Integrasjonsutvikler/Spesialist integrasjon

Avella er et norsk konsulentbyrå som gjennom 10 år har bygget seg opp til å bli ledende innen integrasjon og arkitektur. De har en sentral rolle i utnyttelsen av store investeringer som gjøres innen IoT, machine learning, API, cloud, og Blockchain. Uten en effektiv integrasjon, vil ikke kundene utnytte teknologien optimalt. Avella har en sentral rolle i å skape en reell forretningsverdi og knytte sammen forretning og IT. 

I Avella er de ikke bare opptatt av det faglige, men også av samhold og videreutvikling. De har gode modeller for utvikling utarbeidet i samarbeid med deg.

I  Konsulentrollen deltar du på større konferanser både i Norge og utlandet, det er faglig påfyll hver måned og egne sertifiseringsløp. Det som kan puttes inn i videreutvikling innen integrasjon, arkitektur, strategisk rådgivning og prosjektledelse, møtes positivt.

Penger er ikke alt, men det er viktig for at hverdagen skal fungere godt. I Avella har du til salt i grøten, et bra tak over hodet, hyggelige ferier og litt til (les: det som ofte står som «meget gode betingelser» i annonsetekster).

Du trenger ikke være spesialist på integrasjon enda, men det er målet ditt. Du er i starten av karrieren og ønsker å bli ledende innenfor integrasjon. Er du på spesialistnivå allerede, må vi også snakke sammen. Avella kan gi deg utfordringer i et tungt fagmiljø.
Du vil ikke være alene om å være lidenskapelig opptatt av teknologi og trender, i Avella finner du gode diskusjonspartnere.  

Kundene og prosjektene er forskjellige, men det meste foregår på sentrale Østlandsområdet. De som sitter hos kunder, sitter ofte samlokalisert i tverrfaglige team som samles regelmessig. 

Et godt sosialt miljø skaper samhold og arbeidsglede. Derfor har Avella har ofte andre treffpunkter som lønningspils, årlig tur til utlandet, sommerfest, og julebord - bare for å nevne noe. 

Arbeidsoppgaver

  • Utvikling av løsninger på ledende integrasjonsplattformer
  • Design og utvikling av integrasjoner
  • Arkitekturarbeid i tett samarbeid med våre arkitekter

Kvalifikasjoner

  • Minst 2-3 års erfaring fra arbeid som systemutvikler innen Java eller .NET
  • Gjerne erfaring med integrasjon eller API Management
  • Fordel med kjennskap til teknologier og arkitektur som bygger rundt begrep som ESB, MQ / Messaging, API Gateway, BPMN, BPEL eller ønske om å lære mer om dette. Navn som AWS, Aurea, Fuse, CA, Mule, IBM, Software AG, og Red Hat er noen eksempler på mulige produktleverandører vi jobber med.
  • Du kommuniserer tydelig både skriftlig og muntlig (norsk og engelsk).

 Hvordan er prosessen videre med Avella?  

Vi vet at det å bytte jobb er et viktig og vanskelig valg, og at dyktige fagfolk gjerne har det godt der de er. Vi vil likevel gjerne treffe deg for å ta en prat om hva du brenner for eller se på muligheter i Avella. Om du ikke er klar for å sende inn en søknad enda, kan vi ta en kaffeprat først.

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Lars Melcher

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 40103337 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke