Driftstekniker IT ServiceNow IKT-Driftsfag IKT-Servicefag Fagbrev IKT Hardware reparasjon Microsoft Office 365 Brukerstøtte Windows server 2016 1. linje support 2. linje support Active Directory SQL Utrulling Windows 7 Windows 10 Server 3. linje support Windows server 2019

Vi ønsker å høre fra deg som har vært lenge i IT-bransjen og er klar for neste steg i karrieren. I denne stillingen vil du møte utfordringer tilknyttet IT-drift onsite, og bistå support-teamet på kontoret med løsningsforslag.

Det skal det neste året gjennomføres planlagte oppgraderinger av on-prem servere og utstyr på lokasjoner i hele Norge. Du vil reise ut som en selvstendig ressurs for å oppgradere eller skifte ut både hardware og software. De fleste oppdrag er planlagt og følger en timeplan, og teamet rullerer på utreise. Det kan også dukke opp hasteoppdrag så det er viktig at du kan være en av de som reiser ut ved behov. For å sikre oppetid og at alt fungerer i åpningstiden, er det viktig at alle medlemmene i teamet er fleksible og kan omstille seg ved endring i planene.

Ute på oppdrag vil du være ansvarlig for å sette opp, installere og feilsøke på servere, og utføre spørringer i SQL. Tidligere erfaring med serverdrift og -oppsett er et krav i denne rollen.

I denne stillingen vil du jobbe mye selvstendig, men ha teamet som sparringspartnere når du er på kontoret. Kundene deres er kollegaene inhouse og ute på lokalisasjon, så dere møter brukere med ulike nivåer av kunnskap og situasjoner. Her vil vi vektlegge at du har lengre erfaring fra drift og support, så du kan være en go-to person for teamet ved behov.

 

Hverdagen tilbringer du på kontoret som ligger på Lørenskog. Når du er på kontoret jobber du med feilsøk, koordinering og problemløsning sammen med teamet. Det er et Microsoft-miljø med blant annet Active Directory og det er flere spesialapplikasjoner som benyttes, så vi vektlegger at du har god systemforståelse og raskt kan sette deg inn i nye.

 

Kvalifikasjoner:

- 5+ års erfaring med IT-serverdrift

- Erfaring fra 2. og 3.linje support

- Benyttet ServiceNow eller liknende som sakssystem

- Erfaring med feilsøk i software

- God kunnskap om drift av server og utført avansert feilsøk på server

- God kjennskap til klientdrift

- Har jobbet med databaser og SQL

- Generell nettverkskompetanse, herunder oppsett og konfigurasjon av switcher

- Førerkort og bil

 

I denne stillingen vil man måtte fremlegge en politiattest.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!