NO

BARTENDER

Jobb som bartender?

Er du drink master blant vennegjengen? Liker du lange netter, fest og folk? Da vil vi gjerne ha deg på vårt bartender-lag. Våre bartendere jobber på alt fra utesteder i storbyer til fancy hoteller. Se våre ledige bartender-stillinger her, eller kontakt oss direkte for å høre om dine muligheter.

 

Vi fant dessverre ingen stillinger
Portrait of smiling bartender holding glass of cocktail in bar counter at bar

Klar for nye utfordringer?

Sammen med oss får du muligheten å jobbe fleksibelt når det passer deg.

Vår arbeidsplass er unik da du får en variasjon mellom forskjellige kule og store eventer, konserter med kjente artister og restauranter med spennende moderne konsepter. Du jobber, og får samtidig en opplevelse, alt dette i tilegg til fantastiske kolleger i et godt arbeidsmiljø.Tidligere erfarenhet fra bar er en selvfølge, og vi ser etter energiske, positive og glade personer som liker å jobbe i team under høyt tempo og hektisk miljø.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

thon
gastro-logo2
Nordic-Choice1

KONTAKTPERSONER - BARTENDER

Mathias Paul Mathias Paul Director Hospitality +4740491150
Ellen Damberg Ellen Damberg Recruiting & Staffing Consultant +4791869025

Lesestoff fra jobbguiden

Slik skriver du en bra søknad!

Du har skrevet og sendt ut en rekke søknadsbrev. Du har adressert kvalifikasjoner, skrevet om dine styrker og fremhevet din faglige kompetanse. Du har lesbar font og fet overskrift. Det burde være en smal sak å komme seg til intervju, tenker du. Men likevel kommer avslagene på løpende bånd.

Les mer

Hvordan skrive en god CV?

Det finnes ingen fasit på hvordan en CV skal se ut, men man bør likevel påse at man har med de mest essensielle elementene, som arbeidserfaring, utdannelse og personlig informasjon. Samtidig er det viktig å fremheve de små detaljene, som gjør at nettopp din CV skiller seg ut i søknadsbunken.

Les mer

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.