Elektriker Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Loop-testing Punch Elektriske kabler Høy- eller lavspentmotorer for pumpedrift NOG143 EX Vedlikehold Elmontør Elektromekaniker Onshore Svakstrømsmontør Lavspenning Skipselektriker Svakstrøm Kabelbro Fagbrev tavlemontør FSE Førstehjelp Commissioning EX Grunnleggende Elektroreparatør Fagbrev Gr. H Feilsøking Industrielektriker Installasjon FSE Fagbrev Gr. L Fallsikringskurs DSB Industri Olje og Gass Elektro / VVS / Energi og Miljø Energimontør Fagbrev Skipselektriker

Toptemp Energy søker nå elektrikere med fagbrev Gr. L. Du vil jobbe en 14:21/15:20 rotasjon og det er behov for både ren dag rotasjon og dag/natt rotasjon. Prosjektet har oppstart januar 2024 og vil fokusere på installasjon av utstyr til offshore vindkraft. Den ideelle kandidaten vil ha solid erfaring fra lignende stillinger fra verft/onshore/offshore industrien, være løsningsorientert og er komfortabel med å arbeide selvstendig eller som del av et team. Du er også kjent for din gode kommunikasjon, både muntlig og skriftlig, og din evne til å løse problemer når de oppstår – altså er du løsningsorientert!

Vi ser etter deg som liker å ta ansvar, er faglig sterk og som trives på en arbeidsplass med action og spenning. For å lykkes i rollen er det viktig at du har bred og relevant erfaring som elektriker. Som ansatt hos oss vil du ha ansvar for å utføre installasjon, vedlikehold og reparasjon av elektriske systemer til rett tid og med høy kvalitet. Du er opptatt av HMS rutiner og sikkerhet kombinert med at du arbeider effektivt og er i stand til å håndtere flere oppgaver samtidig.  

Vi ser etter deg som har

  • Fagbrev Gr. L eller godkjent DSB
  • Relevant erfaring
  • Snakker et av de skandinaviske språkene flytende
  • FSE
  • Praktisk førstehjelp (ink. strømskader) 
  • EX grunnleggende
  • Praktisk fallsikring

Og har du ikke alle kursene på plass er det viktig at du er villig til å ta disse før du begynner hos oss.  

Hos Toptemp Energy får du muligheten til å jobbe med varierte oppgaver i et selskap som setter pris på sine ansatte. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, fleksible arbeidstider og muligheter for videreutvikling og karrierevekst. Du vil også få mulighet til å jobbe med inspirerende individ og team, og være del av et selskap som verdsetter hardt arbeid, integritet og teamspirit.

Er du den vi leter etter? Ikke nøl med å søke! Vi ser frem til å høre fra deg. Send inn din CV til oss så snart som mulig. Vi vet at riktig person kan gjøre en stor forskjell, og vi gleder oss til å se hva du kan tilby oss her hos Toptemp Energy.

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!