Automatiker Elektro / VVS / Energi og Miljø FSE Godkjent helseattest GSK Sikkerhetskurs EX Grunnleggende FSE Førstehjelp Offshore NOG143

Er du en Automatiker med offshorekurs, klar på kort varsel og er åpen for sporadiske turer? Toptemp har den perfekte muligheten for deg! Toptemp er et ledende rekrutterings- og bemanningsselskap innen olje & gass og fornybar energi. Vi søker nå etter dyktige og engasjerte Automatikere som kan bli en del av vårt dedikerte team.

Arbeidsoppgavene vil innebære commissioning, vedlikehold og reparasjon av automatiserte systemer på offshore plattformer og rigger.

Vi søker deg som:

- Har fagbrev/DSB som automatiker.

- Er tilpasningsdyktig og kan jobbe godt i team.

- Kan arbeide selvstendig og ta initiativ.

- Har gyldig GSK (grunnleggende sikkerhetskurs) og helseattest for offshore.

- Tubingkurs (NOG 143)                                             

- Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk/svensk/dansk

Hvorfor Velge Toptemp:

Varierte Oppdrag: Utforsk ulike hjørner av havet mens du jobber på varierte og spennende prosjekter. Ingen dag er den samme, og du vil alltid ha nye utfordringer å bryne deg på.

Ledende i Bransjen: Toptemp er synonymt med kvalitet og pålitelighet. Vi leverer kun det beste personellet til de største aktørene på norsk sokkel, og du blir en del av et team som setter standarden.

Karrieremuligheter: Vi tror på din utvikling. TopTemp tilbyr muligheter for videre sertifiseringer og karrierevekst. Du er ikke bare ansatt; du er en viktig del av vår fremtid og vårt team.

Er du klar for å ta din neste karrieresteg med oss? Legg inn din søknad og CV via vår nettside i dag! Vi i Toptemp ser frem til å høre fra deg!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!