Vi bistår med din neste drømmekandidat!

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er på søken etter din neste medarbeider, kollega eller leder. Vår lidenskap ligger ikke bare i å finne mennesker som kan utføre jobben. Gjennom vår nysgjerrige, teknologiske nytenkende og engasjerte tilnærming legger vi til rette for å oppdage, forvalte og utvikle talenter. Dette mener vi utgjør hele forskjellen, for alle parter – både på kort og lang sikt. 

Vi tiltrekker den rette kandidaten

Med lav arbeidsledighet i et marked for arbeidstaker, kan det være utfordrende å finne gode kandidater. Det har vi tatt høyde for med en annerledes tilnærming til talentjakten. Med fag, interesser, humor og følelser jobber vi for å tiltrekke oss talenter gjennom et spekter av ulike kanaler og spissede budskap. Vi søker etter de vi kan tilføre verdi, og de som kan tilføre verdi tilbake.

Vi forstår nytten og effekten av god Employer Branding, og bruker dette som et ledd i våre rekrutteringsprosesser. På den måten bistår vi til å bygge kjennskap rundt din merkevare, samtidig som vi tiltrekker oss kandidater med rett motivasjon. 

Strukturert search, store nettverk og smart bruk av digitale kanaler gjør oss kapable til å finne de virkelig gode kandidatene. De passive kandidatene, som allerede er i gode jobber, som er lojale og med rett kompetanse. Vi bruker et spekter av ulike metoder for å nå disse. 

Rask, enkel og effektiv prosess

Vi har gjort det enkelt for deg som kunde, slik at prosessen går både raskt, enkelt og effektivt for deg. Med egenutviklet rekrutteringssystem får du enkelt tilgang til og oversikt over anbefalte profiler. Vi har samtidig gjort det enkelt for kandidaten med en drag and drop CV-funksjon og enkel kontakt meg funksjon. Vi jobber hele tiden for å minimere terskelen for å søke nye muligheter. Rekrutteringsprosessen frigir tid til at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet, raskere tilgang til talenter og redusert risiko for feilansettelser. 

Øye for kompetanse

Med rekrutteringsbyrået Toptemp har du en sparringspartner og rådgiver med på laget. Våre rekrutteringsrådgivere er i stor grad utdannet innen sine spesifikke fagfelt, og på den måten avdekker vi raskt kompetanse og erfaring. En stor del av våre rådgivere er dessuten sertifiserte innen både evne og personlighetstester, verktøy vi bruker for å danne oss et komplett bilde av kandidaten, sammen med søknad, CV, telefonkartlegging, case og intervjurunder. Vi forstår viktigheten av riktige ansettelser. En feilansettelse kan fort koste bedriften hundretusener av kroner, derfor er vi svært nøye i vår utvelgelsesprosess.

Toptemp har lang og god erfaring med både bemanning og rekruttering, både på medarbeider- og ledernivå. I Norge har vi kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Lillestrøm, Kristiansand og Tønsberg. Vi leverer både nasjonalt, internasjonalt og lokalt. Rekrutteringstjenester. Vi er revidert arbeidsgiver, hvilket betyr trygghet for deg. Vi er opptatt av å følge bransjens etiske retningslinjer.

La oss gjøre det vi er best på, slik at du kan fokusere på det DU er best på.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Noen av våre samarbeidspartnere

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke