NO

IT

IT

IT

KLAR FOR NESTE NIVÅ?

Hva tenker du når vi sier IT? Problemløsing? Utvikling? Applikasjoner? System? Drift? Bra, da har du kommet på rett plass.

Hos Toptemp jobber vi som fagspesialister på IT-stillinger. Dette da vi har en brennende interesse for faget, og har egen erfaring å by på. 

Her kan du finne informasjon om bransjen, tips til jobbsøking og en rekke spennende IT-stillinger. Er du klar? Game on. 

kyle-nieber-siMO8TWzLYM-unsplash

Hvordan ser mulighetene ut?

I dagens arbeidsmarked er det kombinasjonen av erfaring, forståelse og kunnskap som bygger muligheter innen IT.

Det er kombinasjonen av hva du kan og hva du kan lære deg som bygger muligheter. I Toptemp kaller vi dette for range- og baseline kunnskap. Enten du er nyutdannet eller vært noen år i gamet så bør du starte med å kartlegge deg selv. Hva kan du, hvor vil du, hva kan du lære deg, er det systemer som likner på hverandre som gjør du kan lære nytt raskere? 
Det handler om å ha flere bein å stå på  – å være hybrid. Les mer om alt en IT-jobb kan by på her.

 

Digitalisering skaper stadig nye roller og muligheter for deg med IT-kompetanse. Vi er derfor alltid på jakt etter faglig sterke folk som ønsker en jobb innen systemutvikling, integrasjon, applikasjon, koding, drift eller support.

 

Har du spørsmål, send oss en mail!

Vil du vite mer? Ta en kikk på linkene under for tips og råd til deg som jobbsøker.

Hvem er du?


Vi ser for oss at du har noen år med relevant erfaring og høyere IT-utdannelse. Du vet hvordan du benytter ulike typer grensesnitt, utvikler systemer, integrerer nye funksjonaliteter og designer brukervennlige løsninger.

Dersom du er helt i starten av karrieren, men har et ønske om å utvikle deg og bygge erfaring innen IT, kan vi hjelpe deg. Vi ansetter til alle typer IT-stillinger, enten det er fast, deltid, til prosjekter eller som konsulent.

Det viktigste for oss er at du har faglig interesse og engasjement, evner å se muligheter, jobber strukturert og er opptatt av å levere kvalitet til avtalt tid.

NetworkIT
Vi fant dessverre ingen stillinger

Møt Toptemp sine IT-nørds

Eivind Svendsen Eivind Svendsen Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4794198079
Bitten Marie Ektvedt-Thon Bitten Marie Ektvedt-Thon Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4792405199

For deg som er mer nysgjerrig

Alt en IT-jobb kan by på

Digitalisering skaper hele tiden nye roller for deg med IT-kompetanse. I dagens arbeidsmarked kan IT-erfaring – eller kunnskap sette deg på en karrierevei inn i helt andre bransjer. Som markedsfører eller økonom trenger du systemforståelse. På den andre siden av denne mynten må du med IT-fagbrevet i hånden kunne forstå markedet, og hvordan...

Les mer

Hvordan få IT-jobb innenfor drift og support

En IT-jobb kan plassere deg innen en rekke ulike bransjer. Det er likevel mange som kjenner seg igjen i et ønske om å være der de store teknologiske endringene skjer. Men hvordan kommer man seg dit?

Develop

De fleste starter IT-karrieren på 1, 2, og 3 linje support, der du hjelper til med alt fra A (som «har du prøvd å skru av og på maskinen?»)...

Les mer

Ditt springbrett til en jobb innen IT

IT- support er helt avgjørende for enhver vellykket bedrift. En jobb på IT-support vil derfor være en smart vei inn i arbeidslivet og et godt springbrett til din videre karriere innen IT. Med et fagbrev eller bachelor stiller du godt i kampen om denne jobben.Godt faglig påfyll, økt erfaring og bred kompetanse er noen av fordelene med å starte...

Les mer