NO

MED TECH TIL TOPPS

Form din egen fremtid i Gratech.

Trigges du av tanken på å være en viktig del av et lite selskap med store ambisjoner? Blir du positivt vill i blikket når vi sier at vi søker en slagkraftig, kompetent og driftig person til å drive innovative byggautomasjonsprosesser? Da bør du rette blikket ditt hit!

 

Er du den rette for oss?

Vi søker nemlig deg som er løsningsorientert, liker å jobbe selvstendig og som finner glede i å jobbe i et aktivt og innovativt ingeniørmiljø. At du har lidenskap for automasjon og smarte løsninger er viktigere enn at du har ingeniør eller prosjektlederbakgrunn. Vi har nemlig ståltro på at riktig energi og drivkraft tar oss dit vi vil.

Vi liker å si at vi ikke følger strømmen, men styrer den. Og sånn tror vi du er også. Du liker å ta kontroll og sette kursen dit kursen hører hjemme. Når det kommer til stillingstittel er det lite som er skrevet i stein fordi vi ønsker at stillingen skal tilpasses dine styrker og din kompetanse. Vi mener du bør få anledning til å være med å forme stillingen til det som best passer både deg og selskapet.

Det at vi vokser og har sterk og solid økonomi gir oss handlingsrom. Vi tror samtidig at fornøyde ansatte gir fornøyde kunder som igjen sørger for at vi utvikler oss som selskap, og derfor er vi opptatt av at du som ansatt i Gratech får mulighet til å påvirke driften i selskapet.

Her vil du få jobbe med både små og store prosjekter, med en liten gjeng supermotiverte ansatte som jobber aktivt inn mot byggherrene på fremtidsrettede byggeprosjekter. Vi gleder oss til fremtiden, men gleder oss enda mer til å bli bedre kjent med deg!

gratech enkelt bilde
gratech karusell 1

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut?

Vi visste det! Du ER en nysgjerrigper. Vi liker det!

Arbeidsdagene vil være varierte og omfatte alt fra prosjektering, til programmering, tegning og konfiguerering til kvalitetskontroll av onsite-tester, og omfatte mye av følgende;
 • Prosjektering, idriftsettelse, feilsøking og support av våre styresystemer
 • Levere løsninger mot byggeindustrien
 • Programmering av PLS, skjermsystemer og SD-anlegg
 • Levere systemer og brukergrensesnitt mot mobile plattformer (smartphone og nettbrett)
 • Nettverkskommunikasjon og IoT løsninger
 • Kundeansvar og leverandørkontakt
 • Foreslå og gjennomføre systemforbedringer
 • Salg av nye prosjekter/ ombygging av eksisterende styringer
 • Idé sette/utvikle komponenter, systemer og løsninger sammen med kunden
 • Utvikle innovative nisjeprodukter innenfor automasjon
 • Lede totaltekniske og banebrytende prosjekter innen nybygg og rehabilitering

  Strengt tatt vil du få lov til å være med på det meste innen byggautomasjon, og sammen med oss jobbe deg opp til å bli en ekspert i bransjen. Vi er allerede alene om noen av de mest innovative løsningene, og håper du vil bidra til å beholde vår posisjon som foregangsforetak.
Les mer Lukk

Hvem er du?

Du har drivkraft, ambisjoner og lidenskap for arbeidet ditt. Struktur og selvstendighet er noe du setter høyt og jobber alltid for å levere ditt aller beste. I tillegg har du et kvikt hode, og kanskje humrer vi litt ekstra om du er kvikk i replikken.

 

Du har god IT-forståelse og kan fortrinnsvis vise til fagskole/ingeniørfaglig innen automasjon. Det er dog ikke et krav, for det viktigste for oss er at du er nysgjerrig, sulten på å lære og elsker automasjonsfaget. Du er en som liker å holde deg faglig oppdatert på ditt felt, og at du følger opp for å sikre at krav til kvalitet og produktivitet oppfylles.


Har du erfaring med med programmering av PLS/undersentraler, skjermsystemer og SD-anlegg touchpaneler og SCADA, HMI eller ITB erfaring vil dette vektlegges positivt.

Du har gode norsk og engelsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig. Du kommuniserer lekende lett med andre, og det er viktig - for stillingen krever en høy grad av kundeorientering, serviceinnstilling og lagånd. I et nært samarbeid med kolleger er det sentralt at du ser viktigheten av godt teamarbeid og finner glede og energi i å dele din kompetanse med andre.

ingeniør bilder-38

Hvem er vi?

I dag er vi en totalleverandør av skreddersydde løsninger for automasjon og SD-anlegg, med fokus på å tilby riktig automasjonsløsning for styring av tekniske anlegg. Da vi ble stiftet i 2009 leverte vi prosjekter innen industriautomasjon, bilindustri og farmasøytisk industri. Vi utformet blant annet systemer for Olje og Gass industrien der vi laget systemer for større gasshåndteringssystemer om bord på skip. I 2009 ble vi forespurte av ASKO Norge om å lage styring til deres lager og dette ble starten til dagens Gratech. Byggautomasjon ble raskt vårt fokusområde og vi har siden den gang levert flere hundre bygg og anlegg med smarte energisparende og drift sikker automasjon.

Vi samordner styring av ventilasjonsanlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg, lys, automatikk for snøsmelting, intelligent taksluk, solavskjerming, lastkontroll/maksimalvokter, romkontroll, alarmer osv, og utnytter samspillet mellom anleggene til å effektivisere og optimalisere energibruken i bygg. Vi leverer nye anlegg, rehabiliterer og oppgraderer eksisterende anlegg og utfører automatikkservice. Vårt SD-anlegg sikrer interaksjon og integrasjon med tekniske systemer levert av oss, så vel som andre.

Vi i Gratech jobber i dag med en rekke komplekse og spennende oppdrag, som for eksempel det planlagte livsvitenskapsbygget ved UiO, diverse skolebygg, kontorbygg, store lager bygninger og vi vil fortsette å vinne spennende og utfordrende oppdrag.Vi blir stadig mer aktive innenfor avanserte tekniske bygg og fyller en sentral funksjon innenfor ITB (integrerte tekniske bygginstallasjoner). I dag har vi et godt fotfeste i markedet og opplever en betydelig økning i etterspørselen av selskapets systemer.

KONTAKTPERSONER

Wenche Søgaard Moen Wenche Søgaard Moen Sr. Recruiting & Staffing Manager +4792256058
+

Lurer du på noe?

Har du spørsmål rundt dine jobbmuligheter i Gratech, søkeprosess eller andre praktiske spørsmål? Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere over, eller bare fyll inn dette skjemaet så blir du kontaktet av rett person fortløpende.