NO

BUSINESS & SUPPORT

BUSINESS & SUPPORT

BUSINESS & SUPPORT

FINN DIN KONTORJOBB

Har du et hode for orden og struktur? Skulle du gjerne ha tatt styringen på møteinnkallinger, dokumenthåndtering og innkjøp? Eller kanskje du lengter etter å jobbe kreativt og strategisk? Da er du på rett plass. Vi jobber med et bredt spekter av stillinger innen noen av landets mest spennende bransjer. Her kan du søke på de stillingene som vekker din interesse, lære mer om mulighetene og få innsyn i hvordan det er å jobbe med oss.

Nyeste stillinger

Vi fant dessverre ingen stillinger
Kontor / Administrasjonx
Kundeservicex
Innkjøpx
HR / Personalx
Horecax
Ingeniørfagx
Bygg & Anleggx
Elektrofagarbeiderx
Salg og markedsføringx
Lager & Logistikkx
Økonomi & Regnskapx
Lønnx
Bank & Finansx
Forsikringx
IT-Administrasjonx
IT-Utviklingx
IT-Driftx
Subseax
Geosciencex
Lov og rettx
Mekanikerx
Offshorex

Vi fant dessverre ingen stillinger

Dessverre er det foreløpig ingen aktive stillinger

Large 948x860 Engineer tegning PC2

Hvordan ser mulighetene ut?

Visste du at vi har matchet mennesker og arbeidsplasser helt siden 1990? Derfor er mulighetene mange hos oss. Vi ser alltid etter faglig flinke, engasjerte og motiverte folk.

Her kan du få muligheter innen kontor og administrasjon, ordrebehandling, markedsføring, kundeservice, office management og mye mer. Med et spennende nettverk innen bransjer som telekom, IT, samferdsel, bygg og anlegg kan vi tilby faglig utvikling, arbeidserfaring og et bredt nordisk nettverk.

Enten du er på jakt etter en fast stilling, ønsker arbeidserfaring eller er nysgjerrig på det å jobbe som konsulent, kan vi hjelpe deg. Klar for en utfordring, men usikker på hvor du vil passe best? Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen.

Ansatt 15

TAMARA MUSAEVA

VIKAR | KOMMUNEFORLAGET

 

«Det beste med Toptemp er at det gir meg fleksibilitet til å selv velge de jobbene jeg er interessert i. Gjennom mange forskjellige vikariater har jeg fått verdifull arbeidserfaring, lært meg mange ulike systemer og blitt kjent med mange nye mennesker. Jeg har opplevd Toptemp som seriøs og profesjonell, og jeg har fått både god informasjon og gode tilbakemeldinger underveis.

Jeg anbefaler alle jobbsøkere å ta kontakt med Toptemp. Om du søker på en konkret stilling, men ikke får stillingen, er sjansen stor for at de kontakter deg om andre relevante stillinger.»

Ansatt 8

Annprincess johnson koffa

Prosjektleder | ice

 

'"Når du jobber hos Toptemp så har du din egen dedikerte heiagjeng, som sørger for at du ikke bare kommer ut i arbeidslivet, men at det er 100% match. Ikke bare for arbeidsgiver, men også for deg som ansatt.

Det er utrolig fint og betryggende å vite at uansett hva som skjer i arbeidslivet, så er Toptemp med deg på veien."

spør hvis det er noe du lurer på

Elisabeth Spilling Elisabeth Spilling Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4791196623
Camilla Andreassen Camilla Andreassen Recruiting & Staffing Assistant +4745737808
Amanda Vefald Amanda Vefald Recruiting & Staffing Consultant +4799410645

For deg som er mer nysgjerrig

Hvordan vi matcher økonomihodene med riktig arbeidsgiver

Mer enn et tiårs erfaring med å rekruttere og bemanne innen økonomi -og finans, har gjort at vi har sett fagfeltets reise fra ren papir -og arkivlagring, til digitalisering og sky-løsninger. I over et tiår har vi bistått bransjen med å finne de riktige menneskene, matchet økonomi-hoder med drømmejobben og veiledet på begge sider av...

Les mer

7 steg til drømmejobben

Som nyutdannet eller helt i starten av karrieren, er du kanskje usikker på hvordan du skal klatre den berømte karrierestigen. Kanskje har du allerede tanker om hvor du vil og hva du skal, eller kanskje tenker du at veien blir litt til mens du går. Uansett kan det være greit å være bevisst på hva du bør gjøre for å sikre drømmejobben litt lenger...

Les mer