TopTemp

Er du den rette for oss?

ice er verdens beste arbeidsplass!


Ok, kanskje litt subjektivt, men i 2018 ble vi faktisk kåret til Norges 8.beste arbeidsplass i kategorien 200-499 ansatte. DET er vi stolte av. At vi rangeres så høyt på listen tror vi skyldes at vi har en åpen, ærlig og herlig tilnærming til både kolleger og arbeidsoppgaver. Vi er en unik og annerledes mobiloperatør, med den aller beste kompetansen. Hver ansatt er en unik del av det som utgjør selve kjernen i bedriften. Nemlig vårt DNA. Vi er ikke bare faglig dyktige folk. Vi er hyggelige, engasjerte, ambisiøse, tillitsfulle og positive. Vi har glimt i øyet, høyt engasjement og vi heier hverandre frem. Sammen er vi klart best!


Dessuten har vi Norges desidert feteste kontor, Activity Based Working, frukt hver dag klokken 10, snacks/minilunsj hver dag kl 14, kreativt rom med alt fra sjakkbrett til Fortnite på PS4 til en rekke VR-spill, fantastisk takterrasse, Nydalens beste kaffe(maskin), trening i arbeidstiden, treningsavtale med Sats Elixia, helseforsikringer og en rekke andre ansattgoder. 


Vi vet. Det høres for godt ut til å være sant. Men det ER faktisk så awesome som det høres ut som.

 

And speaking of awesome.


Vi trenger en som deg! En awesome selvgående og beslutningsdyktig person med høy arbeidskapasitet og episk arbeidsmoral. Du kommuniserer enkelt med ulike type mennesker og er en racer på ditt fagfelt. 


Vi elsker hyggelige, engasjerte, ambisiøse, tillitsfulle og positive mennesker som deg. Så hva venter du på? Sjekk ut våre ledige stillinger og bli med på laget du og!

Jobb i ICE


APP-UTVIKLER
Som utvikler på app-teamet vårt vil du få en sentral rolle i å videreutvikle appene våre med nye features og vedlikeholde eksisterende funksjonalitet. Du vil også kunne ta en aktiv rolle i produktutviklingsarbeidet gjennom å delta i design sprints, innsiktsarbeid og lignende.
SØK PÅ STILLINGENINTERAKSJONSDESIGNER
Som erfaren interaksjonsdesigner er du vant med å lede brukerorienterte designprosesser hvor du involverer reelle brukere aktivt i alle faser. Hvilke verktøy du liker best er opp til deg, men vi går ut fra at du er godt kjent med verktøy for skissing og prototyping som f.eks. Sketch, Adobe XD eller liknende. 
SØK PÅ STILLINGENBACKEND-UTVIKLER
Som backend-utvikler i ice vil du inngå i et team som utvikler, forvalter og kontinuerlige forbedrer ice sin API-portefølje i tett samarbeid med arkitekter, produkteiere og testere. Porteføljen dekker et bredt spekter av forretningskritiske løsninger som ordrebehandling, logistikk og produktkonfigurasjon.
SØK PÅ STILLINGEN


FULLSTACK-UTVIKLER
Som fullstack-utvikler i ice vil du jobbe med utvikling i et av våre team som jobber med portaler og løsninger innenfor områdene selvbetjening, salg og kundeservice. Du vil delta både i større prosjekter og videreutvikling av eksisterende applikasjoner. 
SØK PÅ STILLINGEN

 


SERVICE MONITORING OPERATOR
Som Service Monitoring-operatør vil du bidra til å sikre kvalitet og stabilitet i Ice sin tjenesteproduksjon. Stillingen har rotasjon, hvor både dag-, kveld- og nattskift inngår.
SØK PÅ STILLINGEN: 

Dette er oss.

Gjennom ti år har ice levert unik arealdekning med vår mobile bredbåndstjeneste. I juni 2015 lanserte vi også mobiltelefoni, og ble en fullverdig mobiloperatør i både privat- og bedriftsmarkedet.


I tillegg til å ta markedsandeler i historisk fart med våre mobilabonnement, bygger vi også Norges tredje mobilnett. Et smartere og annerledes mobilnett, hvor optimal kombinasjon av nyskapende teknologi, dekning, hastighet og kapasitet gjør det mulig for oss å tilby kundene våre nye og innovative løsninger.

Vi har allerede bygget egen 4G-dekning i de største byene i Norge, og fortsetter utbyggingen i året som kommer. Målet er 80% populasjonsdekning innen 2018. I områder hvor vi ikke har egen ice dekning vil vi fortsette å tilby kundene dekning i Telia sitt nettverk, slik vi gjør i dag.

230
ANSATTE
500000
MOBILKUNDER
1
FETE KONTORER
230
LIVSNYTERE

Kontorene

Her finner du oss.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke