Ledig nå og ønsker kundeservicejobb?

Stillingstittel: Kundeservicemedarbeider
Sted: Maxbo, 2013 Skjetten
Stillingstype: Sesong
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 14.05.2019
Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel, Løvenskiold Eiendom, Løvenskiold Skog og Maxbo Teknikk. Løvenskiold Handel, konsernets største virksomhetsområde med ansvar for den samlede handelsvirksomheten innen bo- og byggevarer driver kjedekonseptet Maxbo og Maxbo Proff, samt et sentralt distribusjonsanlegg. Konsernet har ca. 1600 ansatte og omsetter for NOK 4,7 mrd. Hovedadministrasjonen holder til på Vækerø i Oslo. Les mer på www.lovenskiold.no
Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel, Løvenskiold Eiendom, Løvenskiold Skog og Maxbo Teknikk. Løvenskiold Handel, konsernets største virksomhetsområde med ansvar for den samlede handelsvirksomheten innen bo- og byggevarer driver kjedekonseptet Maxbo og Maxbo Proff, samt et sentralt ...

Ønsker du deg en lengre sommerjobb og mer erfaring? Ja da er det deg vi ser etter!

Nå har du mulighet til å få jobbe med 10 dedikerte og erfarne kundeservice medarbeidere. Dette i en avdeling med høy arbeidsmoral og inkluderende medarbeidere i flotte lokaler på Hvam. Er du glad i å trene skrotten, har du også mulighet til å benytte deg av treningsrom. Du vil få god opplæring og veiledning i deres produkter.

Så har du erfaring fra kundeservice og evt. salg er det bare å klikke seg videre. #søk

Dine hovedarbeidsoppgaver vil bli å besvare telefon og chat fra privatpersoner.

I denne jobben er det også viktig med gode dataferdigheter og at du lærer fort. Her kan det skje flere ting på en gang, så rett fokus er viktig. Gode muntlig/skriftlig norsk og engelsk ferdigheter er et krav.

Arbeidstid er 08-18 hverdager og 09- 17 lørdager.

Så er det deg og Maxbo som skal jobbe sammen nå i sommer?

Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Hege Liudalen Wold

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 94007322 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke