NO

IT

IT

IT

JOBB INNEN IT OG UTVIKLING

Hvordan klinger problemløsning, algoritmer, arkitektur og backend-utvikling i dine ører? Bra? Da har du kommet til rett plass. På denne siden kan du søke på de IT-stillingene som vekker din interesse, lære mer om mulighetene og få innsyn i bransjen fra andre som jobber her. Klar for å knekke jobb-koden? 

Nyeste stillinger

Vi fant dessverre ingen stillinger
Kontor / Administrasjonx
Kundeservicex
Innkjøpx
HR / Personalx
Horecax
Ingeniørfagx
Bygg & Anleggx
Elektrofagarbeiderx
Salg og markedsføringx
Lager & Logistikkx
Økonomi & Regnskapx
Lønnx
Bank & Finansx
Forsikringx
IT-Administrasjonx
IT-Utviklingx
IT-Driftx
Subseax
Geosciencex
Lov og rettx
Mekanikerx
Offshorex

Vi fant dessverre ingen stillinger

Dessverre er det foreløpig ingen aktive stillinger

big image network 3

Hvordan ser mulighetene ut?

I dagens arbeidsmarked kan IT-erfaring – eller kunnskap sette deg på en karrierevei inn i helt andre bransjer. Som markedsfører eller økonom trenger du systemforståelse. På den andre siden av denne mynten må du med IT-fagbrevet i hånden kunne forstå markedet, og hvordan systemene kan maksimere potensialet som ligger der. Det handler om å ha flere bein å stå på – å være hybrid. Les mer om alt en IT-jobb kan by på her.

Digitalisering skaper stadig nye roller og muligheter for deg med IT-kompetanse. Vi er derfor alltid på jakt etter faglig sterke folk som ønsker en jobb innen systemutvikling, integrasjon, applikasjon, koding, drift eller support.

Du kan også få tips og råd til jobbsøkerprosessen som IT-kandidat, faglige diskusjoner og innsikt i arbeidsmarkedet gjennom vår podcast Softskill/Hardskill.

Hvem er du?


Vi ser for oss at du har noen år med relevant erfaring og høyere IT-utdannelse. Du vet hvordan du benytter ulike typer grensesnitt, utvikler systemer, integrerer nye funksjonaliteter og designer brukervennlige løsninger.

Dersom du er helt i starten av karrieren, men har et ønske om å utvikle deg og bygge erfaring innen IT, kan vi hjelpe deg. Vi ansetter til alle typer IT-stillinger, enten det er fast, deltid, til prosjekter eller som konsulent.

Det viktigste for oss er at du har faglig interesse og engasjement, evner å se muligheter, jobber strukturert og er opptatt av å levere kvalitet til avtalt tid.

 

536x460 Network10
patrick_kandidat

Patrick breinvad

IT-analyst | schlumberger

 

«Inntrykket mitt av Toptemp er utrolig bra. Det er ikke den typiske kjedelige “bemanningsbyrå-prosessen", men det er gøyalt, spennende og morsomt. Folkene som jobber i Toptemp er oppdatert på hvordan vi yngre er, vet hvilke forventninger vi har til arbeidslivet, og de setter seg virkelig inn i det og hjelper deg hele veien til jobb. I Toptemp kan du dessuten forvente god oppfølging, hyggelige rådgivere og spennende muligheter.

Etter 1 år i Toptemp har jeg blitt fast ansatt i Schlumberger – et av verdens største oljeserviceselskaper. Der får jeg bryne meg på en rekke ulike utfordringer og utvikle meg faglig. Læringskurven er bratt, og jeg elsker det! Grunnen til at jeg fikk jobben tror jeg er både fordi jeg jobbet hardt for det, men mest av alt fordi Toptemp introduserte meg.»

Stefan arnason

STEFAN ARNASON

SUPPORTKONSULENT

«Det var veldig fint å få hjelp til å komme meg i en relevant jobb. Jeg har fått en fot innenfor hos et av de største IT-selskapene i Norge, jeg har fått sertifisere meg og fått mulighet til å utvikle karrieren min slik jeg ønsker.

Å være ansatt i Toptemp er mye bedre enn jeg trodde. De er veldig raske til å svare om jeg har noen spørsmål, de sørger for at jeg trives og hjelper meg om jeg har et problem på arbeidsplassen.»

Noe du lurer på?

Kine Hagen Kine Hagen Director IT +4795139980
Eivind Svendsen Eivind Svendsen Recruiting & Staffing Consultant +4794198079
Bitten Marie Ektvedt-Thon Bitten Marie Ektvedt-Thon Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4792405199

For deg som er mer nysgjerrig

Alt en IT-jobb kan by på

Digitalisering skaper hele tiden nye roller for deg med IT-kompetanse. I dagens arbeidsmarked kan IT-erfaring – eller kunnskap sette deg på en karrierevei inn i helt andre bransjer. Som markedsfører eller økonom trenger du systemforståelse. På den andre siden av denne mynten må du med IT-fagbrevet i hånden kunne forstå markedet, og hvordan...

Les mer

Hvordan få IT-jobb innenfor drift og support

En IT-jobb kan plassere deg innen en rekke ulike bransjer. Det er likevel mange som kjenner seg igjen i et ønske om å være der de store teknologiske endringene skjer. Men hvordan kommer man seg dit?

Develop

De fleste starter IT-karrieren på 1, 2, og 3 linje support, der du hjelper til med alt fra A (som «har du prøvd å skru av og på maskinen?»)...

Les mer

Ditt springbrett til en jobb innen IT

IT- support er helt avgjørende for enhver vellykket bedrift. En jobb på IT-support vil derfor være en smart vei inn i arbeidslivet og et godt springbrett til din videre karriere innen IT. Med et fagbrev eller bachelor stiller du godt i kampen om denne jobben.Godt faglig påfyll, økt erfaring og bred kompetanse er noen av fordelene med å starte...

Les mer