Are you ready for this?

Sted: Asker
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 4
Publisert: 12.11.2018

Har du nylig fullført din IT-utdannelse og er klar for å briljere?

Vi søker deg med teknisk interesse og erfaring med kundeservice til 1.linje support i et svært spennende firma. Der vil du besvare og respondere på innkommende henvendelser, og på den måten fungere som selskapets ansikt utad.

Når de tekniske spørsmålene kommer seilende, er det viktig at du agerer både raskt, serviceinnstilt og løsningsorientert. Med din tekniske kompetanse og din positive tilnærming, er vi sikre på at det blir lett match for deg. For ikke bare mestrer du både databehandling og kundebehandling, men du er selvgående, beslutningsdyktig og kundeorientert. #perfectkombo

I rollen som supportmedarbeider vil du primært drive kommunikasjon via telefon og e-post, så det er viktig at du er fortrolig med dette som arbeidsverktøy.

Vi ser for oss at du har solid IT-faglig kompetanse eller IKT servicefag med fagbrev. Erfaring fra brukerstøtte er en klar fordel, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning. Det viktigste for oss er dog at du er lærevillig og effektiv, samt at du viser engasjement og interesse for faget.

Du kommuniserer enkelt med ulike type mennesker og utfører ethvert oppdrag med en positiv innstilling. Du viser representativ og tillitsskapende adferd, og er genuint opptatt av å finne gode løsninger til det beste for selskapet. Gode engelskkunnskaper er en fordel da det kan være nødvendig å kommunisere med kollegaer eller kunder over landegrensene.

Vi er sikre på at du kan ta oss til nye høyder med din kunnskap og din positive adferd. Vi tror også at du vil passe inn i vårt team, som et dyktig, pålitelig, strukturert og systematisk tilskudd. Du vil bli del av en IT support avdeling med høyt fokus på kundeservice, engasjement og kvalitet.

Dagene hos oss er hektiske, men samtidig morsomme, utfordrende og lærerike. Du vil få grundig opplæring, nye utfordringer og mulighet for faglig påfyll i et innovativt og profesjonelt IT-selskap. Så da gjenstår det bare å spørre; Er du klar for å søke deg inn til et IT-eventyr?

Do or do not. There is no try. – Yoda

Vår kunde tilbyr fleksible og skalerbare IT-driftsløsninger til små og mellomstore bedrifter, primært i Norge og Sverige, og håndterer IT-drift for mer enn 900 kunder med 100 000 IT-brukere. Deres visjon er å stadig utvikle bedre og mer brukervennlige skytjenester, som skal gi bedrifter og organisasjoner IT-drift som er kostnadseffektiv, fleksibel og fremtidsrettet.

 

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Kontakt meg!

Lars Melcher

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 40103337 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke