NO

JOBB I ENERGISEKTOREN

22. Aug

Vi hjelper deg å bygge karriere

Som en av de mer dynamiske sektorene i dagens norske økonomi er det et voksende behov for kvalifisert arbeidskraft i energiindustrien. Heldigvis er dette også en attraktiv bransje der faglig sterke elektrikere, mekanikere, automatikere, ingeniører og mange fler, ønsker å jobbe.

Likevel, når industrien er så stor, er aktørene som opererer her også mange. Det kan gjøre det komplisert å manøvrere arbeidsmarkedet for deg som ønsker å bygge karriere. Du lurer kanskje på hvilke prosjekter som er riktig for deg? Hvilke steg du burde ta for å komme deg dit du vil? Hva du kan forvente av lønn og betingelser? Og hva skjer hvis et prosjekt avsluttes?

Når bransjen er vanskelig å manøvrere er det lurt å ha en samarbeidspartner med på laget. Som rekruttering -og bemanningsbyrå kjenner vi industrien, og har peiling på dette med å bane ut karrierevei. Du får derfor en lagkamerat som kan koble deg på de riktige mulighetene. Toptemp fungerer som en fasilitator mellom jobbsøkere og arbeidslivet, men vi er også arbeidsgiver for en rekke fagfolk som jobber på prosjekter, slik det ofte er i energiindustrien. Vi sikrer trygge betingelser, mens du som fagperson får jobbet på de prosjektene du ønsker. Det er noen av fordelene, men finnes det flere? 

Fast ansettelse

Alle våre ansatte får 100 % fast ansettelse. Som en aktør som sitter tett på flere av kundene og prosjektene i sektoren, som har kontrakter med flere av de store aktørene i bransjen, skaper vi stabilitet for deg som ansatt – rett og slett fordi vi har flere bein å stå på. Vårt mål er derfor å matche din profil med riktig prosjekt.

En trygg arbeidsgiver

Vi er stolte av å være en trygg og seriøs arbeidsgiver, som tar både nåsituasjonen og fremtiden til våre ansatte på alvor. Et trygt og godt arbeidsforhold handler både om prosessene og systemene vi bruker, men også om hvordan alle som jobber hos oss trives og opplever mulighetene for utvikling. Med karriererådgivning og kompetanseheving som et stort satsningsområde, lanserte vi i år et kompetanseprogram for våre ansatte som skal tilby relevante sertifiseringer og kursing. Ved å fylle på med kompetansen du trenger, og velge de riktige prosjektene for deg, vil vi kunne hjelpe deg dit du vil.

Og den jobben vi legger i å sikre trygge arbeidsforhold speiles blant annet i kvalitetsstempelet som er RA-sertifiseringen vår. Med en ISO- og RA-sertifisering revideres vi én gang i året for å sikre at vi har gode ansettelsesprosesser og oppfølging av våre ansatte, i tillegg til gode prosesser for lønnsutbetaling og dokumentasjoner. Alt dette er bakt inn i vårt system. Les mer om hva det vil si å være en revidert arbeidsgiver her: https://www.nhosh.no/bransjer/bemanning-og-rekruttering/revidert-arbeidsgiver-hoved/

Gode betingelser og fleksibilitet

Vi har tariffavtale med El og It. Du vil derfor alltid få gode lønnsordninger og betingelser på det nivået du kan forvente av bransjen. Og dersom du er en av de som verdsetter fritid og fleksibilitet, er det nettopp det du får med 2 uker på jobb og 3 uker rotasjonsfri.

Er du interessert i en karriere innenfor energisektoren? Les mer om mulighetene her.

Toptemp Energy hannah.dalen@toptemp.no