NO

SERVITØR

Jobb som servitør?

Vil du jobbe som servitør i norske og internasjonale bedrifter? Vi bemanner servitører til prosjekter, kantiner, restauranter og arrangementer. Enten du er på utkikk etter en sommerjobb eller noe mer permanent så kan du starte her. Søk på en servitørjobb som du liker, eller kontakt oss direkte for å høre mer om dine muligheter. 

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
hospitality bilder-85

Lyst på en servitørjobb?

Vi bygger opp Toptemp teamet og ser etter flere energiske, serviceinnstilte servitører til spennende oppdrag fra de mest kjente restaurantene. Vi søker deg som har erfarenhet fra servitør yrket og a la carte og vet hva de innebærer nær servicen skal va på topp.


I vårt team får du mulighet å jobbe med forskjellige spennende restauranter og konsepter og utvikle din kunnskap innom de ulike kategoriene innenfor service yrket. Vi ser etter deg som har skinn på nese, liker og va sosial med arbeidsteamet ditt og jobbe sammen for o servere gode opplevelser.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

nordic-choice-hotels-comfort-quality-clarion-vector-logo
fursetgruppen
gastro-logo2

KONTAKTPERSONER - SERVITØR

Mathias Paul Mathias Paul Director Hospitality +4740491150
Ellen Damberg Ellen Damberg Recruiting & Staffing Consultant +4791869025

Nyttig lesestoff

Å jobbe som servitør

Hvis du elsker service, er Toptemp Hospitality the place to be. Her får du muligheten til å opparbeide deg mye god erfaring og kunnskap om mat og drikke, blant annet som kokk, servitør eller bartender. Og en av de som bruker denne muligheten, er 38 år gamle Mohamed Ali.

Les mer

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.