NO

HEI, BERGEN!

På jobbjakt i Bergen?

Hallaien! Er du på utkikk etter en ny og fresh jobb i Bergensområdet? Eller er det på tide å starte karrieren etter flere semestere bak skolepulten? Fear not our friend! Vi har mange års erfaring med rekruttering og bemanning i Bergen, Norge og skandinavia. Vi kan hjelpe deg som er i starten av karrieren, eller du som ønsker å spe på litt ekstra i lommaboka ved å jobbe deltid.  

Se om du finner noen spennende stillinger, eller ta kontakt med oss hvis du ønsker litt råd og veiledning til jobbmarkedet. Vi gleder oss til å høre fra deg. 

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
boats_at_dock

Hvorfor jobbe i Bergen?

Et sabla bra sted å jobbe.

I snart 30 år har Toptemp matchet arbeidstakere med små og store selskaper i Norge og over hele verden. 

Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Bergen.

Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne på mail eller telefon, så hjelper vi deg finne din neste drømmejobb eller din neste kollega.

Hilsen oss i Toptemp Bergen.

Hva sier kandidatene våre?

Vi kan friste med personlig og faglig utvikling i solide fagmiljøer! Se hva kandidatene våre sier!

PATRICK BREINVAD

IT-ANALYST | SCHLUMBERGER

"Inntrykket mitt av Toptemp er utrolig bra. Det er ikke den typiske kjedelige “bemanningsbyrå-prosessen», men det er gøyalt, spennende og morsomt. Folkene som jobber i TopTemp er oppdatert på hvordan vi yngre er og de vet hvilke forventninger vi har til arbeidslivet og de setter seg virkelig inn i det og hjelper deg hele veien til jobb. I TopTemp kan du dessuten forvente deg god oppfølging, hyggelige rådgivere og spennende muligheter.

Toptemp sier også de skal hjelpe deg med å finne din neste drømmejobb og dette er helt sant. Etter 1 år i Toptemp har jeg blitt fast ansatt i Schlumberger – et av verdens største oljeserviceselskaper. Der får jeg bryne meg på en rekke ulike utfordringer og utvikle meg faglig. Læringskurven er bratt og jeg elsker det! Grunnen til at jeg fikk jobben tror jeg er både fordi jeg jobbet hardt for det, men mest av alt fordi Toptemp introduserte meg. De har forøvrig også det beste CV systemet jeg har brukt!
Prøv selv ;-)"

KONTAKTPERSONER - BERGEN

Elisabeth Osa Vikenes Elisabeth Osa Vikenes Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4796946860

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.