Administrasjon / Kontor / Personal Backofficemedarbeider Kundeservicemedarbeider Koordinator Kontormedarbeider Kontorassistent Resepsjonist Sentralbord Sekretær Resepsjon og sentralbordsmedarbeider HR-assistent Administrasjonsmedarbeider Administrasjonskoordinator

Er du nyutdannet og klar til å ta fatt på en ny og spennende hverdag? Har du utpreget god serviceinnstilling og får energi av å jobbe med mennesker? Da må du lese videre, min venn!

Vi ser etter deg som har jobbet og slitt deg gjennom en Bachelor eller Master og som nå er full av arbeidslyst og klar for å utvikle deg selv sammen med andre engasjerte kollegaer. Vi ser etter deg som utstråler positiv energi, er fremoverlent og imøtekommende. Du er løsningsorientert og stortrives i et hektisk arbeidsmiljø med håndtering av flere forskjellige oppgaver på en gang. Er du i tillegg et ordensmenneske som liker nøyaktighet og struktur i hverdagen? Da kan nettopp du være den stjernen vi er på utkikk etter!

 

Det viktigste for oss er ikke hva du har gjort tidligere, men at du har fullført 3-5 års utdanning og ønsker å bygge erfaring innen kontor, administrasjon og kundeservice. Du har gode kommunikasjonsferdigheter- både muntlig og skriftlig, og har ikke et problem med å bruke telefon og epost som arbeidsverktøy. Du trenger ikke vite nøyaktig hva drømmejobben innebærer, men er du åpen, fleksibel og nysgjerrig så er du på god vei!

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Da gleder vi oss til å høre fra deg! Ta utfordringen og last opp søknad og CV i dag!

 

 

OBS! Dette er en generell stillingsutlysning. Det betyr at vi dessverre ikke har mulighet til å besvare alle henvendelser, selv om vi gjerne skulle pratet med alle og enhver.

 

Vi kontakter fortløpende aktuelle kandidater. Skulle du oppleve å ikke høre fra oss, håper vi likevel du fortsetter å søke og holder CV'n din på www.toptemp.no/min-side oppdatert - for plutselig kan det være deg vi søker!

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!