NO

BUSINESS SUPPORT

BUSINESS SUPPORT

BUSINESS SUPPORT

Klar for noe nytt?

Har du et hode for orden og struktur? Skulle du gjerne ha tatt styringen på møteinnkallinger, dokumenthåndtering og innkjøp? Eller kanskje du lengter etter å jobbe kreativt og strategisk? Da er du på rett plass.

Vi jobber med et bredt spekter av stillinger innen noen av landets mest spennende bransjer. Her kan du søke på de stillingene som vekker din interesse, lære mer om mulighetene og få innsyn i hvordan det er å jobbe med oss.

Nyeste stillinger

Vi fant dessverre ingen stillinger
annie-spratt-QckxruozjRg-unsplash-1

Hvordan ser mulighetene ut?

Visste du at vi har matchet mennesker og arbeidsplasser helt siden 1990? Derfor er mulighetene mange hos oss. Vi ser alltid etter faglig flinke, engasjerte og motiverte folk.

Her kan du få muligheter innen kontor og administrasjon, ordrebehandling, markedsføring, kundeservice, office management og mye mer. Med et spennende nettverk innen bransjer som telekom, IT, samferdsel, bygg og anlegg kan vi tilby faglig utvikling, arbeidserfaring og et bredt nordisk nettverk.

Enten du er på jakt etter en fast stilling, ønsker arbeidserfaring eller er nysgjerrig på det å jobbe som konsulent, kan vi hjelpe deg. Klar for en utfordring, men usikker på hvor du vil passe best? Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen.

Rådgiver Business Support

 


Det som er viktig for oss er å legge til rette for det som er viktig for deg. Derfor bruker vi vår ekspertise innen bemanning og rekruttering, kombinert med et fokus på fagkunnskap og lang bransjeerfaring, til å finne den riktige jobben for deg.

Vi i Toptemp er ikke bare rådgivere, vi er dine rådgivere.

 

DETTE ER NINA

 

Recruiting & Staffing Manager

 

 

Nina har jobbet med bemanning og rekruttering i Toptemp helt siden 2012.

 

Med bred erfaring innenfor økonomi, regnskap, HR, kundeservice, i tillegg til stillinger innen telekom, jobber Nina hver dag med å matche kandidater med riktig jobb. Hun trives med å jobbe på tvers av fagområder, se det store bildet og er minst like interessert i mennesket bak CV-en, som i kompetanse og erfaring. Det er sånn hun finner riktig jobb til alle, enten de er nyutdannede eller på ledernivå. 

 

Nina elsker å jobbe med mennesker og er nysgjerrig av natur.

 

 

NINA.TRULSSON@TOPTEMP.NO

 

+4794007305

Nina Trulson

For deg som er mer nysgjerrig

Hvordan vi matcher økonomihodene med riktig arbeidsgiver

Mer enn et tiårs erfaring med å rekruttere og bemanne innen økonomi -og finans, har gjort at vi har sett fagfeltets reise fra ren papir -og arkivlagring, til digitalisering og sky-løsninger. I over et tiår har vi bistått bransjen med å finne de riktige menneskene, matchet økonomi-hoder med drømmejobben og veiledet på begge sider av...

Les mer

7 steg til drømmejobben

Som nyutdannet eller helt i starten av karrieren, er du kanskje usikker på hvordan du skal klatre den berømte karrierestigen. Kanskje har du allerede tanker om hvor du vil og hva du skal, eller kanskje tenker du at veien blir litt til mens du går. Uansett kan det være greit å være bevisst på hva du bør gjøre for å sikre drømmejobben litt lenger...

Les mer