NO

JOBB SOM KOKK, SERVITØR ELLER BARTENDER

25. Oct

Si hei til Hospitality-gjengen i Toptemp!

Service-bransjen består av så mangt, men fellesnevneren er flinke folk som klarer å ta i et tak. Dette er de folka som elsker mennesker og som vet verdien av det smilet de tar med seg inn i jobben de gjør. Hospitality jobber hver dag med å plassere service-innstilte folk som trenger en fleksibel hverdag, i de morsomme jobbene som gir verdifull arbeidserfaring.

Som ansatt i Toptemp Hospitality får du muligheten til å jobbe med alt fra servering, kokkelering, som kelner eller bartender, til catering-sjef, sous-chef eller sjenkeansvarlig. Med noe erfaring i bagasjen, og de personlige egenskapene som gjør deg god på service, kommer du lang vei. Om du i tillegg har fagbrev eller god kunnskap om mat og drikke, er det et pluss i margen.

Det er ikke alle som vet hva man kan forvente eller kreve i en servicejobb, spesielt hvis du i tillegg er fersk på arbeidsmarkedet. Da er det godt å ha en rådgiver som kan bransjen, lovene og reglene, som er på ditt lag og som jobber for deg og dine rettigheter. Rekrutteringsrådgiverne hos Hospitality har en viktig ledetråd de følger gjennom arbeidshverdagen, nemlig den omsorgen de har for sine ansatte. Etter å selv ha jobbet flere år i bransjen, vet de hva som er viktig for deg.

Rekrutteringsrådgiver Ellen Damberg jobbet lenge som servitør og daglig leder i Furusetgruppen, som i dag er en av Hospitality sine kunder. Med flere års erfaring fra kantine og rekruttering, er Magdalena den perfekte rådgiveren til å matche deg med riktig kantinedrift. Og Mathias Paul har selv erfaringen som kokk som gjør at han vet når det koker på kjøkkenet.

Det er nettopp dette som gjør at denne gjengen skiller seg ut. Som servitør ute på oppdrag via Toptemp Hospitality, vil du bli fulgt opp av din personlige rekrutteringsrådgiver som vil sørge for at du blir behandlet bra, trives med de oppgavene du har og ikke minst forsørge at vilkårene dine er de samme som for de som er direkte ansatt der du er på oppdrag.

Selv om mange velger Hospitality for den varierte og fleksible hverdagen, som enkelt kan kombineres med blant annet studier, er det også rom for å utvikle en mer langsiktig karrierevei. Her får man jobbet på ulike prosjekter og bygget seg arbeidserfaring fort, og på denne måten bli attraktiv for arbeidsgivere.

Dersom du er en kokk med et fagbrev på hånda, vil rekrutteringsrådgiverne kunne koble deg med prosjektene som kan koke frem den karrieren du ønsker deg. Som servitør vil du få prøvd deg på alt bransjen har å by på, og som bartender kan du ende opp med å bli barsjef på kort tid. Alt avhenger av deg og ditt engasjement for jobben du gjør.

Nysgjerrig på hvilke stillinger som finnes innen service og hospitality? Ta en titt her

 

Toptemp Hospitality