Høyspentmontør og vil ut offshore? Perfekt!

Stillingstittel: Elektriker
Sted: Bergen
Stillingstype: Prosjekt
Startdato: Snarest
Antall: 10
Publisert: 03.10.2019
Er du en rå og tøff elektriker og klar for et norsk oljeeventyr? Perfekt! Vi søker nå deg som er elektriker med fagbrev gr. H eller energimontør! Denne gangen ser du etter deg som har kort avstand til en av de store flyplassene og som er klar for turer rundt om i Norge. Vi tilbyr både sporadiske turer og fast 14:28 rotasjon, slik at du får mest mulig tid til å nyte livet! Men selv om vi er opptatt av din happiness in life, er vi også opptatt av at du leverer på jobb. Vi ser for oss at du kan starte opp på kort varsel og hjelpe oss å koordinere stort og smått på riggen. Du er et utpreget ja-menneske, og har et brennende ønske om å levere gode resultater i din jobb.
Er du en rå og tøff elektriker og klar for et norsk oljeeventyr? Perfekt! Vi søker nå deg som er elektriker med fagbrev gr. H eller energimontør! Denne gangen ser du etter deg som har kort avstand til en av de store flyplassene og som er klar for turer rundt om i Norge. Vi tilbyr både sporadiske turer og fast 14:28 rotasjon, slik at du får mest mulig tid til å nyte livet! Men selv om vi er ...

 

Selv om vi er sikre på at du er en kickass bra person, så har vi visse kriterier som må oppfylles. Antagelig bare peanøtter for et talent som deg, but here goes. Du må ha:

  • Fagbrev/DSB Gr. H eller energimontør 
  • GSK
  • HLR
  • EX-Grunnleggende
  • Helseerklæring
  • FSE
  • Fallsikring
  • Gode kunnskaper i norsk/svensk (minimum nivå C1)

 

Høres ikke det bra ut? Søk da vel!

Obs - søkere uten kurs blir ikke vurdert. 

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Hannah Dalen

Offshore koordinator

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 96943127 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke