, jobbet for min videre utvikling og ikke minst for fast ansettelse på sikt. Jeg vil ikke nøle et sekund med å anbefale Toptemp til andre jobbsøkere.»

Eirik_ingenior 2

EIRIK KYVIK GULLIKSEN

INGENIØR | AUTOMASJON

«Jeg kom til Toptemp med et vanskelig utgangspunkt, da jeg ikke visste hva jeg ville jobbe med, kun hva jeg IKKE ville jobbe med. Rekrutteringsrådgiveren min var svært flink til å stille de riktige spørsmålene, hvilket resulterte i at jeg fikk en jobb som jeg trives svært godt i.

Det er betryggende å vite at Toptemp har et nettverk av arbeidsgivere som de kan eksponere meg for, at jeg har en personlig kontakt hos Toptemp som kjenner meg og som kan selge meg inn der det kan være vanskelig å få foten innafor døra. Det er tydelig for meg at Toptemp ønsker å fremstå som hjelpsomme og at jeg skal føle meg ivaretatt som en verdifull ressurs.

I tillegg er den gode stemningen hos de ansatte hos Toptemp upåklagelig, og noe jeg alltid setter pris på.»

Kontor / Administrasjonx
Kundeservicex
Innkjøpx
HR / Personalx
Horecax
Ingeniørfagx
Bygg & Anleggx
Elektrofagarbeiderx
Salg og markedsføringx
Lager & Logistikkx
Økonomi & Regnskapx
Lønnx
Bank & Finansx
Forsikringx
IT-Administrasjonx
IT-Utviklingx
IT-Driftx
Subseax
Geosciencex
Lov og rettx
Mekanikerx
Offshorex

Vi fant dessverre ingen stillinger

Dessverre er det foreløpig ingen aktive stillinger

For deg som er mer nysgjerrig

Ingeniør og nysgjerrig på hva som rører seg på arbeidsmarkedet?

Som rekruttering -og bemanningsbyrå har vi det siste året hatt førstehåndserfaring med hvordan arbeidsmarkedet har snudd i arbeidstakers favør. Noen yrkesretninger er og har alltid vært som varmt hvetebrød, men nå skriker virkelig markedet etter ingeniører.

Det fastslår også NITO i sin årlige undersøkelse, hvor de ser på behovet markedet har for...

Les mer

Min første arbeidsdag som maskiningeniør

Det er ikke alltid like lett å vite om arbeidslivet kommer til å by på det du trodde under studiene. Så hvem bedre å spørre enn en som nylig kastet seg ut i det? 27 år gamle Shahzeb Bakhsh jobber i dag som maskiningeniør. Det vil si at han blant annet jobber med alt som er i bevegelse. En design-, produksjon- eller prosessingeniør vil også kunne...

Les mer

Er du usikker på om du bør bytte jobb?

Det er ikke alltid like lett å vite om tiden er inne for å bytte jobb. Er gresset virkelig grønnere på andre siden eller trenger du bare litt hagearbeid der du er?

Dagens arbeidsmarked forandrer seg raskere enn noen gang. Å jobbe på en konkurransedyktig arbeidsplass, som ikke bare holder tjenestene sine relevante, men som også gir deg den faglige...

Les mer