Kokk, servitør eller bartender?

Vi søker sprudlende, entusiastiske, service-innstilte, fagflinke mennesker til kjøkken, restauranter, hotell og utesteder over hele landet. Ta en titt på våre ledige stillinger og søk på drømmejobben. Hos oss er det kun muligheter! Og humor. Mye humor.

Spennende arbeidsplasser

Legg inn en åpen søknad

Er du interessert i en jobb innenfor hotell, cafe, restaurant, catering eller bar? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - last opp din CV og du er muligens ett skritt nærmere drømmejobben. 

Åpen søknad

What´s cooking, good looking?

Vi i Toptemp Hospitality er spesialister på bemanning innen horeca og jobber målrettet for en forutsigbar, kvalitetssikker og fremtidsrettet arbeidshverdag for våre kandidater. Hos oss står mennesket i fokus. Det betyr at vi ikke bare ser på erfaring og utdannelse, men på deg som person. Ditt potensiale, din personlighet og din drive. 

Om du ønsker å jobbe som servitør, kelner, catering-sjef, sjenkeansvarlig eller sous chef bestemmer du selv. Det viktige for oss er at du takler arbeidsdager med høyt tempo, at du klarer å omstille deg raskt, og at du kommuniserer godt på engelsk i tillegg til et av de skandinaviske språkene. Du må være over 20 år, og gjerne ha fagbrev, kunnskap om mat og vin eller annen relevant erfaring.

Det beste må deg må være din uslåelige serviceinnstilling og fantastiske utstråling. Du møter alltid kunder eller kollegaer med et smil om munnen, og tilnærmer deg oppgaver på et profesjonelt og engasjert nivå. Som oss elsker du å jobbe med mennesker og det synes godt. 

Om du digger det fleksible liv, med late morgener og solrike dager i parken, eller trenger litt ekstra cash i kassa ved siden av studiene – ja da er jo våre stillinger perfekt for deg. Her får du nemlig mulighet til å jobbe mye kveld, og/eller helger. 

 

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke