Hvem er vi?

I snart 30 år har vi matchet kandidater og virksomheter. Suksessfaktoren tror vi skyldes vårt ufravikelige krav om kompetanse og vår evne til å følge opp både kunder og medarbeidere, samt vår motiverte, entusiastiske og imøtekommende tilnærming. Et samarbeid med oss skal være givende for alle parter!

VI ÅPNER DØREN

VI HJELPER DEG.

Visste du at vi er et av landets største rekrutterings- og bemanningsbyråer? Dette er vi selvfølgelig stolte av, fordi det betyr at vi hvert år hjelper tusenvis av mennesker. Vi har et bredt spekter av jobber innenfor de fleste fagområder. Vi jobber med alt fra ingeniører, IT, elektrikere og andre tekniske stillinger, til økonomi, finans, regnskap, for ikke å snakke om markedsføring og kommunikasjon, eller kundeservice, hotell, restaurant og catering. Les mer om våre fagområder her.

VIKARIAT.

Fordelen med et vikariat eller prosjektrettet arbeid er ikke bare at det er fleksibelt, enten for deg som arbeidstaker eller deg som arbeidsgiver. Et vikariat gir fleksibilitet i perioder med svingninger i markedet, eller det gir fleksibiltet til å utforske ulike bransjer, utvide fagkompetanse eller skaffe tiltrengt erfaring. Et vikariat er ofte et godt springbrett, enten du søker arbeidskraft eller søker nye muligheter.

REKRUTTERING.

Om vikariat ikke passer deg eller din bedrift, blir du kanskje glad for å høre at vi også rekrutterer til en rekke ulike faste stillinger i et bredt spekter av fagområder. Med hjelp fra oss finner vi en perfekt match for både arbeidstaker og arbeidsgiver. 

HVORFOR VELGE OSS?

Vi som jobber i Toptemp elsker å jobbe med og for mennesker. Hver dag får vi lov til å snakke med og interagere med herlige, interessante og sterke mennesker. Mennesker med drømmer, ambisjoner og mål. 

Vi er ikke bare rådgivere, vi er DINE rådgivere. Vi ser og anerkjenner faglige kompetanse og erfaring, men vektlegger samtidig drive, passion, nysgjerrighet og engasjement.

Sammen åpner vi døren, for deg som bedrift eller deg som arbeidssøker.

OSLO – LILLESTRØM - VESTFOLDKRISTIANSANDBERGEN - STAVANGER

38
Talentjegere
3
Markedsføringshelter
25
Bransjespesialister

Her finner du oss.

Vi har spennende stillinger hos virksomheter over hele landet. Trykk på din nærmeste lokasjon og les mer.

La oss ta en prat!

Er du på jakt etter din neste medarbeider - enten det gjelder en fast ansettelse, prosjekt eller vikar? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra oss snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00.

*
*
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke