NO

ELEKTRIKER I OSLO

28. Sep

Osloguiden for elektrikere

Vurderer du å jobbe i Oslo? No surprise there! Å jobbe i Oslo som elektriker kan koble deg på en strøm av muligheter for å bygge karriere. Ikke bare byr hovedstaden på et gnistrende uteliv, flust av aktiviteter og nærhet til naturen. Det er her du kommer når mulighetene føles for små der du er. Her får du utviklet deg i rollen som elektriker og bygget CV ved å jobbe på ulike prosjekter innen installasjon, bygg og service. Oslo-prosjektene kan derfor være startskuddet som setter deg på rett kurs mot den jobben du vil ha!

I Oslo får du fleksibilitet i hverdagen og muligheten til å arbeide selvstendig. Du bestemmer selv hva du vil jobbe med, når du vil jobbe og hvor. Marthe Fuglesang er bemanningsrådgiver hos Toptemp Elektro og jobber aktivt hver dag med å støtte og veilede sine kandidater på prosjekter.

Jeg får ofte spørsmål om hva som skjer når et prosjekt er ferdig. I vår bransje finnes det alltid jobb dersom du er åpen og motivert. Derfor vil jeg være i gang med å finne ditt neste prosjekt før du er ferdig med det forrige. I tillegg får du fast ansettelse hos oss der vi setter en garantilønn ut ifra en stillingsprosent som passer for deg. På den måten kan du føle deg trygg.

Ved å bruke et bemanningsbyrå får du også en konsulent som jobber for deg. De sikrer at du lykkes ved å hjelpe deg med bosted, arbeidsklær og de verktøyene du trenger.

Ikke alle vet hva de kan forvente i en prosjektjobb. For oss er det derfor veldig viktig å gi god oppfølging og trygge rammer. Som konsulent vil vi alltid jobbe for å sikre dine rettigheter og interesser, til og med de du ikke visste at du hadde.

Med sånne konsulenter på laget er det jaggu ikke dumt å velge et bemanningsbyrå. Toptemp Elektro tilrettelegger for karrieremuligheter ved å tilby deg jobb i ulike deler av bransjen. De har lang erfaring og et solid nettverk som gir deg et hav av muligheter. Og ikke minst; de kjenner deg!

Hvorfor Oslo?

Det kan føles stort å flytte til en storby for å jobbe på prosjektbasis. Derfor sørger Toptemp for å legge alt til rette for deg. Du kan bo gratis i boliger der du får kontakt med andre elektrikere som selv jobber på prosjekt. Dette er en praktisk bo ordning som gjør det lettere å bli koblet på et nettverk. I byen med nesten 700 000 innbyggere kan du altså banke på døra til naboen og grab life by the balls! Og for å gjøre det enda litt lettere har vi til og med samlet en liste over ting du kan gjøre:

1. Blåmandag, hva med konsert?


Dette kan du forståvidt gjøre alle andre dager i uka også. For Oslo er faktisk den byen i Europa der det spilles flest konserter! Her reker det jevnlig inn store artister til Spektrum, Telenor Arena eller Rockefeller, og hver uke spilles det mindre konserter overalt i byen. Man kan blant annet se Frank Znort Quartet spille på Blå langs Akerselva alle søndager i året!

2. All dressed up, but nowhere to go?


Neppe et problem her. I Torggata finner du en av byens beste utelivscener. Alt fra ukompliserte, brune barer som Cacadou til dansegulv på Youngs og Kulturhuset. Du kan spille flipper -og arkadespill på legendestedet Tilt, eller dart på nyere Oche. Og dersom spilleren i deg får full tenning finner du også Oslo Bowling i samme bygg som Oslo Street Food, hvor du kan ta deg en avslappende matbit mellom slaga.

3. Sporty type?


Null stress. I hovedstaden tør vi nesten å påstå at du finner et uslåelig aktivitets -og treningstilbud. Her har du treningssentre overalt, tennisbaner, squash og- volleyballsaler. Dersom klatring gir deg gnisten, er buldresentere noe for deg. Her kan du leke deg oppover veggen på Oslo Mikrobuldreri med en venn eller støte på andre ivrige klatrere i Klatreparken.

På vinterstid er Tryvann alltid populært for ski, slalåm og aking, men dersom vinteren blir for kald er trampolinesentere et sprettent sted å få opp varmen. På sommeren trenger ikke fritiden bare bestå av late dager på stranda, men minigolf midt i sentrum, frisbeegolf på Ekeberg og padling langs Akerselva. Ønsker du å vite mer om hvilke aktiviteter du kan finne i Oslo, besøk: Aktiv i Oslo

4. Vi har ikke glemt deg, Lars Monsen!


I Oslo finner du også fine natur -og turområder. En kort busstur fra sentrum ligger Bygdøy, en halvøy med fine turveier langs vannet. Her finner du blant annet populære museer som Norsk Maritimt museum, Kon Tiki Museet og Frammuseet. En kombo av natur og kunst finner du flere steder. Vigelandsparken og Ekebergparken er perfekt for deg som ønsker å titte på kjente statuer som Sinnataggen og Monolitten langs fine turstier. Og dersom man savner en tur i skog og mark er Nordmarka where it´s at. Her kan du gå forbi innsjøen Øyungen til toppen av Mellomkollen hvor du får fin utsikt over hele byen og marka.

Det er med andre ord ingen grunn til å kjede seg i denne byen!

Mer nysgjerrig på hva som skjer i Oslo? Få en oppdatert oversikt over flere aktiviteter og begivenheter hos: Visit Oslo sin Osloguide

Toptemp Elektro