EL-kontrollingeniør Elektro / VVS / Energi og Miljø Teknisk dokumentasjon DSB FEBDOK Fagbrev Gr. L Svakstrøm Installasjonsingeniør

Hva betyr frihet i arbeidshverdagen for deg?

Vi går en spennende tid i møte både når det kommer til eksisterende og kommende oppgaver, derfor trenger vi nå å tilføre ressurser for å møte fremtiden. Hovedkontor på Vøyenenga i Bærum,  men nå søker vi  flere kollegaer til vårt område i Område Drammen.

I El-Tilsynet er vi opptatt av at du får mulighet til å utvikle deg, hos oss får du tillit og frihet under ansvar. Vi har et sterkt fagmiljø og ønsker alltid å være i takt med endring.

For å bli en av oss, må du trives med å jobbe med mennesker, skape holdningsendringer og være rådgivende. Du må utvise integritet, holde deg faglig oppdatert, og være bevisst det fotavtrykket vi etterlater ute hos våre kunder. Våre kunder skal alltid møtes med respekt.

Arbeidsoppgaver:

  • Tilsynsoppgaver innen DLE og kontroll av elanlegg
  • Revisjon av installasjonsbedrifter og virksomheter
  • Elsikkerhetsinformasjon
  • Brannutredning
  • Holde kunden oppdatert, sørge for at de får nødvendig informasjon

Kravspesifikasjon:

  • Eksamen fra toårig teknisk fagskole, linje Elkraft, eller Ingeniørskole elkraftteknikk.
  • Fagbrev elektriker, (Gr. L), og minst tre års praksis etter utdanning.
  • Minimum 3- års erfaring som saksbehandler eller lignende innen elektrofaget
  • Førerkort klasse B
  • Gjerne erfaring som elektroinstallatør- ikke et krav

 

Som elsikkerhetsingeniør vil du jobbe mye selvstendig. Du vil få ansvar for et eget geografisk område, og det er derfor viktig at du trives i eget selskap.
Det aller viktigste for oss er at du evner å disponere tiden din godt. Du får nemlig selv bestemme arbeidstider – det være seg hvor mange timer du jobber pr dag, eller om du ønsker å legge inn en fridag ved behov. Du har oversikten, og gjennomfører dine kontroller innen gitte tidsfrister.

En gang i måneden møtes vi på kontoret vårt på Vøyenenga, eller samler gjengen til sosiale aktiviteter av ulik karakter.

Vi eies av Å Energi og følger deres lønns- og pensjonsbetingelser, som er konkurransedyktige. Du vil også få gleden av å disponere en servicebil.

Så dersom du brenner for elektrofaget og ønsker å utvikle deg videre i et solid fagmiljø, håper vi at vi at dette kan være arbeidsplassen for deg!
Om du tror dette kan være stedet du kunne tenke deg å jobbe, håper vi du hiver deg kjapt over søknaden og gir oss en lyd.

Vi gleder oss stort til å høre fra deg!

Kontakt: Wenche S Moen t: 922 56 058 eller Kjellaug Bøhn t: 951 44 388

 

 

El-Tilsynet AS er et privat sakkyndig selskap etablert i 2008. Selskapet er et heleid datterselskap av Å Energi . Vårt hovedkontor er lokalisert på Vøyenenga i Bærum kommune.

Vi tilbyr og utfører myndighetspålagte kontroller i henhold til instruks fra DSB, for alle nettselskap. Vi bidrar til å utvikle, planlegge og å utføre tilsynsoppgaver av høy kvalitet som i samarbeid med våre kunder bidrar til å forsterke deres omdømme.