Supportmedarbeider Restaurant / Hotell IT Support Microsoft Office Windows 10 Switcher Tanking Ruter Hardware tekniker 1. linje support Brukerstøtte Microsoft Office 365 Patching IKT-Servicefag IKT-Driftsfag

Trives du i krysningen mellom mennesker og teknologi fordi du er god på service og IT? Mine kollegaer og jeg i Toptemp IT jobber hver dag med å matche flinke kandidater til kjente og spennende kunder av oss. Vi tar derfor gjerne en samtale med deg som har litt eller mye relevant erfaring allerede, og som ønsker å utforske hvilke muligheter som finnes. Dersom ditt ønske er intern support, der du får hjelpe medarbeidere som jobber i samme selskap som deg, så er dette riktig sted å melde interesse. Vi får ofte inn henvendelser fra selskaper som har fått et uforutsett behov, eller som oppdager at de ikke finner riktig person på egen hånd. Se nedenfor for informasjon om hvordan vi gjennom et hyggelig samarbeid kan være en rådgiver og støttespiller for deg som er åpen for ny jobb. Det er raskt og enkelt å melde interesse hos oss, siden du slipper å fylle inn informasjon om deg selv manuelt. Trykk søk for å opprette en bruker, og drag-and-drop din oppdaterte CV, så trekker systemet automatisk ut nødvendig informasjon fra denne.

Det kan være utfordrende å søke jobb på egen hånd. Både fordi en må tolke arbeidsgiveres forventninger fra en tekst, men også fordi det er vanskelig å vite hva slags miljø man kommer til uten å ha jobbet der. Ikke minst kan det være en utfordring å presentere seg selv på en god måte. Spesielt når man ikke har en sparringspartner som kan gi konstruktive tilbakemeldinger og innspill. Det er nettopp her vi i Toptemp IT kommer inn!

Vi kjenner våre kunder, og vet hvilke ønsker og prioriteringer som opptar dem når de søker nye kollegaer. Dette betyr at så fort du registrerer din CV hos oss, eller søker på en av våre stillinger, vil vi jobbe for å finne en arbeidsplass som kan passe deg. Vi kan bistå med tips til CV, og vi tilbyr intervjuforberedelser før du skal i ditt første intervju. Og sist, men ikke minst, vi er der for deg hele veien når noe dukker opp og du har spørsmål eller trenger hjelp.

 

Som intern support vil arbeidsoppgavene dine gjerne omfatte:

  • 1. linje brukerstøtte for selskapets ansatte
  • Hjelpe nye brukere med PC og konfigurasjoner
  • Støtte eksisterende brukere med for eksempel feil på utstyr eller tilganger
  • Sikre at møterom og nettverk fungerer som det skal

 

Vi håper at du er en person som får glede og motivasjon av å kunne jobbe med mennesker i hverdagen og av å hjelpe andre. I denne typen supportrolle vil du også få bruk for å være en strukturert ressurs som tar initiativ når du ser at noe burde tas tak i. Ut over dette er det fint om du kjenner deg igjen i disse punktene: 

  • Det er en fordel å kunne vise til relevant utdannelse, som fullført fagbrev i IKT-servicefag/Dataelektronikk, men ikke noe krav 
  • Det viktigste er arbeidserfaring med brukerstøtte
  • Siden Norsk er arbeidsspråket på kontoret så er det viktig at du behersker Norsk flytende, både skriftlig og muntlig

 

Kjenner du deg igjen i alt av dette, eller kanskje bare noen få punkter? Ikke nøl med å melde interesse uansett! Vi får jevnlig inn forespørsler etter både mer og mindre erfarne kandidater, med ulike typer kompetanser.  

Klikk på "søk her" for å legge inn din CV, så tar vi kontakt for en hyggelig prat om deg og dine ønsker. Eller ta direkte kontakt via mail. eivind.svendsen@toptemp.no ved spørsmål. Vi høres!

 

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!