Formann Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Commissioning Energimontør Fagbrev Gr. A Energioperatør FSE Førstehjelp Kabelbro Svakstrøm Telecom Skipselektriker Lavspenning Svakstrømsmontør EX Grunnleggende Tavlemontør Onshore Elektromekaniker Elmontør EX Vedlikehold NOG143 Fagbrev Telekommunikasjon Arbeidsleder Høy- eller lavspentmotorer for pumpedrift Punch Tavlekoordinator Loop-testing Telekommunikasjonsmontør Fagbrev tavlemontør Elektriker Bas / Formann Elektro / VVS / Energi og Miljø Olje og Gass Industri Anleggsleder Ingeniør BAS Avdelingsleder Fagbrev DSB Elkraftingeniør Fagbrev Gr. S AT & SJA Heat tracing Høyspenning Høyspentmontør Fagbrev Gr. L FSE Installasjon Industrielektriker Fibermontør Feilsøking Fagbrev Gr. H Automatiker Automasjon Fallsikringskurs Fagbrev Skipselektriker

Toptemp Energy søker nå formenn/arbeidsledere med fagbrev innen EIT. Du vil jobbe en 14:21/15:20 rotasjon og det er behov for både ren dag rotasjon og dag/natt rotasjon. Prosjektet har oppstart januar 2024 og vil fokusere på installasjon av utstyr til offshore vindkraft. Den ideelle kandidaten vil ha solid erfaring fra lignende stillinger fra verft/onshore/offshore industrien, være løsningsorientert og ha en sterk evne til å motivere andre. Du er også kjent for din gode kommunikasjon, både muntlig og skriftlig, og din evne til å ta raske beslutninger under press.

Vi ser etter deg som liker å ta ansvar, er faglig sterk og som trives på en arbeidsplass med action og spenning. Og du, om du mangler ledererfaringen men har mange år som elektriker innen industrien kan det likevel være muligheter. Kanskje dette er ditt neste step i din faglige utvikling?

Vi ser etter deg som har

 • Fagbrev innen EIT, eventuelt godkjent DSB 
 • Relevant erfaring
 • Snakker et av de skandinaviske språkene flytende
 • FSE
 • Praktisk førstehjelp (ink. strømskader) 
 • EX grunnleggende
 • Praktisk fallsikring
 • HMS grunnkurs      

 Arbeidsoppgaver vil blant annet være

 •  Følge opp at arbeidet er i henhold til HMS forskrifter
 • Personaloppfølging
 • Dokumentere framgang
 • Sørge for gjennomføring i henhold til produksjonsplan

Hos Toptemp Energy tror vi at hvert medlem av vårt team spiller en viktig rolle i vår suksess. Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn, fleksible arbeidstider og muligheter for videreutvikling og karrierevekst. Du vil også få mulighet til å jobbe med inspirerende individ og team, og være del av et selskap som verdsetter hardt arbeid, integritet og teamspirit.

Er dette noe for deg? Ikke nøl med å søke! Vi ser frem til å høre fra deg. Send inn din CV til oss så snart som mulig. Vi vet at riktig person kan gjøre en stor forskjell, og vi gleder oss til å se hva du kan tilby oss her hos Toptemp.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!