NO

ELEKTRIKER I OSLO

28. Sep

Osloguiden for elektrikere

Vurderer du å jobbe i Oslo? Å jobbe i Oslo som elektriker kan koble deg på en strøm av muligheter for å bygge karriere. Ikke bare byr hovedstaden på uteliv, aktiviteter og nærhet til naturen. Det er her du kommer når mulighetene føles for små der du er. Her får du utviklet deg i rollen som elektriker, og bygget CV ved å jobbe på ulike prosjekter innen installasjon, bygg og service. Oslo-prosjektene kan derfor være startskuddet som setter deg på rett kurs mot den jobben du vil ha.

I Oslo får du fleksibilitet i hverdagen og muligheten til å arbeide selvstendig. Du bestemmer selv hva du vil jobbe med, når du vil jobbe og hvor. I denne bransjen finnes det alltid jobb dersom du er åpen og motivert. Rekrutteringsrådgiverne i Toptemp er derfor også alltid på jakt etter ditt neste prosjekt, før du er ferdig med det forrige.

Ved å bruke et bemanningsbyrå får du en konsulent som jobber for deg. Vi sikrer at du lykkes ved å hjelpe deg med bosted, arbeidsklær og de verktøyene du trenger – i tillegg til en garantilønn ut ifra den stillingsprosenten som passer for deg. Det er ikke alltid like lett å vite hva man kan forvente med en prosjektbasert jobb. Derfor er det viktig for oss å gi god oppfølging og trygge rammer, og sikre dine rettigheter og interesser.

 

Hvorfor Oslo?

Det kan føles stort å flytte til en storby for å jobbe på prosjektbasis. Derfor tilrettelegger vi med gratis bolig der du får kontakt med andre elektrikere som selv jobber på prosjekt. Dette er en praktisk bo-ordning som gjør det lettere å bli koblet på et nettverk. Og for å gjøre det enda litt lettere har vi samlet en liste over ting du kan gjøre i byen:

1. konsertbyen

Oslo er den byen i Europa der det spilles flest konserter. Her reker det jevnlig inn store artister til Spektrum, Telenor Arena eller Rockefeller, og hver uke spilles det mindre konserter overalt i byen.

Man kan blant annet se Frank Znort Quartet spille på Blå langs Akerselva alle søndager i året!

2. utelivet

I Torggata finner du en av byens beste utelivscener. Alt fra ukompliserte, brune barer som Cacadou, til dansegulv på Youngs og Kulturhuset. Du kan spille flipper -og arkadespill på Tilt, eller dart på nyere Oche.

Du finner også Oslo Bowling i samme bygg som Oslo Street Food, hvor du kan ta deg en avslappende matbit mellom slaga.

3. Sport og aktiviteter

I hovedstaden finner du et godt aktivitets -og treningstilbud. Her har du treningssentre overalt, tennisbaner, squash og- volleyballsaler. Dersom du liker klatring, har du flere alternativer. Du kan klarte med en venn i sentrum på Oslo Mikrobuldreri eller støte på andre ivrige klatrere i Klatreparken.

På vinterstid er Tryvann alltid populært for ski, slalåm og aking, men dersom vinteren blir for kald er trampolinesentere et sted å få opp varmen. På sommeren trenger ikke fritiden bare bestå av late dager på stranda, men minigolf midt i sentrum, frisbeegolf på Ekeberg og padling langs Akerselva. Ønsker du å vite mer om hvilke aktiviteter du kan finne i Oslo, besøk Aktiv i Oslo.

4. Friluftsliv

I byen finner du også fine natur -og turområder. En kort busstur fra sentrum ligger Bygdøy, en halvøy med fine turveier langs vannet. Her finner du blant annet populære museer som Norsk Maritimt museum, Kon Tiki Museet og Frammuseet. En kombinasjon av natur og kunst finner du flere steder. Vigelandsparken og Ekebergparken er perfekt for deg som ønsker å se på kjente statuer som Sinnataggen og Monolitten langs flotte turstier. Og dersom man savner en tur i skog og mark er Nordmarka et godt alternativ. Her kan du gå forbi innsjøen Øyungen til toppen av Mellomkollen hvor du får fin utsikt over hele byen og marka.

Det er med andre ord ingen grunn til å kjede seg i denne byen!

 

Mer nysgjerrig på hva som skjer i Oslo? Få en oppdatert oversikt over flere aktiviteter og begivenheter hos Visit Oslo sin Osloguide.

Toptemp Energy hannah.dalen@toptemp.no