Elektriker Elektro / VVS / Energi og Miljø Industri Heat tracing Fallsikringskurs Fagbrev Gr. L FSE Installasjon Industrielektriker Feilsøking Bas / Formann AT & SJA EX Grunnleggende Commissioning FSE Førstehjelp Kabelbro Svakstrøm Sterkstrøm Lavspenning Varme arbeider Onshore EX Vedlikehold Brukerkurs stillas EX Kontrollpanel Koblingsbokser/-skap Elektriske kabler Punch Loop-testing Vindkraft Elektrifisering Solenergi Fagbrev Skipselektriker EX Grunnleggende Klasseromskurs

Som en del av Toptemp-teamet vil du jobbe tett med kolleger, kunder og leverandører for å løse komplekse problemstillinger. Viktig at du har høy arbeidsmoral og er punktlig og nøyaktig i ditt arbeid. Du vil jobbe en 14:21/15:20 rotasjon og det er behov for både ren dag rotasjon og dag/natt rotasjon. Prosjektet har oppstart i løpet av sommeren 2024 og vil fokusere på installasjon av utstyr til offshore vindkraftstasjoner. Den ideelle kandidaten vil ha solid erfaring fra verft/onshore/offshore industrien, er løsningsorientert og komfortabel med å arbeide selvstendig eller som del av et team. Du er også kjent for dine gode kommunikasjonsevner og du liker å løse problemer når de oppstår – altså er du løsningsorientert!

For å lykkes i denne rollen må du:

  • Ha fagbrev/DSB som elektriker
  • Ha gode samarbeidsevner
  • Ha god forståelse for HMS
  • Kunne håndtere flere oppgaver samtidig
  • Ha evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Ønskelig med erfaring fra onshore, offshore, verft, maritim eller industri

Kurs du må ha for å jobbe onshore:

  • FSE med førstehjelp (med strømgjennomgang)
  • Fallsikring med praktisk del (med kursvarighet min 4 t)
  • EX grunnleggende
  • Brukerkurs stillas

Om du ikke har alle kurs på plass er det viktig at du er villig til å ta disse før du begynner hos oss.

Toptemp er en ledende bedrift innen bemanning og har lang erfaring i bransjen. Vår dedikerte arbeidsstyrke er kjernen i vår suksess, og vi er nå på jakt etter dynamiske og engasjerte elektrikere som vil bli en del av vårt team og vår satsning mot grønn energi. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser etter gjeldende tariffavtale, gode utviklingsmuligheter og et inkluderende arbeidsmiljø. Du vil jobbe i et sterkt fagmiljø sammen med dyktige og hyggelige kollegaer, ha tilgang på moderne verktøy og utstyr, samt få muligheten til flere interessante oppdrag og prosjekter med arbeidsoppgaver som gir deg en unik og god erfaring innen olje/gass/energi. Vi tilbyr fast stilling i voksende bedrift hvor du får mulighet til både faglig og personlig utvikling. 

Er du klar til å bli en del av Toptemp teamet? Send inn din CV i dag - vi intervjuer og ansetter mot stillingen fortløpende!

Vi ser frem til å høre fra deg. 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!