NO

TOPTEMP ELEKTRO

elektriker bilder-18
Toptemp-velkommen-2

Vi har dyktige elektrikere klare for å hjelpe deg.

Trenger du flinke elektrikere? Våre dyktige elektrikere har bred erfaring fra onshore, offshore, samferdsel, samt bygg og anlegg.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt? Det er vi helt sikre på at vi kan.

Vårt mål er å hjelpe deg og din bedrift slik at dere når deres mål - så smidig og effektivt som mulig. Vi har spesialisert oss på å levere elektrikere til alle type prosjekter, i alle størrelser. Våre elektrikere har yrkesstolthet, erfaring og kunnskap fra et bredt spekter av bransjer, og vi liker å tro de er litt over snittet opptatt av å levere kvalitet.

For å sikre gode leveranser til våre kunder, har vi fokus på den enkelte elektrikers karriereutvikling, noe som resulterer i motiverte, engasjerte og lærevillige elektrikere. Ikke bare er vi opptatt av deres faglige utvikling, men vi sørger for godt samhold og tilhørighet gjennom ulike sosiale tilstelninger for våre medarbeidere.

I Toptemp har vi en unik evne til å snu oss raskt, og vi er alltid løsningsorienterte på dine vegne. Med et egenutviklet system som gir oss god innsikt i kandidaters og deres behov, finner vi raskt riktig kandidat til ditt oppdrag. Vi kan enkelt kommunisere og følge opp både enkeltpersoner, eller grupper av personer via våre systemer. Vi sjekker alltid opp fagbrev og sertifiseringer. Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg? Ikke nøl med å sende oss en melding via skjemaet nederst på siden, eller ring oss på telefon 23 36 55 00.

Prosjektene vi har jobbet med.

Vi har lang erfaring fra de fleste typer prosjekter og har hver dag et hundretalls elektrikere ute hos våre samarbeidspartnere, det være seg onshore/offshore, i næringsbygg, maritim og/eller samferdsel. Her finner du noen av prosjektene vi har jobbet med den siste tiden. 
Ås campus
Jordal amfi
Amerikalinjen
The hub
Follobanen
Politiets nasjonale beredskaps-senter

Hva sier kundene våre?

Kandidatene våre blir kvalitetssikret av fagpersonell med lang erfaring i elektrobransjen. Slik kan du alltid kan være trygg på at du får personell du kan stole på.

GLENN JARLE ERIKSEN

DAGLIG LEDER | Harmonie Norge AS

"Vi har brukt Toptemp ved flere anledninger over de siste 2-3 årene til rekruttering til ulike nivåer i vår organisasjon.
Det har vært ulike behov i hvert enkelt tilfelle og prosjektet har vært skreddersydd og tilpasset fra Toptemp deretter.
Men noen viktige elementer går igjen for hver gang, nemlig profesjonalitet
og evnen til å sette seg inn i vårt behov og definere profilen på stillingen vi ønsker å besette.

Arbeidsmetodene som Toptemp bruker har vist seg å være suksessfulle og gitt utmerkede rekrutteringer for oss."

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Oneco_logo
R2S-logo-01-1
Rosenberg

KONTAKTPERSONER - ELEKTRO

Matilda Lindqvist Matilda Lindqvist Recruiting & Staffing Manager +46761421547
Lene Skogland Larsen Lene Skogland Larsen Recruiting & Staffing Manager +4748606864
Frida Skindlo Frida Skindlo Recruiting and Staffing Manager +4797154187
Anniken Sæther Nilsen Anniken Sæther Nilsen Sr. Recruiting and Staffing Consultant +4740633743
Vår Benedikte Fjeld Ludvigsen Vår Benedikte Fjeld Ludvigsen Recruiting & Staffing Consultant +4745616866
Erin Andreassen Erin Andreassen Director Agder +4748959848
Lars Thore Hestnes Lars Thore Hestnes Regional Manager Vestfold +4790478149

Du kan stole på oss.


Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og vi tar dette ansvaret på høyeste alvor. Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter
svært høyt, og for å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet.
Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde
kvalifikasjoner og sertifikater, og to ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner, og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!
Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell, som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss, som om de skulle
jobbet fast hos dere.
På sett og vis anser vi oss selv som en del av dere. Og da kan kun det beste forventes!

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.


Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.


Et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om dette her:

 

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.

Hva betyr dette? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede prosesser og blir mer effektiv i det man driver med. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!