NO

JOBBGUIDEN

Tips og råd til jobbsøkeren.

 

Det er mange ting som skal klaffe for at det blir en match mellom deg og drømmejobben. Ikke la formaliteter og bagateller ødelegge for deg. Vi har brukt vår kompetanse og årevis med gode rekrutteringsprosesser til å gi deg som jobbsøker et bredt spekter av tips og råd, slik at du er best mulig rustet når du søker jobb.

Lykke til med jobbjakten!

 

IT bilder-6

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Intervjuspørsmål du kan forberede deg med

Skal du i jobbintervju, got the shakes og lurer på hva i all verden du kan få spørsmål om? Vi har samlet et knippe vanlige spørsmål til deg, så du kan gjøre deg opp noen tanker og refleksjoner i forkant av intervjuet.

Les mer

Jobbintervjuet

Du har garantert kjent på den kriblende følelsen før du skal inn i et jobbintervju. Med nerver i spenn og iver i panna funderer du kanskje på hvordan du skal opptre i intervjuet.

Les mer

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Bakgrunnssjekk på sosiale medier?

Ikke glem å sjekk ut ditt digitale fotavtrykk før du trykker "send" på søknadsknappen. Alle seriøse arbeidsgivere "googler" deg. Les Guro's fem hotte tips til hvordan du bør opptre på sosiale medier.

Les mer

Hvordan lande drømmejobben!

Har du noen gang fundert på om du kanskje ikke er på helt riktig hylle i livet? Da er det kanskje på tide å bytte jobb! Vi gir deg gode tips og råd.

Les mer