Automatiker Elektro / VVS / Energi og Miljø FSE Godkjent helseattest GSK Sikkerhetskurs EX Grunnleggende FSE Førstehjelp Offshore EX Vedlikehold

Er du en faglig flink automatiker som ønsker å jobbe offshore? Kontakt oss da vel! Toptemp søker etter erfarne automatikere til sporadiske offshore-prosjekter. Her får du muligheten til å teste ut drømmejobben!

Er du en Automatiker med offshore-erfaring og er åpen for sporadiske turer til havs? Toptemp har den perfekte muligheten for deg! Toptemp er et ledende rekrutterings- og bemanningsselskap innen olje & gass og fornybar energi. Vi søker nå etter dyktige og engasjerte Automatikere som kan bli en del av vårt dedikerte team.

Arbeidsoppgavene vil innebære feilsøking, vedlikehold og reparasjon av automatiserte systemer på offshore plattformer.

 

Vi søker deg som:

- Har fagbrev som automatiker.

- Har erfaring fra offshore arbeid.

- Er tilpasningsdyktig og kan jobbe godt i team.

- Kan arbeide selvstendig og ta initiativ.

- Har gyldig GSK (grunnleggende sikkerhetskurs) og helseattest for offshore.

 

Vi tilbyr et spennende og utfordrende arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger. Arbeidet vil være sporadisk med perioder offshore. Er du klar for å ta din neste karrieresteg med oss? Send inn din søknad og CV via vår nettside i dag! Vi i Toptemp ser frem til å høre fra deg. Vi er klare for å hjelpe deg å oppnå dine karrieremål.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!