You will never walk alone.

I Toptemp er vi opptatt av muligheter. Mulighet til å finne drømmejobben. Mulighet til å utvikle nye ferdigheter. Mulighet til å møte nye mennesker.

Daglig jobber vi med å matche kandidater med bedrifter og bedrifter med kandidater, og vi er derfor alltid på utkikk etter nye talenter. Talenter som deg!

Om du er nyutdannet, har jobbet fullt de siste årene eller ønsker å bytte bransje spiller ingen rolle for oss. Vi er nemlig hellig overbevist om at det finnes en jobb for alle, uavhengig av kompetanse, erfaring og utdanning. Det viktige for oss, er å finne ut hva DU vil, og ikke minst – i hvilket miljø du både vil kunne trives, og hvor du virkelig vil kunne briljere.

Det er likevel noen egenskaper vi har et ekstra godt øye til. For eksempel er det lite som overbeviser oss mer enn om du evner å vise oss eierskapet du har for dine arbeidsoppgaver, måten du tar ansvar på, og at ingen oppgave er for stor eller for liten. Du kommer langt på genuin serviceinnstilling og ordenssans, og fleksibilitet og nøyaktighet klinger like godt i dine ører som i våre.

Vi lar oss trollbinde av din iver, positivitet og arbeidsglede og håper og tror du kan være vårt neste fantastiske talent. Men vi forstår din skepsis. For hvorfor skal egentlig et talent som du, søke jobb via oss?

Vi skal ikke gå i klisjefella og si at vi realiserer drømmer. Vi åpner dører. Det er DU som skal få gleden av å realisere drømmer, men vi vet av erfaring at det kan være vanskelig å få en fot innenfor. Det er her vi kommer inn.

Med vårt etablerte nettverk vil du få tilgang til en rekke stillinger, i alt fra små lokale firmaer til store anerkjente bedrifter. Du vil få personlig oppfølging fra våre dyktige rådgivere, møte mange nye mennesker og mulighet til å tilegne deg ny kunnskap og verdifull erfaring.

Med deg på laget, er vi rimelig sikre på én ting, og det er; SEIER!  

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Siri F. Riise

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93058660 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke