NO

HEI, SERVICEMENNESKE!

Jobb som bartender, kokk eller servitør?

Vi søker sprudlende, entusiastiske, service-innstilte, og dyktige mennesker til kjøkken, restauranter, hotell og utesteder over hele landet. Ta en titt på våre ledige stillinger og søk på drømmejobben.

Hos oss er det kun muligheter! Og humor. Mye humor.

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
hospitality bilder-23

What's cooking good looking?

Vi i Toptemp Hospitality er spesialister på bemanning innen horeca og jobber målrettet for en forutsigbar, kvalitetssikker og fremtidsrettet arbeidshverdag for våre kandidater. Hos oss står mennesket i fokus. Det betyr at vi ikke bare ser på erfaring og utdannelse, men på deg som person. Ditt potensiale, din personlighet og din drive. 

Om du ønsker å jobbe som servitør, kelner, catering-sjef, sjenkeansvarlig eller sous chef bestemmer du selv. Det viktige for oss er at du takler arbeidsdager med høyt tempo, at du klarer å omstille deg raskt, og at du kommuniserer godt på engelsk i tillegg til et av de skandinaviske språkene. Du må være over 20 år, og gjerne ha fagbrev, kunnskap om mat og vin eller annen relevant erfaring.

Det beste må deg må være din uslåelige serviceinnstilling og fantastiske utstråling. Du møter alltid kunder eller kollegaer med et smil om munnen, og tilnærmer deg oppgaver på et profesjonelt og engasjert nivå. Som oss elsker du å jobbe med mennesker og det synes godt. 

Om du digger det fleksible liv, med late morgener og solrike dager i parken, eller trenger litt ekstra cash i kassa ved siden av studiene – ja da er jo våre stillinger perfekt for deg. Her får du nemlig mulighet til å jobbe mye kveld, og/eller helger. 

HubSpot Video

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

 

HVORDAN ER DET Å JOBBE HOS OSS?


"Nå har jeg jobbet for Toptemp i ca 1 år og jeg har hatt stor glede av utviklingen min. Når jeg begynte hadde jeg ganske lite erfaring, men i dag føler jeg at jeg har lært og vokst masse på arbeidserfaringene jeg har fått. Teamet som har ansvar for meg har alltid vært opptatt av meg og hvordan jeg har det, og jeg opplever at jeg blir sett og hørt når det har vært ting jeg har lurt på.

Tanta mi har blant annet fått fast jobb som følge av Toptemp-oppdrag, så jeg ser på det som perfekt måte å få inn arbeidserfaring og bygge opp karriere ved siden av studier eller i friår. Jeg vil anbefale venner og kjente til å søke Toptemp også! Det er en veldig kul gjeng å jobbe med." - Tatjana Giagourtas, Servitør

HVORFOR VALGTE DU TOPTEMP SOM DIN ARBEIDSGIVER?


"Jeg fant Toptemp online og har jobbet her i rundt 6 måneder. Jeg er en familiefar og trengte oppdrag tilpasset min hverdag, Toptemp har vært veldig imøtekommende for mine behov og vi har hele veien hatt en god dialog.

Jeg har jobbet for mange forskjellige vikarbyrå, men jeg liker veldig godt hvordan jeg blir ivaretatt av mine kontakter i Toptemp. Jeg vil anbefale alle som vil ha jobb som kokk å søke hos Toptemp. Jeg føler at mine talenter blir god anvendt og at jeg har gode muligheter til å videreutvikle min egen karriere." - Martin Conradi, Kokk

HVILKE MÅL HAR DU I JOBBEN HOS TOPTEMP?

 

"Jeg prøver å samle all erfaring jeg kan få. Jeg ser at kjøkkenet fungerer så forskjellig på de ulike plassene, så det å variere arbeidsplass gir meg mye god erfaring. 

Gjennom Toptemp får jeg prøvd meg på forskjellige ting, samtidig som jeg får godt betalt! Jeg har også et godt forhold til min rådgiver, Daniel, som jeg alltid kan snakke med hvis det er et problem og som er flink til å finne de riktige jobbene for meg." - Almira Garcia, Kokk

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

fursetgruppen
nordic-choice-hotels-comfort-quality-clarion-vector-logo
gastro-logo2

KONTAKTPERSONER - HOSPITALITY

Mathias Paul Mathias Paul Director Hospitality +4740491150
Magdalena Johansson Magdalena Johansson Sr. Recruiting & Staffing Consultant +45656456
Ellen Damberg Ellen Damberg Recruiting & Staffing Consultant +4791869025
Daniel Per Ivars Daniel Per Ivars Recruiting & Staffing Manager +4745737037
Nora Eliassen Nora Eliassen Recruiting & Staffing Consultant +4746628868
Maria Smith-Sivertsen Maria Smith-Sivertsen Recruiting & Staffing Assistant +4745417918

Ofte stilte spørsmål

Hva slags vakter kan jeg jobbe på?

Hos oss kan du jobbe tidlig eller sent, du bestemmer hva som passer for deg.

Se svar Lukk

Hvor er det man jobber?

Du kan jobbe med frokost, lunsj eller middagsvakter på hoteller, kurs -og
konferanse, barer eller kiosker, eller A la Carte. Du kan jobbe på konserter,
fotballkamper, event og banketter. Der det serveres eller kokkeleres, der kan
du være!

Se svar Lukk

Er det fast arbeid?

Hos oss blir du fast ansatt. Vi tilbyr både faste- og fleksible arbeidstider med
ulike stillingsprosenter ut ifra hva som passer for deg. Ved rekruttering til fast
stilling blir du fast ansatt hos kunden.

Se svar Lukk

Hva kan jeg forvente sosialt?

Vi er opptatt av å ha et godt og sosialt arbeidsmiljø. Du blir godt integrert i et
team bestående av mange forskjellige folk.

Se svar Lukk

Må jeg reise langt?

Vi har ulike oppdrag i Oslo og omegn hvor man kan benytte seg av kollektiv
tilbudet for Oslo og Viken. Du vil få tilbud å jobbe ulike steder, men du
bestemmer hvor langt du ønsker å reise.

Se svar Lukk

Hvordan fungerer det å jobbe i Toptemp?

Du vil få tilbud om vakter ut ifra dine forutsetninger. Din konsulent vil følge
deg opp regelmessig slik at du føler deg trygg og vet hva som forventes av
deg. Du bestemmer selv når og hvor mye du vil jobbe.

Se svar Lukk

Nyttig lesestoff

Si hei til Hospitality-gjengen

Service-bransjen består av så mangt, men fellesnevneren er flinke folk som klarer å ta i et tak. Dette er de folka som elsker mennesker og som vet verdien av det smilet de tar med seg inn i jobben de gjør. Hospitality jobber hver dag med å plassere service-minded folk som deg, som trenger en ...

Les mer

Å jobbe som kokk

Hospitality-gjengen i Toptemp jobber hver dag med fantastiske mennesker fra ulike walks of life, hvor fellesnevneren er en entusiasme for service. Her får de prøvd seg på forskjellige arbeidsplasser og ulike sider av serviceyrket, og på den måten skaffet seg arbeidserfaring og bygget CV raskt!

Les mer

Å jobbe som servitør

Hvis du elsker service, er Toptemp Hospitality the place to be. Her får du muligheten til å opparbeide deg mye god erfaring og kunnskap om mat og drikke, blant annet som kokk, servitør eller bartender. Og en av de som bruker denne muligheten, er 38 år gamle Mohamed Ali.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.